icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
2. nov 2012

@lubanka hahhhahha 😀 😀 😀 😀 moja výroba ... ja by som len chcela byť takáto šikovná 🙂 nie tú som našla na sashe a chcem si ju kúpiť 🙂 že margarétky 😉 to je neskutočný výber a čím viac sa kukám, tak tým viac chcem ...či vlastne potrebujem 😀 😀 😀 už mi aj vyhladlo 🙂 idem si dať vyprážaný syr ...mňam 🙂

lubanka
2. nov 2012

@janap76 no tak som ti chcela zalichotiť no 😝 😀 .... a sa nepodarilo 😝 som sa ťa pýtala, že kde si ju našla a dlho nešla odpoveď... tak ma trklo, že či náhodou nie tvoja výroba a čakáš aký ohlas nato bude.... tak preto som sa tak spýtala 😉 ale aj ja by som rada bola taká šikovná 😝 😀
syr nejedz... fúj také nezdravé.... 😠 daj si radšej so mnou prsíčko na vode a pórkovo-jablčkový šalátik s bielym jogurtom 😉
a tú šatku si objednaj je 100% lepšia ako tá s lienkami (ale aj tá s lienkami je úžasná, ale táto je farebnejšia-zaujímavejšia) 🙂

lubanka
2. nov 2012

@janap76 no dobre... keď ináč nedáš, tak ti prajem dobrú chuť 😉 idem ja niekam von hlavu prevetrať a cinknem mm, či nemá čas zájsť niekam na presko...
PS: už keď si dávaš ten nezdraví syr.... tak tam daj aspoň brzdu a nedávaj si k tomu tatárku a hranolky pls 😀

janap76
2. nov 2012

@lubanka mňam dala by som si aj to 🙂 🙂 🙂 ty si si robila ? daj receptík na šalátik ...mňam 🙂

janap76
2. nov 2012

@lubanka dobrú chuť aj tebe a dám si s varenými zemiačkami 🙂

lubanka
2. nov 2012

@janap76 pór na kolieska, 3 jablčka na kocky, mrkva (ja dávam aj 2,3) postrúhaš, vajíčko uvarené na tvrdo a pokrájané na kocky (môžeš dať aj viac - ako máš rada), hrášok, osolíš, okoreníš a pridáš tatárku - to je recept, ale ja som si ho poupravila: pór, jablká, mrkva, kukurica a biely jogurt 😉 je to ľahšie a mne viac chutí... a keď si k tomu urobíš dusené kuriatko na tymiáne.... mňam 😝 a toto je schopný aj môj mm zjesť a to už je čo povedať, lebo on je typický "segediňák, sviečkovák, perkelťák...." 😀

lubanka
2. nov 2012

@azzura tak ako? čakám, čakám a nemôžem sa dočkať... ako si dopadla? píš, píš, píš 😉

janap76
2. nov 2012

@lubanka mňam urobím to 🙂 ja mám veľmi rada biely jogurt v kuchyni ...veľký smotanový z Lidlu .....Monika nám asi napíše až v pondelok .... lebo keď išla dnes domov ...ona nezvykne byť na MK cez víkend ,,,,,, tak to budeme dlho čakať 😒 čo myslíš ?

lubanka
2. nov 2012

@janap76 to ona chodieva niekam k rodičom, že? (tak sa asi neozve... ) alebo sa mi niečo poplietlo? a máš pravdu... ona cez víkend na MK nechodí... takže ak sa neozve dnes 😒 no tak budeme musieť čakať do pondelka 😖 jááj mohla aspoň hodiť krátku správičku ako to dopadlo... veď vie, že máme "mrle" v zadku 😀 😀

lubanka
2. nov 2012

@janap76 dnes sa na nás všetci vykašľali 😝 jedna je na nákupoch, druhá už celý týždeň lieta niekde po svete, ďalšia hrá "mrtveho chrobáka"... 😝 a my sme tu "sam partia" 😀 😝
už aj v práci som zostala úplne sama... už dobrú hodinu tu niet ani nohy... asi sa nato vytoto a idem domov aj ja a basta!

janap76
2. nov 2012

@lubanka šak keď môžeš, tak utekaaaaaaaaaaaaaaaaaj 😀 😀 😀

lubanka
2. nov 2012

@janap76 no ono by som nemala, lebo máme výstavu, ale ja na ňu asi kašlem, šak kto chcel mal prísť ráno a nie teraz v noci 😀 😀 😀 a keď ma púšťaš 😉 tak idem 😉 😝

janap76
2. nov 2012

@lubanka tak tak šupkaj pekne domov 😉 a ja utekám na poštu, mám vychádku ...objednala som niečo pre mm 🙂 čau moja 😉

lexus77
2. nov 2012

@janap76 ahoj ,dnes som mala volno,ale zajtra už fičím rano do dennej a v nedelu do nočnej....:(

lexus77
2. nov 2012

dievčatá Azurka sa ešte neozvala ,že ako dopadla?

gelinka75
2. nov 2012

@lubanka @janap76 ahojte bosorky 😀 😀 😀 a @lexus77 aj ja som zvedava co azzurka ale isto dobre, teraz sme sa vratili no najprv horor, isla som so svagrovcami a ich znamymi, ale asi posledny raz, napriek tomu som si kupila zimnu bundu, kabelku, teplaky puma (za 9 eur 😀 no nekup to a nejake drobnosti do kuchyne a cokoladky Lindt, mala som len dve hodky cas na nakupovanie, lebo sa ponahlali 😠 a svagor sa ofucal a nechcel do obchodov...nechapem teda naco tam chceli ist, vela som nestihla okukat, mali take krasne veci uz by som vybavila aj vanoce 😀

azzura
2. nov 2012

ahoooooooooooooooooooj................mame 10 vajok, 2 sme dali prirodzene a 8 ICSI. Po ceste domov som blvala ako aj doma 😀 😀 😀 😀
Baby dakujem za podporu 😉

gelinka75
2. nov 2012

@azzura supeeeeeeeeeeeeer uz to mas za sebou, teraz pridu bambulky 😀 fu a dokedy si tam bola? kto robil odber?

azzura
2. nov 2012

@gelinka75 harbulak, bol nejak vtipny. Domov sme sli cca o 13 hod, bola som prva vraj pretože som som to este neabsolvovala 😀 babz mi hovorili že som nechcela zliezt z vozika do postele 😀 😀 😀

kalista32
2. nov 2012

@azzura veľa šťastia držím palce 🙂 🙂 🙂 😉

azzura
2. nov 2012

@kalista32 dakujeeem 🙂 🙂

kalista32
2. nov 2012

@azzura kedy ti robili odber , 🙂 🙂 🙂

kalista32
2. nov 2012

@gelinka75 zdravým ťa 🙂 🙂 🙂

azzura
2. nov 2012

@kalista32 dnes 🙂

gelinka75
2. nov 2012

@kalista32 ahojky ako sa mas?
@azzura a kolke ste boli? ale teraz sa citis uz fajn nie? a po OPU hned ti nebolo zle?

azzura
2. nov 2012

@gelinka75 boli sme 3 na OPU, 2 na vklad a jedna baba s cystou. Hej uz mi je konecne ok, uz som aj jedla pred chvilou. Po prebrati mi bolo ok, aj ked som vstala po 2 hodkach, ale ked sme sli k autu a potom na ceste domov to zacalo, otvarala som okno a predychavala ale nepomohlo 🙂 cakala som ze budem grcat, iba mi bolo cudne že až tak dlho to trvalo 😀 😀 😀

kalista32
2. nov 2012

@azzura ja idem 7.11. na konzultáciu tak som zvedavá čo mi odporúča 😉 😉 😉

azzura
2. nov 2012

@kalista32 komu ides? a do GF??

gelinka75
2. nov 2012

@azzura hm fakt zaujimave, mne zacalo byt zle tak asi hodku po odbere a kazdych 10 minut som vracala, potom este po ceste domov a doma uz nic...asi to je individualne, hlavne, ze mas po tom a uz len zotavit sa. zajtra ti volaju?

azzura
2. nov 2012

@gelinka75 hej, zajtra volaju. Este sa smiala embriologicka, lebo zacala hovorit a ja som vytiahla papier a pero 😀 vak uradnicka
hej, kazda mame iny organizmus