Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka
@gelinka75
@janap76
@klaudia001 ahoooooooooooooooooj, počasie fuj, meskali sme, od senca kolona ako hrom ale dorazili sme. vsetky 3 bambulky v ES prežili. Vložili 2....8a7bunkove a 6bunkove dnes zamrazia, kedže nas bolo vela tak som ostala ležat na koze a aj deku mi dali 😀 😀
@azzura aha takže vklad bol dnes? dúfam, že máš voľno a budeš teraz poctivo ležať, aby sa bublinky uchytili 😉 😉
my to máme za 17 dnes 😅 😅 myslela som, že by to mohlo byť aj skôr, vzhľadom na môj problém s krčkom, ale drobec sa drží ako kliešť, takže to vidím na termín, ak nie pár dní po ňom 😅 😅
och a nebojím zatiaľ, heh, neviem do čoho idem 😀
@azzura no pekne takže budeš čakat dvojčátka, malinkaté bejbátka 😉 , bola som na rýchlo u zubárky a jak mi robila zubok, som si na teba spomenula, že či už máš po tom....a to ta ani nepoznám čo si zač, odkial si, a tak......normálne že Monika už asi ležká po......jaká haluz tento internet že ?
tak pekne ležinkuj, ananás je oukej...na uhniezdenie dobrunké 😉
aj budeš testovat alebo počkáš dva týždne na kontrolu krvi ? 🙂
@klaudia001 vsak aj ja vas baby v tejto teme mam rada a citim s vami a pritom sa nepozname, mozno raz dame stretko aj babatkami a budeme spominat na casy snaženia. pockam až na krv

@azzura milá azzurka a azzurčatká 🙂 všetci tu na Vás myslíme a tešíííííme sa 😉