icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
9. nov 2012

@lubanka no ja len citam, uz som KO a nie som schopna vypotit nejake suvisle vety 😀

gelinka75
9. nov 2012

@lubanka nedosla este, ale cakam, uz citim vselico v podbrusku

gelinka75
9. nov 2012

@lubanka vsak to vyuzi ked si na viagre 😀 😀 😀 mm sa isto potesi

sonka43
9. nov 2012

@janap76 ahoj.dakujem za opytanie...ako sa mam?22.11.mame termin na kliniku v Brno (DV),ale moj priatel zacal strajkovat 🙂 . Uz sme boli dohodnuti,ale ako sa termin blizi,tak zacina mat s tym problemy...ty ako?

gelinka75
10. nov 2012

@sonka43 sonka a preco ste zmenili centrum? alebo len chces vidiet aj iny nazor?

lubanka
10. nov 2012

@gelinka75 to máš pravdu 😀 mm je rád, ale to asi bude niečo vo vzduchu, lebo / veď to isto poznáš aj sama ako funguje keks po 8r 😖 / to nie iba ja stále robím drahoty 😀 občas sa újde aj jemu 😀 a teraz je "vždy pripravený" až mi je to čudné 😕 😕
mne neviem kedy mrcha konečne dojde... dúfam, že tým druhým odberom folikov, mi neodobrali všetky moje "predpísané a do života darované" vajka a už idem do prechodu 😖 /niekde som čítala, že baba má už pri narodení určené, koľko vajok bude počas života mať... čiže koľko rokov bude plodná a keď podstupuje odbery... skracuje si tým vlastne mrchu resp. môže sa stať, že odber..... a prechod 😖 / dúfam, že nie... ale pravdu povediac, od kedy chodím na tie IVF s tou mojou mrchou je to katastrofa 😠 😠 😠
nakoniec ani nestihnem ísť na KET v tomto roku.... šak kým si dá tu námahu a dorazí 😠 ... tak už bude nový rok 😠

gelinka75
10. nov 2012

@lubanka no viem ake to je po 8 rokoch, mne to nemusis rozpravat 😀 ano mas pravdu tak je to, ze si vycerpavame plodnost, lebo to co by sa urodilo povedzme za rok, dame von za 14 dni a to telo jednoducho reaguje na toto, je to velky zasah..dufam, ze este nie sme do odpadu a nieco z nas vydoluju, teda zo mna, ty mas este mrazaciky tak z toho isto klapne 🙂 mna 1 IVF zatial "neposkodilo" viditelne, vsetko prebiehalo ako ma, od ovulky az po mrchu, dlhodobe nasledky vsak tiez mozu prist, nikto nevie ake su to

gelinka75
10. nov 2012

@lubanka inac este ani mne nedosla, dnes som 28DC tak jej davam cas do zajtra a potom ma nastve, ked nedojde robim test, ale to je isto z injekcii, zvykne to posuvat skoro kazdej, hlavne, ze dr. povedala, ze pride 3 dni od zaciatku pichania, furt mam chut sa smiat, ze realita je uplne ina

lubanka
10. nov 2012

@gelinka75 no zasa sa raz potvrdilo, že lekári sú "ťažký odborníci"... 😀 😀 😀 keď máš 28DC, to je v pohode, to dôjde na čas 😉 alebo zvykneš mať kratší cyklus? 😕 taký 51DC (to mám ja) toto je už masaker 😠 😖 no čo ... aspoň ušetrím na intímkach 😀
fuj... taká som dnes hrozne lenivá... a čakajú ma okná 😠 ešte som ani jedno neumyla a mám ich 35...neznášam ten blázinec pred vianocami 😠 najprv sa doriadim pri upratovaní, potom pri nakupovaní, potom pri pečení (zvyknem piecť 8-10druhov koláčov), pri vyzdobovaní domu...potom sa natrieskam do popuku, pozriem 2rozprávky a je po sviatkoch... no čo už sviatočné na tomto môže byť 😕 😠 😝

gelinka75
10. nov 2012

@lubanka minuly cyklus som mala 24 dnovy, tak teraz ked mam 28 uz mi je dlho, ked ju cakam tak nejde, svi.a jedna 😠 ja som mala najdlhsi cyklus v zivote 32 dni a to bolo 1 IVF, mne chodi v rozptyle 24-28 dni,
ja idem tiez trocha upratat a idem piect tie tvarohove satocky, mam chut ani nie na sladke, ale daco piect, ja rada peciem 😀 na vianoce aj ked nemam cas a robim vsetko rychlo rychlo tak sa potom vytesujem ze som napiekla, no sisi 😝

lubanka
10. nov 2012

@gelinka75 no veď správna gazdinka 😉 čo myslíš, že drží chlapa po rokoch pri svojej žene... 😀 koláče a výborná kuchyňa...aspoň u nás je to tak...keď niečo špeciálne uvarím a napečiem, mm sa usmieva jak mesiačik na hnoji 😀 a ja si v duchu myslím, že reku koľko málo mu stačí ku šťastiu 😀 kus dobrej žranice 😀 😀 😀

lucka771
11. nov 2012

@lubanka áno áno kus dobrej žranice, 17 rokov som s mojím 😉

lubanka
11. nov 2012

@lucka771 tak my sme v tomto oproti tebe iba začiatočníčky... 😀 ty si už na slovo vzatý odborník 😀 😉 no aspoň vidím, že všade je to tak... že nie iba môj mm je taká "divná sorta" 😀 😀 😀

gelinka75
11. nov 2012

@lubanka 😀 aj u nas je to tak..vcera som piekla tie pagace, tak si pochvaloval 😀

lubanka
11. nov 2012

@gelinka75 určite ti skladal poklony... ako sa dobre oženil, akú šikovnú ženu má... 😉 😀
ináč mne dnes dorazila konečne mrcha... takže buď zajtra alebo pozajtra smer CAR 😉
🙂 daj recept na tie pagáče... ešte som také nerobila... skúsim 🙂

gelinka75
11. nov 2012

@lubanka hej a ja stale cakam, na teste bielo, tak svina zacina meskat z tych injekcii 😠 😠 nastvana som

lubanka
11. nov 2012

@gelinka75 škoda, že sa na tom teste nezaružovelo... aspoň by si nemusela ísť druhý krát... mala by si už postarané, ale vidím, že tu v tejto téme sme všetky také, že čo si nevydrieme, nevyskáčeme, krvopotne nevypotíme... nedostaneme 😠 😠

klaudia001
11. nov 2012

@gelinka75 heeeeej testuješ a kolkátý si DC? možno je ešte skoro na test....... 😉

lubanka
11. nov 2012

@klaudia001 gelinka (pokiaľ sa pamätám) je dnes 29DC... a mrcha jej už mešká, zvykne mať kratší cyklus. ako sa darí? ktorí deň si ty? nemohlo sa v tom Monacu niečo zadariť? 😵 😉

gelinka75
11. nov 2012

@klaudia001 uz meska 1 den, urcite nie je skoro, neratala som s tym ze by mal byt ruzovy, len picham uz 5 dni tie injekcie a keby daco, aby som to cele neposrala, aj tak neviem co by som robila keby bol ruzovy, vsak neprodukujem ziadne hormony 😠

janap76
11. nov 2012

@lubanka no, aspoň že ti už tá mrchaňa dorazila 🙂 no a hor sa na nich !!!!! moja ako dobre si pamätám že 35 okien ???!!!! ke´d budeš robiť brigádu, tak prídem.... šak to je na jednu ženu trochu moc Nie ??? ja viem ťže ty si včelička pracovitá, ale ... 35 !!!

janap76
11. nov 2012

@sonka43 jaaaj Soni, akoby sme nemali dosť starostí aj bez tých chlapov 😉 😉 😉 zaštrajkoval....snáď sa mu to dovtedy uloží v hlave a necúvne ... veľmi ti to prajem.....možno je len vystrašený, vieš je iné sa o niečom rozprávať a iné keď sa to má realizovať....a to sa ešte nebude diať v jeho tele !!! ja čakám na schválenie žiadosti na IVF z poisťovne.

janap76
11. nov 2012

@gelinka75 Angelika a teraz čo ďalej ? musíš čakať kým nepríde mrcha ? alebo vedia urobiť niečo aby prišla ?

janap76
11. nov 2012

@azzura ako sa máš Monika? ktorého presne máš íst do CAR ? a berieš aj niečo ako utrogestan ? alebo nič sa neberie ? to som sa ťa chcela opýtať už od piatku ? 😉

lubanka
11. nov 2012

@janap76 😀 😀 no je to dosť, ale čo narobím, keď mm so svokrom postavili taký domisko 😠 vieš, že by sa mi zišla pomoc a ako veľmi 😉 keby že bývaš bližšie... no neviem, neviem, či nevyužijem tvoju ponuku 😀 😝
áno mrcha dorazila, chcem zajtra ísť do CAR, ale uvidím, či dostanem dovču, lebo zajtra nám končí výstava a začíname s prípravami na ďalšiu...tak neviem, či mi to šéf neofrfle 😖

janap76
11. nov 2012

@klaudia001 čo robíš Klaudi ?

janap76
11. nov 2012

@lubanka keby frflal ...vieš čo treba urobiť ? 😀 😀 😀 😀 ozaj ty žiješ v BA ? inak ja som už tento mesiac mala brať antiku a som zabudla !!! tak začne na ďalší cyklus ...ale nepriznám sa im, či mám ?

gelinka75
11. nov 2012

@janap76 noo musim cakat kym nepride a ist medzi 2-4DC do caru na kontrolu, uvidime kedy dojde 😠

janap76
11. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 baby moje zlaté, ja sa čím ďalej tým viac obávam toho IVF .... obdivujem Vás že viete vždy znova a znova do toho ísť ...máte gule 😀 😀 😉 😉 😀 😀

lubanka
11. nov 2012

@janap76 prečo chceš brať antiku? načo, keď chceš ísť na IVF, tak nechaj telo nech oddýchne od "všetkého sajrajtu"... vieš koľko toho do teba natrieskajú 😠 alebo máš nejaký problém? síce počkaj, niečo sa mi marí, že si písala, že po vyšetreniach ti niečo zistili... tak myslím, že by bolo najlepšie dať sa do poriadku a až keď bude všetko o.k., tak potom sa vrhni na IVF... dovtedy bude schválené... a to nemusíš hneď ísť, ako to schvália. Mne pri 1IVF žiadosť schválili v auguste a celý ten cirkus som podstúpila až od apríla nasledujúceho roku 😉