Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 mala to pomylene lebo ved mami moni je podobne pre dieta
@klaudia001 ideeem na koláčik aj ja 🙂 🙂 🙂 ja som nestihla vidieť fotečky ☹
@klaudia001 ani ja som nestihla fotecky ☹ mnaam taky kolacik, rozmyslam co upeciem cez vikend, nie moc cukrove, ale tak pre mna a budu to tvarohove pagaciky a z polovice cesta spravim take satocky s lekvarom 😀 noo uz vidim, ze davam hormony tak idu na mna chute, sakra 😠
@janap76
mne sa strasne nechceeeeeeeeeeeeeee 😠
@janap76 chces robit dnes, alebo cez vikend? vecer by tom ti napisala, to mam recept od svokry alebo ak chces dnes tak http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohove-paga... len pridaj 1 prasok do peciva, mozno to je to iste co mam ja doma
😀 😀 😀 😀 😀 myslim, ze nam by sa sikol dotaznik o snazilkovskej depresii a nie poporodnej 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura xixixix....uz som sa zlakla, ze ma tu nik dnes nerozosmeje ... 😀
@evka3231.... tebe sa to fakt podarilo 😀
@janap76 foto je perfektneeeeeeeee ....
inak keby tu bola @lubanka.......ta by vyplnila dotaznik..... 😎 uz sa tesim na to, ked si toto precita 😕
@malapepka diky za nas vsetky....ja som sa radsej nechytala do odpovede, aby nam nezrusili temu za nevhodne slovaa ktore by som jej adresovala...
aj ja si myslim, ze by sa mala vykaslat na diplom, vziat si nazad rozum a utekat kade lahsie....
😎
Dakujeme ti velmi krasne za prianie.... 🙂
Tebe aj krasnemu malemu Tomaskovi prajeme vela vela zdravicka 😉