Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi Ti držím palčeky aj na nohách 😉 , za to , že si nikdy nevidela // na testoch, tak teraz sa dočkáš !!!!!! myslím na teba a objímama Ta takto na dialku 😉
ja neviem kolký DC som, nič neviem, po dovči som nejaká plná elánu a energie 🙂
hm a kefu ????????? prd v rajchu ná okradli, ešte že sme nemali v tej taške foták !!!!!! len oblečko, na hoteli na recepcii sme si nechali tašku a jedna baba sedela na sedačke na nedávala pozor na naše veci a zmizlo nám to !!!!
kefa bola pekná, šak teda čo iného si doniest z monaca jak kefu ????
bratovým malým som doniesla také tričenka že monaco a tot vsjo, nič iného, vlastne ešte hrnček, zbieram hrnčeky zo všetkých krajín kde som bola 🙂
Jani a ty ako ????? nechce sa mi čítat všetko.....tuším si brala nejaké lieky ?
Andželína sa chystá tiež na umelé....pomaly.... 😉
no a Lubanka na ten KET.....tuším si spomínala, že nemáš ešte menzes pred mojím odchodom, či pletiem sa ?
no a tu myčku ešte nemáme namontovanu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
o kocurika sa nám staral sused, dali sme mu knzervy , jak narástol za týžden...... 😀
no a tá známa naša, porodila cisarákom, uplná narkoza, leôbo už po tolkých dnoch prenášania nebolo dobre počut ozvy srdiečka bábatka....a to dali lekárovi obálku 😠 😠 😠
nejak si nemožem zvyknut na SK, tam bolo šetko také luxusné....aj okruh formuly som videla, parádička, aj na námestí som bola, tam taká stráž v bielom, aj ja v bielom, to bolo ešte dost dobré počasie, ale potom sa to pokaziloooooooooooo behom 3 dní, zima a smoklenie 😠 😠 😠
tak páček schledáček v Pondeloooooooooooooooooooook 😎 🙂 😉
do pedele, natahuju nas ako gumku v gatach.....kedy chcu volat, ved sme uz zreli na psychiatriu
@azzura , ale ved to Ti nemôžu volat v pondelok, že kde ste ? ved nemáš dohodnutý termín...tak skušaj každých 5 min volat....ja keby som sa nedovolala po hodine tak tam idem osobne....ved TT a BA neni tak daleko....

@gelinka75 gelinka dakujem za info🙂