icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
4. nov 2012

@gelinka75 ok, vsak sme uz obaja boli na prasky. Vcera volala rano pre 8hod a dnes mala cas 😖 . a ked som sa pztala že ci mam stale 3, takže ano ved kam by utekali....ja som skor myslela ci sa vyvijaju 😠 ...ten pristup ma serie. A som zvedava kto ma zajtra bude robit

lubanka
4. nov 2012

@azzura tak čo? ešte vždy nič? tiež si myslím, že sa ráno nachystaj, ak dnes nezavolajú, tak ráno určite. to je fakt o nervy, už ja som vytočená 😠 keby to urobili mne tak ich... a potom má byť človek v pohode a pripravený na ET a ešte dúfať v úspech 😠

azzura
4. nov 2012

@lubanka precitaj vyssie

lubanka
4. nov 2012

@azzura jáj, no kým som napísala, tak som si všimla, že už si dala vedieť, čo a ako... tak moju predošlú správu neber do úvahy 😉 a zajtra na teba myslím a sííííílno držím prsty. teraz sa už upokoj a už len očakávaj pozitívny výsledok. zajtra daj prosím vedieť 😉

gelinka75
4. nov 2012

@azzura no ved to je ako ked mi volali pred KET, splietala bludy, ze isto mame velku sancu atd a rano mi volali, ze NIC, takze pre nich je to bezna vec ale my to prezivame viac, v GF sa mi paci, ale to ich laboratorium je ich slaba stranka, pritom to je dost podstatne..ja neviem ci oni vobec komunikuju s lekarmi, lebo hocico sa v tomto smere pytam dr. tak nevie odpovedat

azzura
4. nov 2012

@lubanka taka som vynervovana od toho cakanaia, že ma fest boli brucho a nejak sa neviem tesit, kebyže mam do čoho tak kopem a kopem. Jasne dam vediet co a ako, halvne co moje 3 bambulky

gelinka75
4. nov 2012

@azzura neries moja, otras sa a ides na vklad, na tom jednom zalezi, cely ten proces je narocny....ale dosli ste do ciela..uz len vyckat na krasny vysledok 🙂

azzura
4. nov 2012

@gelinka75 hej pamatam si na tvoj pripad, to je tiež sila

gelinka75
4. nov 2012

@azzura no vdis pri PK by si cakala 5 dni, je to na psychiku dost narocne...ale uz to mas za sebou

azzura
4. nov 2012

@gelinka75 neboj, musim to vyspat....ak sa bude dat, ale tabl. na spanie to isti...mam taku na rastlinej baze 🙂 . A potom zacnu dalsie nervy 😀

azzura
4. nov 2012

@gelinka75 mne nevadi cakat, ale ked niekto povie že zavola a nevola tak to ma stve, hlavne ked to je tak dolezite

gelinka75
4. nov 2012

@azzura pozri ci je vhodny pre tehotne, lebo uz od zajtra budes tehu, to ti aj povedia, ziadny rentgen atd. 😀

gelinka75
4. nov 2012

@azzura mna dr. upozornovala, ze nemam stresovat keby nevolali, ze budu volat do 16:00..ale to su pracovne dni, vikend neviem ako funguju, ale potom asi tak isto

azzura
4. nov 2012

@gelinka75 😀 tak to 1x v zivote 🙂

azzura
4. nov 2012

@gelinka75 mna nik na nic neupozornil, ja som preto stresovala lebo je vikend

gelinka75
4. nov 2012

@azzura ved nacase nie? 😀 😀

azzura
4. nov 2012

@gelinka75 anoooooooooooooooooooo 😀 len dufam že to aj tak ostane 😖 a potom pojdeme vsetky rad radom

gelinka75
4. nov 2012

@azzura jaaj velmi ti zelam nech to vyjde 😔 😵 😵 😵 🙂

azzura
4. nov 2012

@gelinka75 aj ja si to želam 😀 a potom vsetky to pekne zopakujete, stafetu // po mne prevezmes ty a potom ju podas dalej lubanke 😀

janap76
4. nov 2012

@azzura no tak som rada že 3 bobíky su OKI 🙂 od rána som furt len tu chodila že čo, už moj mm sa pýtal či ti už volali 😀 😀 😀 ...takže zajtra o 9.30 ... azzurka prajem Vám aby sa azzurčatka dostali presne tam kam treba a aby im tam bolo fajnučko celých 9 mesiacov ...drž sa a zajtra daj vedieť, buedme čakať a myslieť na teba. pa 🙂

azzura
4. nov 2012

@janap76 dakujem za podporu a pozdravuj mm 😀 zajtra podam cerstve info o mojich azzurčatkach, to pomenovanie sa mi normalne paci 😀

gelinka75
4. nov 2012

@lubanka lubka no co kedy zaciname? 😀 ja by som mala v stredu a mam uz bobky, mozno aj mrcha dojde dovtedy, lebo ma pobolievalo brusko..to by bol pruser, lebo skor ako 25DC ju nesmiem dostat

janap76
4. nov 2012

@azzura a som ti zabudla povedať, že už som bola z toho taka na nervy, že som si elktronickú cigu dala do hrnčeka s kávou 😀 😀 😀 😀 dili ... 😉

azzura
4. nov 2012

@janap76 jani, fuuj ciga ale kedže je elektronicka 🙂 uz nestresuj uz aj ja idem navodit si pozitivnu naladu. Paaaaaaaa moja

janap76
4. nov 2012

@azzura super super navodzuj 🙂 🙂 🙂 a azzurčatká sa jej tiež chytia ...už zajtra 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 pa

azzura
4. nov 2012

baby ideme si s mm otvorit vinko, na ukludnenenie 🙂

azzura
4. nov 2012

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baby moje zlate

janap76
4. nov 2012

@azzura jooooj nemáš film :líbaš jako ďábel " ? veeeeľmi dobrá komédia 🙂 😉 určite by si sa zasmiala 😎

lubanka
4. nov 2012

@azzura hmm... tak mne tu štafetu predá neviem kedy, lebo mne tá hrozná mrcha ešte vždy nedorazila a ani nič necítim... asi počkám ešte tento týždeň a budem musieť ísť po vyvolávačku (zasa raz...)
to, že si tak hrozne vynervovaná je pochopiteľné (toto je asi ich príprava na materstvo... vieš, keď s tebou budú deti "cvičiť"... som nevedela, že vy to máte v cene 😀) a ešte aj tie hormóny, čo máš v sebe to posilňujú... daj si červené, to vraj si dávajú baby pred vkladom, že to prekrvuje maternicu a skôr sa tam uchytí ... ja som to nikdy nerobila, ale teraz už budem (keď sa tam ovšem dostanem 😠 )

lubanka
4. nov 2012

@gelinka75 momentálne som nastavená tak (dúfam, že mi to vydrží), že môžem ísť aj hneď... lenže ako vždy už mám v ceste nahádzané polená 😠 😠 😠 😠 a to prvé je meškajúca mrcha 😠 😠 ty začneš skôr... čo už 🙂 vyprevadili sme azzuru, teraz vyprevadíme teba a potom už pôjdem (hádam) ja 😉