Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
baby nevsimajte si ma, to prejde
@klaudia001 aj tebe Klaudi pekný víkend, uži si ho s polovičkou hmmm aj s myčkou 😀 😀 😀 😀 pa
ospravedlnujem sa baby ze vas do toho zatahujem, som priserna osoba
pa a pekny vikend
@azzura to sme asi vsetky take, ze potrebujeme dokaz...pri takejto veci je jasne, ze dokaz je jedina vec, ktora ta ukludni...ale kym sa dopracujes k tomu dokazu, musis byt OK...a hlavne po psychickej stranke... bud stastna, ze nekrvacas alebo nieco take ...take zleeee kedy uz kazda z nas vie, ze toho krasneho ocakavaneho dokazu sa nedockaaaaaaaaa....
uz sme velke dievcataaaaa a preto si musime nejako s tou nasou bolavou dusickou dat rady aj v takychto chvilach cakania na "dokaz"
😎
idem off
zeny ja som sa zase prihlasilaaaaaaaaaa 😀 ja toto musim vediet o tejto nasej blaznivej Janule 😀
@azzura domov som prišla ako nadrogovaná 🙂 🙂 🙂 mama ma sprdla ...a ja som sa usmievala jak dilčo 😀 😀 😀 a začalo to .... depešácke sa opakovali a ja som svoju platonickú lásku živila a živila a snívala a zbierala informácie a sledovala som ho po meste .....jasné že som bola nenápadná jak hmmmm .....aj slepý to videl 😀 😀 😀 😀 a trvalo to tri roky ...a potom som videla DISCOPRIBEH 😀 😀 😀 😀 😀 a prejavila sa nejaká moja porucha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už som mala inšpiráciu....film som 6 x a už som sa rozhodla 😀 😀 😀 😀 😀

@azzura nemaj depkuuuu, lebo azzurcatka budu zadepkovane od zaciatku a potom v dospelosti budu musiet vyhladavat odbornikov typu evka 😀