icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
16. máj 2012

@azzura aha to bude asi take pero asi, to je jednoduchsie na aplikaciu, kks ja ked budem pichat 4 ampulky naraz to bude len stres, z toho 3 musim zmiesat do jednej konskej davky 😠 a keby si isla neskoro vecer na pohotovost?

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 kedy ale, ked minule mi pregnil zafungoval do 1 hodiny. A vajko zanika do 12 hod. Ja by som najradsej mala ovulku po IUI a nie pred 😖

gelinka75
16. máj 2012

@azzura ale to je sranda, ze tak skoro ti funguje, ved to nie je normalne, vravela si to dr? mozno by ti to pichli potom aj rano v ambulancii

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 vsak ani on tomu nechape 😒 . Rano robia od 8hod a ja o 7 musim byt v BA a tak odchadzame z domu cca 5.30

gelinka75
16. máj 2012

@azzura no tak budes musiet sama alebo hned ked prides do car? by kukali ako puk, ze to este nemas pichnute 😕 😅

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 zajtra budem riešiť čo a ako, ked mi doktor povie že mam dobre foliky a sliznicu, tak si sadneme a pokecame čo s pregnilom. Zatial v hlave riešim folikuly 😠

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 baby mi piasali že ovitrel sa picha do brucha a že to je hračka, tak prinajhoršom by som tam zbehla na WC a pichla sa 🙂 🙂 ešte si budu myslieť že som nejaka narkomanka 🙂

gelinka75
16. máj 2012

@azzura bude to ok neboj sa, mozno budes prekvapena co za urodu ti tam narastlo 😉

gelinka75
16. máj 2012

@azzura myslis, ze aj po ovitreli by si mala ovulk hned? 😅

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 asi ti musim liezt na nervy, že furt dokolečka meliem to iste, ale ja som fakt z tých folikulov a sliznice na nervy, lebo sa bojim že nepojdem na IUI, tak potom na čo tlačím hormony do seba, akurat z nich priberam...už to vsetci skonštatovali, že nejaka som plna 😠

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 čitala som si pribalove letaky na googli a je to asi to iste, len aplikacia je inakšia. Netušim aku rekciu by som mala naň 🙄

gelinka75
16. máj 2012

@azzura co ja viem, ani nie, ved aj ja mam obavy z toho tiez ako budem reagovat, asi len zdielam tvoje pocity a viem ta pochopit 😉 ja sa bojim priberania a uz som skoro 2 kg pribrala z antiky, ked ju prestanem jest vaha klesa ked zacnem tak stupa 😀

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 u mna je to napodobne, už som 3 cykli brala clostil a pribrala som z neho 😖 , ale viem že ked ho prestanem uživať tak sa vyfučím, sprote umele hormony. Ja mam 56kg, pribrala som 2kg a skoro vsetky letne nohavice su mi male a vytrča mi brucho 😠

mates777
16. máj 2012

@gelinka75 jasne ze nas to neobide...aj mne sa zda ze sa to nejako zacina ruzoviet tu 😀

gelinka75
16. máj 2012

@azzura tak ja mam vyssiu vahu celkovo ako ty, mala som 77 a teraz skoro 79 a to som este chcela chudnut 🙄

mates777
16. máj 2012

@azzura @gelinka75 baby nebojte, projekt je spracovany super...roky driny, ale uz ich naozaj pisat viem 😀
takze do skoreho tehulkovania...

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 a to nie sme ani tehu a už sa gulame. Ja som vzdy mavala cca 50-53kg. Vsak sme chceli začať behať, ale ja som strasna buchta domasa, domased 😒

azzura
16. máj 2012

@mates777 moja ty budeš dalsia tehu 🙂. Ešte stale maš tu kovovu chuť:

mates777
16. máj 2012

@azzura ja som tak isto pribrala pred 2 rokmi z clostylu no a teraz ako zeriem...to asi ten utros...za chvilku ma skor preskocia ako obidu a to nie som tehu 🙂

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 no ja uz som v pripave na moj 9 mesacny projekt 😀
@azzura ja som mavala aj vyse 90 tak teraz mam super vahu 😔 😀

azzura
16. máj 2012

@mates777 ja som pred rokom clostilu nepribrala ale asi to ide vekom 😀

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 tak to si dobre schudla 🙂 si kočka

mates777
16. máj 2012

@azzura kovova chut je tu stale, musela som si ist nakupit orbit cukriky a zuvacky...inak na mna utros posobi dost zle...aj sa zle citim a aj vyzeram hrozne...sa ma pytali kolegovci ze co je so mnou ze ci nie som tehotna nahodou 😀 my aj smiesne bolo...
ja som unavena strasne...jasne je ze tehula aj keby som bola, tak by som to este necitila....takze to pripisujem utrosu...

gelinka75
16. máj 2012

@azzura no jo komplet som zmenila stravovanie na pravidelne, predtym som jedla malo a komplet zle, niekedy blbosti 😀 ale hormony si aj tak so mnou robia co chcu

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 fuha, tak aj z utrosu mi bude spatne? budem si to davat v kuse po OPU az 3 mesiace tehu 😠 to davas odspodu?

azzura
16. máj 2012

@mates777 aj na mna tak posobil utroš, fuj čo si to do seba dobrovolne pchame. Ešte ta nenapina 🙂 z čohokolvek 😀

mates777
16. máj 2012

@azzura @gelinka75 baby je jedno ze priberame, hlavne je teraz iba JEDNO a to nas spolocny projekt....
chudnut budeme potom uz pri implementacii 😎
a presne azzura...aj ja si myslim ze to vsetko ide vekom... ja som cely zivot mala 50 - 52 kg...a odkedy som zacala s hormonmi tak mi to kolise a pripadam si ako gula...teraz mam 58 a to som na utrosi len 2 dni 😝

mates777
16. máj 2012

@azzura vcera mi bolo divne v drogerii (inak kupovala som intimky)...musela som si kupit vodu a zuvacky...
je to fakt hrozne aku chemiu pchame do seba koli babatku...
ale my to vsetky zvladneme

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 ja som bola gula vzdy, tak som rada, ze teraz som taka pologula 😀 😀 ano ved pri tehu priberieme aj 10-15 kil, niektore aj viac 😀

azzura
16. máj 2012

@mates777 vsak mne to priberanie nevadi, kebyže viem že sa to vydarí a budem tehu, tak nech priberiem aj 10kg