icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
11. nov 2012

@lubanka šak presne som najprv mala tú dilemu, že dosť budem nadupaná hormónmi aj bez antiky, tak som ju dala do skrine a potom keď bol ten deň že som mala začať, tak mi to z tej hlavy vypadlo 😀 😀 😀 dr hovoril že pri antike si oddýchnu vaječníky....šak mne povedal že ideme vyškriabavať poloprazdný hrniec ... inak môjho mm to tak nasralo, hneď ma chytal za kolienko 🙂 🙂 🙂 ....on je čistý flegmatik / našťastie / ale tam som videla že má na mále... keby bol vybuchol, asi by som musela ísť potom inde 😀 😀 😀 na IVF.

lubanka
11. nov 2012

@janap76 já mám gule... 😀 😀 😀 😀 😀 požičiavam si občas manželove 😀 😀 😀 😀 vieš, keď stále čakáš, čakáš, čakáš a bábo neprichádza... čo iné ostáva... to je ako keby žiješ v tme a odrazu ti niekto povie, že keď pôjdeš tam a tam, dajú ti lampu... tak samozrejme že tam pôjdeš 😉

lubanka
11. nov 2012

@janap76 och moja, keby sa to dalo, tak ja by som ti dala vajká 😀 😀 😀 mne zasa povedal, že ja ich mám toľko, že môžem dať ďalším štyrom ženám... že podľa neho my s mm nemáme šťastie, lebo že sme obaja zdraví, ja vysoko plodná a dieťa nikde ☹ a tiež povedal, že z vlastnej skúsenosti vie, že práve tie pári, ktoré prídu s veľkými problémami, otehu a úspešne odrodia skôr ako tie, čo problém nemajú (ale podľa mňa je to tak, že keď vie o čo ide, tak to vie liečiť... a keď tvrdí, že ste zdraví a prečo stále nič... to problém tam je, len on ho nevie nájsť a tak ani liečiť) takže nevešaj hlavu, poberieš liečiky, telo vydoluje krásne zdravé foliky a bábo "bude prísť" 😀 😀 😀 😀 😉
ty najprv ber tú antiku, keď povedal, že oddýchnu vaječníky (hádam vie čo robí) a pôjdeš o mesiac neskôr... čo je na tom? 😉

gelinka75
11. nov 2012

@janap76 nejak aj horsie znasam tie injekcie, dnes som sa tak pichla, ze som az zarvala od bolesti, to je tym, ze sa mi to az tak nechce, ze potom picham vselijako a nejak sa mi podarilo sikmejsie 😠
ozaj robila si tie pagaciky? 🙂

gelinka75
11. nov 2012

@janap76 @lubanka aj ja mam gule 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
11. nov 2012

@gelinka75 ešte ich len budem robiť, ale tie s džemíkom 🙂 🙂 🙂 už nech ti príde tá mrchaňa !!!

lubanka
11. nov 2012

@gelinka75 vydrž ešte chvíľu... už nie dlho. koľko ich ešte musíš? ja to takto nepoznám... ja som tiež mala dlhý protokol, ale my nemávame konzultácie tak ako vy... my dojdeme na ultz počas prvých 3dní mrchy, nasadí pregnyl, popichám cca 2týždne a ide sa na odber. takže ja vôbec neviem, koľko toho musíš ešte pichať 😕

sonka43
11. nov 2012

@janap76 dakujem,dufam aj ja...buduci tyzden mame termin v Brne(zijeme vo Svajciarsku,tu nie je darcovstvo povolene)...asi zacal znovu rozmyslat a boji sa,ci to psychic. zvladnu,ci si bude vediet vytvorit k babätku taky vztah,ako keby bolo nase 100 percentne..ale ved by aj bolo..🙂

lexus77
11. nov 2012

ahoj dievčatá.....neviete ako sa má Azurka...nevidím tu od nej žiadny príspevok....a ako sa máte vy,....čo máte nové?
@lubanka
@janap76
@gelinka75

gelinka75
11. nov 2012

@lubanka no tieto budem davat do opu takze casu dost 😀

@lexus77 cauko, azzurka nezvykne pisat cez vikend, pisala, ze sa ozve v pondelok z prace, dufam, ze sa ma ok a este vladze cakat 🙂

lucka771
12. nov 2012

@lubanka Vám poviem, že 17 rokov s jedným kohutom dá zabrat, ale naštastie nezošedivela som 😀 , žijeme spolu 15 rokov, a manželmi sme 8 rokov.
pekný den prajem 😉

azzura
12. nov 2012

@janap76 ahoj janus, dnes som sla do prace, uz do prace, som to doma nezvladla od tych krcov, naco byt doma ked som asi o ne prisla. vo stvrtok mam 10den od ET, hej beriem utros

azzura
12. nov 2012

ahojte baby, zdravim z prace, idem si setrit dovcu na KET

klaudia001
12. nov 2012

@lubanka na moje nejaké testovanie je ešte skoro, ešte mám do menzesu týžden 🙂

klaudia001
12. nov 2012

@janap76 ahoj , nooo v nedelu sme boli na cintorine, zapálit sviečku svokrinej švagrovej 😔

klaudia001
12. nov 2012

krásne pondelkové ránko 🙂

klaudia001
12. nov 2012

@azzura ahoj Monči, čo to tu čítam , ale ved krče si mala kedy ? ty nestraš samu seba...a aj nás šetky tuna , šak si nadopovaná kadejakým hormonami, tak telíčko sa vysporiaduva s tými hormonami a tiež musí nejako reagovat.....

azzura
12. nov 2012

@klaudia001 ja som schopna rovno ist na psychiatriu, tažko ti to vysvetlit ale može to znamenat aj velmi zle veci, krce ked uz mam embria v bruchu nie su dobre, aje ja uz neviem vlsatne nic 😒 .

klaudia001
12. nov 2012

@azzura test je asi zbytočné robit že ? máš hormony , ktoré by Ti ho mohli ukázat falošne pozitívny ? a nekrvácaš, to je tiež dobrý znak či ? také stavy Ti určite navodzuju hormony.....šak máš toto v tele.....

janap76
12. nov 2012

🙂 Ahojte babky 🙂 mám riadny frmol v robote 🙂 a teraz nám vypadol program ☹ moje mervy !!! 😠

klaudia001
12. nov 2012

@janap76 dobré ránko a Ty nepracuješ z domu ?

janap76
12. nov 2012

@azzura 🙂 🙂 🙂 takže vo štvrtok ideš na krv ? ty si ešte horší pesimista ako ja 😀 😀 😀 asi ťa strepem 😉 nemôžeš ísť dnes s nejakou kámoškou na kávu ? BEZ KOFEINU !!! 😀 😀 😀 tak si potrepkať o babských somarinách ...hmmm ? popočúvať o problémoch niekoho iného, odpútať sa trošku ...inak ja by som s tebou šla, ale som ešte PN 😉 😉 😉

janap76
12. nov 2012

@klaudia001 áno, pracujem z domu ale tam kde máme umiestnený server, tak vypadla elektrina 😠 😠 😠 na budúci mesiac si pôjdem zamakať trošku domov do KE 🙂 🙂 🙂

mates777
12. nov 2012

@azzura ty si fakt nedas povedat.... 🙂

gelinka75
12. nov 2012

@azzura test si nerobila? 🙂

mates777
12. nov 2012

Inak ahojte babenky, ako sa mate po vikende??? co mate nove?

janap76
12. nov 2012

@gelinka75 ja som nakoniec ešte nerobila pagáčiky , lebo môj mm si objednal grilážky 🙂 🙂 🙂 nakoniec ich aj robil, pod dohľadom svokry 🙂 Angelika, keby si teraz Monika robila ttest, tak jej nemôžu tie hormóny skresliť výysledok ? neviem ako to je ... 🙂

janap76
12. nov 2012

@mates777 🙂 🙂 🙂 u mňa nič nové, akurát by som si najradšej ľahla do postele 😀 😀 😀 u nás je tma jak .... no tma a tak mlžnoooo 😖

mates777
12. nov 2012

@janap76 no to je aj u mna tak isto...strasne som leniva v poslednom case, to je otras so mnou...uz neviem co by ma nastartovalo... 😎

gelinka75
12. nov 2012

@janap76 mohol by ho pregnyl ovplyvnit ak ho este ma v tele