Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 necháp ma v zlom prosím , ale čím viac lekár predpíše liekov , tým viac má bodov...len si treba skutočne odsledovat, či naozaj tie lieky treba brat..... 🙂
ja som to nemyslela v zlom, ale je to biznis, ved predsa centrá sa predbiehaju ktoré cez ktoré.....noooo farmácia je velmi zaujímavý obor sém o sebe 😀
@gelinka75 citim sa tazko, dnes uz mi je blbo a ked vecer pichnem pregnyl tak asi bude horsie....ozaj a fakt nemožu prasknut, desim sa toho po mojich pravidelnýchskusenostiach. A ked si pichnem ten D..., asi mi uz sibka. Ozaj 2 ampulky si možem zriedit jednou vodickou??
Bože ako si to psychicky zvladala, ja som doterz bola ok, ale po vcerajsom telefonate som na nervy 😒 musim sa zamestnavat lebo mi asi svihne
no idem do života papa a nech Vám to umele vyjde 🙂 že k vianociam aký darček 😉
papa baby
@azzura moja vyjde to...ver tomu...buď v kľude hlavne....dobre?
@mattuliatko30 ok, posnazim sa 🙂
@azzura no nejak uz len bude, moj sa tiez velmi tesil a mna to dost mrzelo aj kvoli nemu som videla aky je smutny z toho ☹ jaaaj no ale ako dr. povedala, mam zabudnut co bolo a ist, je to novy pokus, nove embryjka, uplne ina vec ako to bolo prvy krat...ach len keby tie rozumne veci pomahali aj mojej mysli 🤐
@gelinka75 ked uz budes riesit stimulku tak sa zacnes az vtedy sustredit na novu nadej. Neboj bude to dobre, november konecne uz musi byt naš, do prdele ved uz niekto musi zacat, dufam že to DAM, lebo inač budem strasne zla a vianoce budu na hovno ... vlastne ani potom pre mna ani nemusia byt
@gelinka75 ☹ nie ☹ už ma to nebaví... myslela som, že koniec októbra príde a v novembri idem na KET... do sviatkov viem načom som... a tak Silvestra buď strávim v šťastí a s detským šampanským alebo zrevaná a zrúbaná 😝 😝 😀 😀
ale ja ani necítim nejak, žeby mala dojsť... cca pred týždňom som cítila, ale teraz už nič... vidím to tak, že vy beriete lieky a na mňa účinkujú a brzdia mi mrchaňu 😀 😝
dievky, dievčence, dievčatá... ja dnes končím béééé, bééééé 😝 nemám v práci ríďa... išiel na služobku do Varšavy, takže zamykám a odchádzam... idem si s kámoškami posedkať a dať vínečko 😵 kým ešte môžem, keď už @azzura prorokovala, že do konca r. 2013 sme mamičky (som sa k nim vtisla 😀 ) dám si ešte do nosa... a teraz som začala každý deň popíjať aspoň deca červeného, lebo som tu čítala, že baby ktoré otehu denne popíjali červené vínko, vraj je to dobré na maternicu... no už to vidím, že maternica bude zdravá jak buk, zo mňa bude alkáč a tehu furt nebudem pri mojom šťastí 😠 😠 😝

@azzura ako sa citis? o chvilocku mas po vsetkom a nastava cakanie