Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no a jak som to tablo našla, bolo vo výklade veľkého obchodného domu ...tak som išla za predavačkou a povedala som jej že som prišla pre tablo tej triedy .... a ona mi že ....ale vy nie ste s tej triedy, tak prečo ho chcete zobrať .... v duchu som od strach odpadávala ... ale na tetu som vyvalila že oni sú na ŠKOLSKOM VÝLETE a preto poslali mňa...teta kukala premeriavala si ma ...tvarila som sa akoby som sa včera narodila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musím ísť cikať ...sekundu 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura 😀 a ja krava strelená som hodila na neho úsmevček a hovorím...prosím ťa nepomohol by si mi niečo odniesť ? a on že jasné 😀 😀 😀 😀 😀 ale žo čo, to som mu nepovedala 😀 😀 😀 😀 šak by mi nepomohol !!! 😎 😎 😎 ja som cez to prehodila nejakú plachtu ....baby pamätajte na také akcie musí byť človek pripravený ... 😀 😀 😀 😀 chytili sme to pod pazuchy a vychádzali z toho obchoďáku ...inak na hlavnej ulici ....mne tak lepilo že ma uvidí ON....prepadla by som sa do GRÓNSKA !!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura a on že prečo ??? 😀 😀 😀 😀 no lebo sme práve ukradli Peťove tablo... 😀 😀 😀 😀 😀 baby keby ste videli ako utekal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale ja som mala fotku 😀 😀 😀 😀 asi by som si mala začať písať s dnešnou Evkou 🙂 🙂 🙂 🙂 domov som prišla zo zakrvavenými rukami ale šťastná ako NIKTO ...mama skoro odpadla .... ten kámoš ma nikdy nebonzol, šak bol spolupáchateľ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja sa za to strašne hanbím .... dnes by som to už neurobila, no ale strelená puberťáčka ....mama hovorí že bola šťastná že nerobím horšie veci ...tak a to je všetko .....ozaj a nikdy sme spolu nechodili, iba raz ...jediný raz sme spolu tancovali slaďák 😉 😉 😉 😉 pekne slušne ...a s úsmevom si na to sem tam spomeniem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak dúfam že som vás trošku rozptýlila 😉
teraz sa bojím počítať čo ste mi napísali...aby ste ma nedarovali Evke !!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
paaa mm je uz doma, uz som mu fnukala

@janap76 nadhera