icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
4. nov 2012

@lubanka mas este tyzden cas, teraz som 22DC a mam ju dostat cca 26-27DC ak nepride skor ☹ takze este chvilocku ti davam, mozno zacnes skor ako ja 😀

lubanka
4. nov 2012

@janap76 súúúúper!!! aj ja milujem "Líbaš jako ďábel"... najmä to ako ten moslim vraví "bobulo"...som myslela, že sa dočúram... a ako tam tá ženská upratovala... trieskala po plátnenom stane a oliala ho vodou 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jasné azzura, toto si pozri, pri tom sa napudíš až až 😉

gelinka75
4. nov 2012

jaaaj moc sa mi teda nechce pchat do seba tie ihly 🙄

lubanka
4. nov 2012

@gelinka75 ti verím 😖 fuj 😖 😖 najhoršie je odhodlať sa a začať... potom už keď začneš, ani nevieš kedy a si v cieli 😉
ja, ak sa samozrejme rozmrazia a budú o.k., to budem mať jednoduchšie, relatívne, nemusím si nič pichať, ale zasa tie "sprievodné javy" bléééé 😠 😠 😠

gelinka75
4. nov 2012

@lubanka zvladneme to dufam, KET je z tohoto pohladu malina 😝

lubanka
4. nov 2012

@gelinka75 vieš čo? najlepšie bude, keď začneme spolu a hotovo... aspoň sa budeme navzájom sťažovať ako je komu zle a aj výkyvy nálad budeme absolvovať spolu 😀 jeden deň sa budeme tešiť, potom sa posťažujeme na celý svet... a ešte sa k nám pridá tehotná azzura... to bude dobrý blázinec 😀 😀 no a zvyšným babám sa ten cirkus tak zapáči, že sa okamžite pridajú k nám... a vytvoríme novú skupinu tehuboom po 35.tke 😉

gelinka75
4. nov 2012

@lubanka a teraz si kolky DC? ci u teba je to jedno 😀

lubanka
4. nov 2012

@gelinka75 no ja som dnes už 45DC 😠 😠 😠 mám dojsť v priebehu prvých troch DC na ultrazvuk, po skončení mrchy znova, nasadí mi lieky a cca na 19DC idem na KET... aspoň tak to bolo doteraz vždy.

azzura
4. nov 2012

@janap76 musim sa spytat mm, ten furt neco stahuje

azzura
4. nov 2012

@lubanka lubka dostanes sa tam akonecne dorazis aj do zadrneho konca, a ked nepride mrchana tak utekaj na vyvolavacku 🙂

azzura
4. nov 2012

baby akurat som si ratala že kedy je 10 den od vkladu, ked sa ide na krv.....na nase 3 vyrocie

azzura
4. nov 2012

@lubanka 45DC?? to je v poho???

lubanka
4. nov 2012

@azzura vidíš 😉 to je znamenie 😵 dostanete pekný darček (// ) 😵 😉

lubanka
4. nov 2012

@azzura no u mňa (45DC) to asi v poho je... už som mala aj 60DC 😠 😠 ale začínam zvažovať, či náhodou zajtra nepôjdem už po tú vyvolávačku... uvidím, lebo mm má nejaké čudné ťahy 😝 , takže keď dnes niečo bude, tak na gyndu môžem ísť až tak o štyri dni...

azzura
4. nov 2012

@lubanka no vsak uvidime, ale skor mi to pripadaako ironia osudu ked to nevyjde

azzura
4. nov 2012

@lubanka chod co najsok, preco až o 4 dni ked bude daco s mm?? ja som to nikdy takto neriesila

janap76
4. nov 2012

ja som dostala mrchu dnes, na 24 DC ...u mňa normálka, paráda, žiadne bolesti a hneď krv ... v utorok pôjdem do GF na krv na HP .... @azzura @gelinka @lubanka .... keď sa nám tu bude takto stehotnievať 🙂 🙂 🙂 hlásim sa po vás aj ja 🙂 😉

janap76
4. nov 2012

@azzura si vedela že je odomňa ? 😉 😵

azzura
4. nov 2012

@janap76 super, takže ides na HP.....nooo moja pomalicky ale isto bude v tom 🙂 potom informuj aby som vedela na com si, ked budem vediet poradim 🙂 aj tak budem do 20 doma, uz som pisala sefke

azzura
4. nov 2012

@janap76 tušila som 🙂 🙂 🙂

lubanka
4. nov 2012

@azzura lebo vraj lekár do 4dni zistí z vyšetrenia, že niečo bolo 😝 😀 😝 tak aby som sa tam nečervenala... 😝 ja síce mávam "silné reči", ale som dosť puritánska 😀 😉 mm sa z toho stále smeje, že či si myslím, že lekár je padnutý na hlavu, že vydatá žena spí IBA vedľa manžela 😝 😀

azzura
4. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 a ja že som hambliva 😀 😀 😀 😀 no ja chcem dat s mm posledny sex pred vkladom a vobec ma to netrapi ci to zistia 😀 😀 😀 Moja chod zajtra k doktorovi, ved aj on je clovek 😉

janap76
5. nov 2012

dobré ránko kočeny 🙂 🙂 🙂 najradšej by som sa zdvihla, a šla rovno do postele a sladko spala 😉 😉 😉 ten dážď ma uspáva

janap76
5. nov 2012

@klaudia001 tak ako výletnička ? 🙂 🙂 🙂

klaudia001
5. nov 2012

@janap76 ahoj, ahoj Janinka, no aj dneska to bude také výletnícke, nákupy, cez týžden sa pojdeme kuknut na stoly Karpiš, a Javorina do kuchyne + stoličky, lebo v kuchyni máme ešte stol od svokrovcov zatial.....takže tak nákupne ešte tento týžden, som sa riadne obula do čítania nemeckej literatury 🙂 , neskorej šupnem foto na námestí, to je docela podarené 😉

a Ty jako ? naposledy si tuším užívala nejaké atb ? už vyliečená ?

janap76
5. nov 2012

baby už tri dni sa vonku túla psík .... je zima a prší ... neviem čo s ním, dávam mu jesť, ale to nestačí .... keď ho prejde auto ? ....už som volala na mestsku policiu do Senice, ale oni ho nevezmu, beru len zo senice, volala som k nám na mestský úrad ... oni ho nemajú kam dať .... doma máme troch psov, ja nemôžem mať štvrtého !!! už neviem čo robiť ☹ ☹ ☹ je taký pekný ...určite ho nejaká ľudská hyena vyhodila z auta, prvé 2 dni sa nepohol z jedného miesta...prišlo mi to akoby čakal že sa pre neho vrátia... čo všetko ja prajem takým ľuďom, keby to vedeli .... potrebovala som si uľaviť ...som z toho strašne smutná ... ☹ ani útulok nemá miesto ☹

lubanka
5. nov 2012

čaute baby 😉 vidím, že nie iba u nás je katastrofálne počasie... hlava mi treští, oči držím ledva otvorené, v noci som skoro nespala a ráno keď zazvonil budík 😠 😠 😠 jediné pozitívum je, že nemáme šéfa (vraj má celý týždeň dovču 😵 ) ešte že tak... inak by znova otravoval ako vždy, keď dorazí z nejakej služobky 😠 .
čakám na kuriéra... má mi doniesť kožúšok, čo som si objednala, počkám do 12h a odchádzam z práce 😝 idem na gyndu 😖 som celá žhavá, čo zasa so mnou je, že mi tak mešká 😠 😠 počúvnem azzuru, že aj lekár je iba človek... 😎 (mm sa včera nedal odbiť) ale budem bordová jak cvikla od hanby... už sa vidím, ale dlhšie už nečakám 😝

lubanka
5. nov 2012

@janap76 skús sa popýtať v okolí, či by ho niekto nechcel 😉 (myslím rodinné domy) nám sa takto už zopár psov a mačiek na dvor dostalo... a tak sme to poriešili... 😎

gelinka75
5. nov 2012

cauko aj u nas velmi leje, ledva som dosla do prace 😠

lubanka
5. nov 2012

@azzura myslím na teba 😉 určite sa ti teraz až čikúta 😀 tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj 😀 😀 😀 tak a si celá "opľutá" pre šťastie... takže ET bude úspešný 😵 😉