Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
jaaaj moc sa mi teda nechce pchat do seba tie ihly 🙄
@gelinka75 vieš čo? najlepšie bude, keď začneme spolu a hotovo... aspoň sa budeme navzájom sťažovať ako je komu zle a aj výkyvy nálad budeme absolvovať spolu 😀 jeden deň sa budeme tešiť, potom sa posťažujeme na celý svet... a ešte sa k nám pridá tehotná azzura... to bude dobrý blázinec 😀 😀 no a zvyšným babám sa ten cirkus tak zapáči, že sa okamžite pridajú k nám... a vytvoríme novú skupinu tehuboom po 35.tke 😉
baby akurat som si ratala že kedy je 10 den od vkladu, ked sa ide na krv.....na nase 3 vyrocie
dobré ránko kočeny 🙂 🙂 🙂 najradšej by som sa zdvihla, a šla rovno do postele a sladko spala 😉 😉 😉 ten dážď ma uspáva
@klaudia001 tak ako výletnička ? 🙂 🙂 🙂
@janap76 ahoj, ahoj Janinka, no aj dneska to bude také výletnícke, nákupy, cez týžden sa pojdeme kuknut na stoly Karpiš, a Javorina do kuchyne + stoličky, lebo v kuchyni máme ešte stol od svokrovcov zatial.....takže tak nákupne ešte tento týžden, som sa riadne obula do čítania nemeckej literatury 🙂 , neskorej šupnem foto na námestí, to je docela podarené 😉
a Ty jako ? naposledy si tuším užívala nejaké atb ? už vyliečená ?
baby už tri dni sa vonku túla psík .... je zima a prší ... neviem čo s ním, dávam mu jesť, ale to nestačí .... keď ho prejde auto ? ....už som volala na mestsku policiu do Senice, ale oni ho nevezmu, beru len zo senice, volala som k nám na mestský úrad ... oni ho nemajú kam dať .... doma máme troch psov, ja nemôžem mať štvrtého !!! už neviem čo robiť ☹ ☹ ☹ je taký pekný ...určite ho nejaká ľudská hyena vyhodila z auta, prvé 2 dni sa nepohol z jedného miesta...prišlo mi to akoby čakal že sa pre neho vrátia... čo všetko ja prajem takým ľuďom, keby to vedeli .... potrebovala som si uľaviť ...som z toho strašne smutná ... ☹ ani útulok nemá miesto ☹
čaute baby 😉 vidím, že nie iba u nás je katastrofálne počasie... hlava mi treští, oči držím ledva otvorené, v noci som skoro nespala a ráno keď zazvonil budík 😠 😠 😠 jediné pozitívum je, že nemáme šéfa (vraj má celý týždeň dovču 😵 ) ešte že tak... inak by znova otravoval ako vždy, keď dorazí z nejakej služobky 😠 .
čakám na kuriéra... má mi doniesť kožúšok, čo som si objednala, počkám do 12h a odchádzam z práce 😝 idem na gyndu 😖 som celá žhavá, čo zasa so mnou je, že mi tak mešká 😠 😠 počúvnem azzuru, že aj lekár je iba človek... 😎 (mm sa včera nedal odbiť) ale budem bordová jak cvikla od hanby... už sa vidím, ale dlhšie už nečakám 😝
cauko aj u nas velmi leje, ledva som dosla do prace 😠

@lubanka mas este tyzden cas, teraz som 22DC a mam ju dostat cca 26-27DC ak nepride skor ☹ takze este chvilocku ti davam, mozno zacnes skor ako ja 😀