Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura kovova chut je tu stale, musela som si ist nakupit orbit cukriky a zuvacky...inak na mna utros posobi dost zle...aj sa zle citim a aj vyzeram hrozne...sa ma pytali kolegovci ze co je so mnou ze ci nie som tehotna nahodou 😀 my aj smiesne bolo...
ja som unavena strasne...jasne je ze tehula aj keby som bola, tak by som to este necitila....takze to pripisujem utrosu...
@azzura @gelinka75 baby je jedno ze priberame, hlavne je teraz iba JEDNO a to nas spolocny projekt....
chudnut budeme potom uz pri implementacii 😎
a presne azzura...aj ja si myslim ze to vsetko ide vekom... ja som cely zivot mala 50 - 52 kg...a odkedy som zacala s hormonmi tak mi to kolise a pripadam si ako gula...teraz mam 58 a to som na utrosi len 2 dni 😝

@azzura aha to bude asi take pero asi, to je jednoduchsie na aplikaciu, kks ja ked budem pichat 4 ampulky naraz to bude len stres, z toho 3 musim zmiesat do jednej konskej davky 😠 a keby si isla neskoro vecer na pohotovost?