icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lexus77
2. nov 2012

@janap76 dakujem...už aby to bolo🙂...a čo vy ako dalej pokračujete?

lexus77
2. nov 2012

@azzura tak to by bolo super a nenormálne nádherny darček pod stromček...už by som ani ine darčeky nepotrebovala🙂

janap76
2. nov 2012

@lexus77 my sme boli na prvej konzultácii k IVF teraz v utorok a hneď sme podpisovali žiadosť 🙂

lexus77
2. nov 2012

@janap76 aj ta nejako vyšetroval lekar?

azzura
2. nov 2012

@lexus77 jasne, poradim.....teraz budem uz za mudru 🙂
nam smg nerobili, kedze mali cerstve vysledky z IUIcok, robil stery....ak prides v čase 2-5DC tak ti vezmu krv na HP, ak nieco som zabudla @gelinka75 doplni 🙂

lexus77
2. nov 2012

idem si vyfénovať háro,ešte sem potom prídem to bude chvílka....viem musím ešte žehliť,ale to počka🙂

azzura
2. nov 2012

@lexus77 😀 co ty vieš co ti doiesie jezisko 😉 😉 😉 😕

azzura
2. nov 2012

baby idem do postele.............paaaaaaaaaaaa

lexus77
2. nov 2012

@azzura pá a pekne sa šetri a oddychuj.....dobrúúúúúúúúúúúúúúúú noc a sladké sny.....teším sa na zajtra na dobré správy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lubanka
2. nov 2012

@gelinka75 tak aspoň niečo si si stihla kúpiť 🙂 a do vianoc možno ešte pôjdete alebo ukecáš mm a urobíte si výletík a tam si už ty budeš celé nákupy korigovať a nebudeš sa musieť prispôsobovať 😉 a možno ešte stihnete výbornú kávičku a koláčik v Café Central 😉

janap76
2. nov 2012

@azzura dobrú noc a čakáme zajtra 🙂 😉 🙂 😉 pa

lubanka
2. nov 2012

@azzura to si píš, že sme na teba mysleli... ja od včera večera a dnes ráno non stop 😉 gratulujem k úrode 😵 a že ti bolo zle... to prejde... každá sme iná... ja som mala už 7 narkóz (niektoré aj oveľa silnejšie ako je len ten oblbováčik, čo dávajú pri OPU) a zle mi nikdy našťastie nebolo (aspoň niečo mi vyšlo), ale to nevadí, dnes sa poriadne vyspíš, naberieš sily a hurá po drobčekov 😵 😉
a aj ja som ti poslala srdiečko, ešte včera... so želaním, aby sa zhmotnilo a o 9mesiacov si ho držala v náručí...🙂

azzura
3. nov 2012

@gelinka75
@lexus77
@janap76
@kalista32 @lubanka dobre ranko, vcera bolo 10 vajok, 8 som chcela napichat a 2 prirodzene, avsak 2 boli zle tak automaticky 8 napichali a dnes rano mi volali že zostali 3 vajka, ktore davaju do ES, transfer cca pondelok, zajtra opat volaju. Som nejak smutna, dufam že 1 prezije do pondelka

janap76
3. nov 2012

@azzura Dobré ránko moja, neboj sa.... môžeš mi to prosím ťa vysvetliť ? čo to znamená napichať ? a 3 vajka do ES ? čo to je ES ?

janap76
3. nov 2012

@azzura prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije prežije uvidíš, bude dobre 😉 😉 😉 😉

klaudia001
3. nov 2012

ahojteeeeeeeeee 😎 ,
@azzura ale ale čo to tuna čítam, len 3 z 10 ? no ale ale ale aj z tromi bojovníkmi sa dá vyhrat vojna !!! a tebe bude stačit len jeden

baby nechce sa mi čítat tolko strán, dovolenka bola užasná, prechladnutá neni som, aj ked to tak vyzeralo 😕
prihlásim sa opät v PO.

papa a pekný víkendík, ideme na hroby zažat sviečky, a potvedat šetkým, že aj ked neni su medzi nami už, tak že ich mám v srdiečku 😔

ahojte

azzura
3. nov 2012

@janap76 ahojko, to je že kazde vajko napichnu tou najlepsiou spermiou a ES je embrioskop, kde ich monitoruju

azzura
3. nov 2012

@janap76 si zlata, aj ja sa modlim aby aspon jedo prezilo

azzura
3. nov 2012

@klaudia001 paaaa a vitaj na SR

lubanka
3. nov 2012

@azzura neboj tie tri, ktoré prežili sa začnú pekne vyvíjať a v pondelok si po dve pôjdeš a ešte ti ostane aj mrazáčik 😉 hlavne teraz nesmieš stresovať a trápiť sa, teraz musíš začať myslieť pozitívne, musíš byť pokojná, aby keď ti ich dajú sa tí krpci u teba cítili dobre... tak sa prosím vzchop... a ak by náhodou nebolo všetko podľa tvojich predstáv... poviem ti ako to stále v takých prípadoch beriem ja... malo by to byť slabé, chytiť sa a potom odísť... tak nech radšej takto. ale ja viem, že tie 3 čo ostali, to sú tie najsilnejšie, najlepšie... takže žiadne obavy, smútky a podobne, teraz je ten správny čas na bábo, musíš tomu veriť!!! tak si daj červené vínko, pusť si nejaký pekný film alebo si daj prechádzku s mm... hocičo, kde načerpáš energiu a v pondelok ti hrozne silno držím prsty. neboj všetko dopadne dobre 😉

janap76
3. nov 2012

@azzura Monika musí byť dobre a basta 😉 som skalopevne presvedčená - uvidíš ....to čakanie musí byť pre teba ťažke ☹ mm je doma ? vydrž...posielam ti aspoň virtuálne objatie 😉 a prosím ťa zajtra budem zas čakať, tak napíš. oki ?

lubanka
3. nov 2012

@klaudia001 čau klaudička! tak už vyvýletovaná, oddýchnutá, vykeksovaná 😀 😀 si ma dostala s tou tvojou hajzelkefou 😀 😝

janap76
3. nov 2012

@klaudia001 ahoooj 🙂 🙂 🙂 tak ti prajem pekný víkend a čakáme ťa v pondelok 😉 pa

gelinka75
3. nov 2012

@azzura ahoj, neboj tie 3 zabojuju, takze to dali na 3 dni len PK? 😕 to ste nemuseli ani davat, rovno si si ich mala dat vlozit, zbytocne vyhodene peniaze za PK a za ES..aspon ja by som sa takto rozhodla a transfer by si mala zajtra, ked je maly pocet, cim rychlejsie su u teba tym lepsie..jaj uz aby boli u teba

lexus77
3. nov 2012

@azzura azurka a ja Ti a zároven Vám držím palce...myslím na teba čiže na Vás a verím,že všetko dobre dopadne a do roka a do dna už nebudete sami,ale budete počuť z kolísky to prekrásne mamííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí🙂teším sa na nové správy🙂.....azurka a keby si to nedala do toho embryoskopu,tak čo by sa dialo dalej?

lexus77
3. nov 2012

@gelinka75 čo je PK?...už som sa to tu myslím niekoho raz pýtala,ale už si nepamätám .....no mala by som si asi začať robiť poznámky skratiek🙂

janap76
3. nov 2012

@lexus77 🙂 aj ja som sa už pýtala čo je PK a zdá sa mi že Angelika hovorila že predĺžená kultivácia ... hmmm ale čo to znamená ? 🙂

gelinka75
3. nov 2012

@janap76
@lexus77 predlzena kultivacia, ze vkladaju embryjka az na 5 den kedy by sa mali vyselektovat tie najsilnejsie, su velmi citlive, lebo to uz je najvyssie stadium, ktore moze byt mimo tela matky

janap76
3. nov 2012

@gelinka75 🙂 ďakujem a myslím že ty si vravela že si mala tiež predtým PK a teraz chceš ísť bez PK ...tak ? píšeš že sú veľmi citlivé....čo to znamená ...že ani nemusia vydržať tých 5 dní do vkladu ? alebo ako citlivé ?

gelinka75
3. nov 2012

@janap76 hej ja nedavam teraz PK ak ma neosvieti na poslednu chvilu, uvidime ako to dopadne a kolko budem mat embryjok, snad nejake budu, moc sa toto planovat neda 😖 nemusia vydrzat vobec do vkladu, oni ich nechavaju tak dlho, lebo ak vedia dospiet do toho stadia tak by mali byt "kvalitne" a su nachylne aj na mrazenie aj na manipulaciu..ved idealne prostredie maju len v tele matky, hocico ine je len napodobenina 😔