Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 hm? jodis koncentrát? to čo je? nepoznám 😕
ten čaj "vonia" hnusne a ani nejako extra nechutí ( no veď ako seno), ale moja muti vždy vraví, že všetko čo smrdí a nechutí na jazyku prospieva telu 😵 ... raz som od nej aj dostala po hlave, keď som jej povedala, že prečo potom nejeme ho.ienka 😝 😀 😀
@lubanka 😀 😀 😀 😀 asi na om niečo bude, môj pes už 2 x vonku zjedol hovienko 😀 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a jodis koncetrát : www.jodis.sk ...urob kuk
@lubanka jak maškarný ??!!! šak od mm mám takú šatku a strašne rada ju nosím ...ale na zimu je tenka, tak mi treba šál !!! to je moja šatka dobrej nálady 😀 😀 😀 😀 😀 inak som zdrava 🙂 🙂 🙂 či poviem mm nech zoženie ? 😀 😀 😀 😀 hmmm no to by som sa načakala ... šak mi pomôž pohľadať 😅 🤐
@lubanka www.sashe.sk ... to je ráj ...som trochu zaťažená na šatky ....to ti je výber ...uuuuaaaauuuu 🙂 a už si kukla ten jodis ? som zvedavá čo si myslíš 😉
@janap76 fakt sú tam úžasné šatky 😕 😕 😕 normálne čumím... dofrasa, keby že nečakám jeden balík s kožuštekom a druhý s bundou na zimu... tak si fakticky objednám tie šatky... je tam úžasná s tým motýľom, alebo vlčie maky a tá s lienkami... tá sa ti nepáči? veď je červená, akurát že nemám biele ale čierne bodečky... fúúúú som normálne vykoľajená... a to ako to, že ja takú stránku nepoznám???? 😠 😕 😠 😕
@lubanka presne tá s lienkami sa mi páči ...ja mám strašne rada také úlety ...mne to robí dobre 🙂 🙂 🙂 a pozri si aj www.allora.sk ...čo ti hovorím som maniak 🙂 🙂

@lubanka našla som si vážnu robotu ....hľadám si na nete červený šál s bielymi puntíkmi 😀 😀 😀 a aké i y má byť na konci slova puntíkmiy ?