icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
9. nov 2012

@azzura nemaj depkuuuu, lebo azzurcatka budu zadepkovane od zaciatku a potom v dospelosti budu musiet vyhladavat odbornikov typu evka 😀

janap76
9. nov 2012

@azzura ale si ma vystrašila ... čo jaké do roboty ? čo nevyšlo ? ... to bol ako vtip ? a je to tu !!! asi ťa strepem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @lubanka dodaj niečo 😉 😉 😉 ale že rýchloooooo 😀 😀 😀 😀

azzura
9. nov 2012

@mates777 si ma rozosmiala 😀 ale je mi na hovno, prepac ze si nedavam pozor na jazyk...smejem sa a zaroven placem, ked ma uvidim mm tAK ZAS NEPOCHOPI

mates777
9. nov 2012

@janap76 @azzura ved prave, kde sa dnes flaka @lubanka?
azzurka ty sa mas na co tesit.... 😀

azzura
9. nov 2012

@janap76 uz ma zdrbala mz moju dnesnu depuk moja naj kamoska a potencionalna krsna

azzura
9. nov 2012

@mates777 nejak tomu neverim, ja som tym cloveka co potrebuje dokaz ☹

azzura
9. nov 2012

baby nevsimajte si ma, to prejde

mates777
9. nov 2012

@azzura nedepkuj bohes...a nepozeraj take filmy, co ta ponoria do depky...tak pozri si napriklad nieco zo starych A JE TO...napr. ako tapetovali a zatapetovali sa 😀
Pat a Mat ta urcite do depky neponoria 😎

janap76
9. nov 2012

@klaudia001 aj tebe Klaudi pekný víkend, uži si ho s polovičkou hmmm aj s myčkou 😀 😀 😀 😀 pa

azzura
9. nov 2012

ospravedlnujem sa baby ze vas do toho zatahujem, som priserna osoba

azzura
9. nov 2012

pa a pekny vikend

mates777
9. nov 2012

@azzura to sme asi vsetky take, ze potrebujeme dokaz...pri takejto veci je jasne, ze dokaz je jedina vec, ktora ta ukludni...ale kym sa dopracujes k tomu dokazu, musis byt OK...a hlavne po psychickej stranke... bud stastna, ze nekrvacas alebo nieco take ...take zleeee kedy uz kazda z nas vie, ze toho krasneho ocakavaneho dokazu sa nedockaaaaaaaaa....
uz sme velke dievcataaaaa a preto si musime nejako s tou nasou bolavou dusickou dat rady aj v takychto chvilach cakania na "dokaz"
😎

mates777
9. nov 2012

@azzura a vobec nie si priserna osoba...a vobec sa nemas za co ospravedlnovat...sme tu kazda pre kazdu a sme vsetky na tej istej lodi....cize si musime navzajom pomoct a dokazat to ukormidlovat z tohto rozbureneho mora... 🙂

azzura
9. nov 2012

idem off

janap76
9. nov 2012

@azzura nechoď ..šak ešte trošku ostaň 😉 konečne mám čas 🙂 🙂 🙂 budem ti niečo rozprávať...a zasmeješ sa 😉 😉 😉

azzura
9. nov 2012

@matee s777
@janap76
gelinka a lubanka ste moje zlaticka, dakujem ze vas mam , to prejde, nerobte si starost, kebyze ma osobne pzynate tak viete ze so jedna velka depka, to prejde
paa pondelok v praci

janap76
9. nov 2012

@azzura osoba !!! naspäť !!! šup šup...chcem ti napísať ako som v 17 rokoch ukradla tablo ...mojej platonickej lásky 😅 😅 😅

azzura
9. nov 2012

@janap76 zlato nechcem ta nakazit depkou

mates777
9. nov 2012

OK zienky idem aj ja uz pomaly, prajem vam vsetkym krasny vikend....a @janap76 ja sa tu vecer zastavim ....chcem si teda aj ja precitat storry o tej kradezi
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
9. nov 2012

@azzura jak depkou ...neboj ja som odolná 😎 😎 😎 tak poviem ti o tej krádeži ?

azzura
9. nov 2012

@janap76 som spat zaujila si ma....ty si mala triede platonickun lasku

janap76
9. nov 2012

@mates777 dobre Maťka 🙂 aj tebe pekný víkend ...a hlavne to na mňa nikomu nepovedz !!! 🙂 😉 😉 😉

azzura
9. nov 2012

@janap76 si neuveritelna, dufam ze ta raz spoznam ośobne a podakujem sa ti za to co robis pre cudzu osobu

gelinka75
9. nov 2012

@azzura ty ides do prace? 😀

janap76
9. nov 2012

@azzura no takže .... v 14 som HO zbadala na depešáckej diske ...prvýkrát... vysoký, tmavý ...nádhera 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
9. nov 2012

@gelinka75 planujem ist v pondelok

azzura
9. nov 2012

@janap76 tmavy chlap bol aj moj typ a hla vzdy som skoncila unblondakov 😀 😀 😀

mates777
9. nov 2012

zeny ja som sa zase prihlasilaaaaaaaaaa 😀 ja toto musim vediet o tejto nasej blaznivej Janule 😀

janap76
9. nov 2012

@azzura domov som prišla ako nadrogovaná 🙂 🙂 🙂 mama ma sprdla ...a ja som sa usmievala jak dilčo 😀 😀 😀 a začalo to .... depešácke sa opakovali a ja som svoju platonickú lásku živila a živila a snívala a zbierala informácie a sledovala som ho po meste .....jasné že som bola nenápadná jak hmmmm .....aj slepý to videl 😀 😀 😀 😀 a trvalo to tri roky ...a potom som videla DISCOPRIBEH 😀 😀 😀 😀 😀 a prejavila sa nejaká moja porucha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už som mala inšpiráciu....film som 6 x a už som sa rozhodla 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
9. nov 2012

inak nasla som foto nasej @azzura s azzurcatami o cca 5 rokov 😀