Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 och moja, keby sa to dalo, tak ja by som ti dala vajká 😀 😀 😀 mne zasa povedal, že ja ich mám toľko, že môžem dať ďalším štyrom ženám... že podľa neho my s mm nemáme šťastie, lebo že sme obaja zdraví, ja vysoko plodná a dieťa nikde ☹ a tiež povedal, že z vlastnej skúsenosti vie, že práve tie pári, ktoré prídu s veľkými problémami, otehu a úspešne odrodia skôr ako tie, čo problém nemajú (ale podľa mňa je to tak, že keď vie o čo ide, tak to vie liečiť... a keď tvrdí, že ste zdraví a prečo stále nič... to problém tam je, len on ho nevie nájsť a tak ani liečiť) takže nevešaj hlavu, poberieš liečiky, telo vydoluje krásne zdravé foliky a bábo "bude prísť" 😀 😀 😀 😀 😉
ty najprv ber tú antiku, keď povedal, že oddýchnu vaječníky (hádam vie čo robí) a pôjdeš o mesiac neskôr... čo je na tom? 😉
@gelinka75 vydrž ešte chvíľu... už nie dlho. koľko ich ešte musíš? ja to takto nepoznám... ja som tiež mala dlhý protokol, ale my nemávame konzultácie tak ako vy... my dojdeme na ultz počas prvých 3dní mrchy, nasadí pregnyl, popichám cca 2týždne a ide sa na odber. takže ja vôbec neviem, koľko toho musíš ešte pichať 😕
@janap76 dakujem,dufam aj ja...buduci tyzden mame termin v Brne(zijeme vo Svajciarsku,tu nie je darcovstvo povolene)...asi zacal znovu rozmyslat a boji sa,ci to psychic. zvladnu,ci si bude vediet vytvorit k babätku taky vztah,ako keby bolo nase 100 percentne..ale ved by aj bolo..🙂
ahojte baby, zdravim z prace, idem si setrit dovcu na KET
@lubanka na moje nejaké testovanie je ešte skoro, ešte mám do menzesu týžden 🙂
@janap76 ahoj , nooo v nedelu sme boli na cintorine, zapálit sviečku svokrinej švagrovej 😔
krásne pondelkové ránko 🙂
@azzura ahoj Monči, čo to tu čítam , ale ved krče si mala kedy ? ty nestraš samu seba...a aj nás šetky tuna , šak si nadopovaná kadejakým hormonami, tak telíčko sa vysporiaduva s tými hormonami a tiež musí nejako reagovat.....
@klaudia001 ja som schopna rovno ist na psychiatriu, tažko ti to vysvetlit ale može to znamenat aj velmi zle veci, krce ked uz mam embria v bruchu nie su dobre, aje ja uz neviem vlsatne nic 😒 .
@azzura test je asi zbytočné robit že ? máš hormony , ktoré by Ti ho mohli ukázat falošne pozitívny ? a nekrvácaš, to je tiež dobrý znak či ? také stavy Ti určite navodzuju hormony.....šak máš toto v tele.....
🙂 Ahojte babky 🙂 mám riadny frmol v robote 🙂 a teraz nám vypadol program ☹ moje mervy !!! 😠
@janap76 dobré ránko a Ty nepracuješ z domu ?
@azzura 🙂 🙂 🙂 takže vo štvrtok ideš na krv ? ty si ešte horší pesimista ako ja 😀 😀 😀 asi ťa strepem 😉 nemôžeš ísť dnes s nejakou kámoškou na kávu ? BEZ KOFEINU !!! 😀 😀 😀 tak si potrepkať o babských somarinách ...hmmm ? popočúvať o problémoch niekoho iného, odpútať sa trošku ...inak ja by som s tebou šla, ale som ešte PN 😉 😉 😉
@klaudia001 áno, pracujem z domu ale tam kde máme umiestnený server, tak vypadla elektrina 😠 😠 😠 na budúci mesiac si pôjdem zamakať trošku domov do KE 🙂 🙂 🙂
Inak ahojte babenky, ako sa mate po vikende??? co mate nove?

@lubanka šak presne som najprv mala tú dilemu, že dosť budem nadupaná hormónmi aj bez antiky, tak som ju dala do skrine a potom keď bol ten deň že som mala začať, tak mi to z tej hlavy vypadlo 😀 😀 😀 dr hovoril že pri antike si oddýchnu vaječníky....šak mne povedal že ideme vyškriabavať poloprazdný hrniec ... inak môjho mm to tak nasralo, hneď ma chytal za kolienko 🙂 🙂 🙂 ....on je čistý flegmatik / našťastie / ale tam som videla že má na mále... keby bol vybuchol, asi by som musela ísť potom inde 😀 😀 😀 na IVF.