Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no ved to je ako ked mi volali pred KET, splietala bludy, ze isto mame velku sancu atd a rano mi volali, ze NIC, takze pre nich je to bezna vec ale my to prezivame viac, v GF sa mi paci, ale to ich laboratorium je ich slaba stranka, pritom to je dost podstatne..ja neviem ci oni vobec komunikuju s lekarmi, lebo hocico sa v tomto smere pytam dr. tak nevie odpovedat
@azzura no tak som rada že 3 bobíky su OKI 🙂 od rána som furt len tu chodila že čo, už moj mm sa pýtal či ti už volali 😀 😀 😀 ...takže zajtra o 9.30 ... azzurka prajem Vám aby sa azzurčatka dostali presne tam kam treba a aby im tam bolo fajnučko celých 9 mesiacov ...drž sa a zajtra daj vedieť, buedme čakať a myslieť na teba. pa 🙂
baby ideme si s mm otvorit vinko, na ukludnenenie 🙂
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baby moje zlate
@azzura hmm... tak mne tu štafetu predá neviem kedy, lebo mne tá hrozná mrcha ešte vždy nedorazila a ani nič necítim... asi počkám ešte tento týždeň a budem musieť ísť po vyvolávačku (zasa raz...)
to, že si tak hrozne vynervovaná je pochopiteľné (toto je asi ich príprava na materstvo... vieš, keď s tebou budú deti "cvičiť"... som nevedela, že vy to máte v cene 😀) a ešte aj tie hormóny, čo máš v sebe to posilňujú... daj si červené, to vraj si dávajú baby pred vkladom, že to prekrvuje maternicu a skôr sa tam uchytí ... ja som to nikdy nerobila, ale teraz už budem (keď sa tam ovšem dostanem 😠 )
@gelinka75 momentálne som nastavená tak (dúfam, že mi to vydrží), že môžem ísť aj hneď... lenže ako vždy už mám v ceste nahádzané polená 😠 😠 😠 😠 a to prvé je meškajúca mrcha 😠 😠 ty začneš skôr... čo už 🙂 vyprevadili sme azzuru, teraz vyprevadíme teba a potom už pôjdem (hádam) ja 😉

@gelinka75 ok, vsak sme uz obaja boli na prasky. Vcera volala rano pre 8hod a dnes mala cas 😖 . a ked som sa pztala že ci mam stale 3, takže ano ved kam by utekali....ja som skor myslela ci sa vyvijaju 😠 ...ten pristup ma serie. A som zvedava kto ma zajtra bude robit