icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lexus77
3. nov 2012

@gelinka75 gelinka dakujem za info🙂

azzura
3. nov 2012

@lubanka dakujem, si zlata aj moj mm ma tu istu teoriu, takže som to už nejak predychala a uvidime co prinesie zajtrajsok

azzura
3. nov 2012

@janap76 dakujem januška, za objatie, ked mi to povrdali tak mi slzy vzbehli, esteže je vikend a mam čo robit, akurat kolac sa nepodaril, ale jedlo je ok, anoklko som vstala o 7hod 🙂

azzura
3. nov 2012

@gelinka75 vsak to je jedno, ved v tom ES im bude dobre a daju to najlepsie.....rano som nejak nemala cas na rozmyslanie, nejak sa mi zasekol rozum, vsak uvidome co prinesie zajtrajsom

azzura
3. nov 2012

@lexus77 tak mi mi ich vlozili zajtra, asi. Dakujem a dufam že vsetci svaty stoja pri nasich bambulkach

azzura
3. nov 2012

@gelinka75 ale ja PK nemam, mne bolo povedaže ked sa bude dat tak mi daju PK a vtedy by transfer bol v stredu. Takže normalne vajka vkladaju 2-3 den od OPU, ci zas som daco zle pochopila??

gelinka75
3. nov 2012

@azzura ved v pohode, hlavne, nech vydrzia a kolko date vlozit dve? 🙂

lubanka
3. nov 2012

@azzura zajtrajšok prinesie iba samé dobré správy a vy s mm budete mať poslednú duo nedeľu 😉 od pondelka už budete trio alebo kvarteto 😵

lexus77
3. nov 2012

@azzura čiže zajtra v nedelu idete na vklad?

lubanka
3. nov 2012

@lexus77 nie, pokiaľ som dobre prečítala, tak azzura ide na vklad v pondelok 😉 čiže v pondelok už bude tehu 😉 😵

klaudia001
4. nov 2012

@azzura veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi Ti držím palčeky aj na nohách 😉 , za to , že si nikdy nevidela // na testoch, tak teraz sa dočkáš !!!!!! myslím na teba a objímama Ta takto na dialku 😉

ja neviem kolký DC som, nič neviem, po dovči som nejaká plná elánu a energie 🙂

hm a kefu ????????? prd v rajchu ná okradli, ešte že sme nemali v tej taške foták !!!!!! len oblečko, na hoteli na recepcii sme si nechali tašku a jedna baba sedela na sedačke na nedávala pozor na naše veci a zmizlo nám to !!!!
kefa bola pekná, šak teda čo iného si doniest z monaca jak kefu ????
bratovým malým som doniesla také tričenka že monaco a tot vsjo, nič iného, vlastne ešte hrnček, zbieram hrnčeky zo všetkých krajín kde som bola 🙂

Jani a ty ako ????? nechce sa mi čítat všetko.....tuším si brala nejaké lieky ?

Andželína sa chystá tiež na umelé....pomaly.... 😉

no a Lubanka na ten KET.....tuším si spomínala, že nemáš ešte menzes pred mojím odchodom, či pletiem sa ?

no a tu myčku ešte nemáme namontovanu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

o kocurika sa nám staral sused, dali sme mu knzervy , jak narástol za týžden...... 😀

no a tá známa naša, porodila cisarákom, uplná narkoza, leôbo už po tolkých dnoch prenášania nebolo dobre počut ozvy srdiečka bábatka....a to dali lekárovi obálku 😠 😠 😠

nejak si nemožem zvyknut na SK, tam bolo šetko také luxusné....aj okruh formuly som videla, parádička, aj na námestí som bola, tam taká stráž v bielom, aj ja v bielom, to bolo ešte dost dobré počasie, ale potom sa to pokaziloooooooooooo behom 3 dní, zima a smoklenie 😠 😠 😠

tak páček schledáček v Pondeloooooooooooooooooooook 😎 🙂 😉

lexus77
4. nov 2012

@azzura ešte raz držím palce a budem na vas myslieť🙂🙂🙂

janap76
4. nov 2012

@azzura ešte nič monička ?

janap76
4. nov 2012

@azzura 🙂 🙂 🙂

azzura
4. nov 2012

do pedele, natahuju nas ako gumku v gatach.....kedy chcu volat, ved sme uz zreli na psychiatriu

lubanka
4. nov 2012

@azzura kľud, určite nechcú cez obed rušiť...zavolajú po obede. určite je to dobré znamenie, keby bolo zle, tak by už určite volali, ale keďže je všetko o.k., tak si dávajú načas 😉

gelinka75
4. nov 2012

@azzura nehovorila kedy asi budu volat?

janap76
4. nov 2012

@azzura určite to bude tak ako hovorí ľubka 🙂 🙂 🙂

azzura
4. nov 2012

@janap76
@gelinka75
@lubanka vcera volala pred 9 hod a dnes furt nic, serie ma to lebo cez vikendy a svatky volaju oni....ale dokedy cakat. NAKONIEC ZAjtra pojdem do prace a oni mi budu volat kde som tak potom poviem že v riti 😠

janap76
4. nov 2012

@azzura a čo by sa stalo keby si tam zavolala ty ? veď za to sa nemôžu hnevať .....podstatné je aby sa nestalo čo si napísala.... hm čo myslíš ?

azzura
4. nov 2012

@janap76 to mi hovori aj mm, ale už mam nechut na cokolvek.

azzura
4. nov 2012

@janap76 volala som a nic, takže toto je asi konec....ale už ma tam nik nedostane ak nezavolaju, toto je fakt sila 😠 😠

janap76
4. nov 2012

@azzura akože ti nikto nezdvihol telefón ?

azzura
4. nov 2012

@janap76 nikto. JA SOM BOla na IUI cez vikend a viem že tam maju obmedyenu prevadzku aj personal, na recepcii nikto, ciže som v riti....v laborke nik nezdviha, ani nie je kam inde volat, lebo ambulancie nefunguju.

klaudia001
4. nov 2012

@azzura , ale ved to Ti nemôžu volat v pondelok, že kde ste ? ved nemáš dohodnutý termín...tak skušaj každých 5 min volat....ja keby som sa nedovolala po hodine tak tam idem osobne....ved TT a BA neni tak daleko....

janap76
4. nov 2012

@azzura možno mali obednú prestávku ...skús ešte ...joooj chúďatko ....

gelinka75
4. nov 2012

@azzura to je sila, to co tam robia? snad ti este zavolaju ved vedia, ze nemate PK, podla mna bud prichystana rano, ze mozno rano zavolaju

azzura
4. nov 2012

@gelinka75
@janap76 akurat som sa dovolala, ja že ste asi zabudli a ona že nie, že este som neobvolavala až vecer spm chcela, ale že ked volate tak vam to poviem....sila ten ich pristup 🙄 . Takže zajtra 9.30, ozaj od kedy sa rata 1 den od vkladu alebo až nasledujuci den?

gelinka75
4. nov 2012

@azzura dobre ze si volala, lebo oni maju cas, prvy den, je na druhy den od vkladu jaaj uz to mas o chvilku, drzim palce a potom napis ake to bolo 🙂

gelinka75
4. nov 2012

@azzura pytala si sa ako sa maju malinkate? 😝 🙂