icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
12. nov 2012

@gelinka75 a tvoja mrcha čo ?

gelinka75
12. nov 2012

@janap76 zatial nic, cakam 🙄

azzura
12. nov 2012

@klaudia001 test som si robila ked som mala tie krce a potom aj v nedelu ale kedže ciarka mizla tak to viem že to bol pregnyl

azzura
12. nov 2012

@janap76 si zlato, akurat dnes mi v praci kamoska hovorila o svojich problemoch. Takže som ok a mam tolko prace ze neviem co skor, akurat na vsetkzch vrčím 😀 😀 😀

azzura
12. nov 2012

@mates777 však mi treba dat po holej, ved s mm sme sa pohadali že som isla do prace 😝

azzura
12. nov 2012

@gelinka75 test robila, precitaj vyssie. a co ty a mrchana??

gelinka75
12. nov 2012

@azzura ja nic, este nedosla 😖

azzura
12. nov 2012

@gelinka75 háá kde je? co cakas na mna 😠

gelinka75
12. nov 2012

@azzura neviem, teraz uz 2 dni ma po termine

janap76
12. nov 2012

@azzura no tak čo, trošku si povrč 😉

azzura
12. nov 2012

@gelinka75 vsak si urob teply kupel, daj si cervene vinko

azzura
12. nov 2012

@janap76 😀 😀 😀 vsak až moc vrčííím, vsetci ma z kilometra obchdzaju a telefon som vyvesia lebo ma iritujuludia že kedy to bude hotove a len dnes som dosla 😠 😠 😠

lubanka
12. nov 2012

čaute baby! tak som dorazila z CAR... už som začala... práve som sa nadopovala prvým liekom estrimaxu, takže som zvedavá, kedy sa objavia prvé problémy 😠 😠 na ultrazvuku bolo všetko o.k., ďalší mám o týždeň v stredu... takže predpokladám, že cca 29.11. by mal byť prenos...celú cestu na kliniku som preplakala a presťažovala sa, že načo tam vlastne idem... že ani neviem, čo ja vlastne chcem resp. či to vôbec chcem... asi potrebujem konzultáciu u psychológa... alebo je to už na psychiatra? 😕 😕 😕

azzura
12. nov 2012

@lubanka ahojko, vidim že nas je tu cela kopa adeptiek na psychologa a psychiatra 😀 😀 , Bude dobre, halvu hore a krasne sa snaž abz bola perinka co najlepsia 😉

lubanka
12. nov 2012

@azzura tebe by asi trebalo riadne naložiť na zadok... 😝 čo na ňom nesedíš doma, ale trepeš sa do práce a tam sa rozčuľuješ? mm mal pravdu, keď sa s tebou povadil... súhlasím s ním, ale zasa na druhej strane si týždeň bola doma, takže mali dosť času, aby sa uhniezdili. chúďatká... také malé a už pracujúca trieda 😀 😀 😀

janap76
12. nov 2012

@lubanka moja zlatá Lubanka 🙂 prečítala som, čo si napísala, idú mi slzy do očí...ani za mak som toho neabsolvovala čo ty, ale úplne ťa chápem ... nevzdávaj sa ... a rozhodni tak ako budeš ty potrebovať ... my ťa budeme mať radi nech sa rozhodneš akokoľvek 😉 🙂 😉 🙂 a netreba ti psychiatra... čo ho chceš priviesť na psychiatriu ??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🤐

azzura
12. nov 2012

@lubanka 😀 😀 som trokar, vsak nech si detusiky na mamu despotu zvykaju 😀 . Pretože mi uz doma totalne drbalo, bola som zla a vsetci sme na seba kricali a ja som to vzdy skoncila placom a že idem k nasim domov 😠 total psycho som, vsak uvidime co bude dalej, doma možem ostat kedykolvek, poslem sefke sms. A kebyže vo stvrtok ma prekvapia tak potom ostanem doma.

Baby stimulujuce budte v klude 😀 😀

lubanka
12. nov 2012

@azzura
@janap76 Bóže... 😕 😕 teraz mi svitlo... to preto sa tu minule ozvala tá evka... a je to v r.ti... 😝 už je to tu a už sa tomu nevyhneme... našli nás 😝 😀

azzura
12. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 žeby? ale dobre sme ju sprdli, co nevie že na taketo labilne osobi treba mat osobitny skoro až nežny pristup 😀 😀 😀

lubanka
12. nov 2012

@azzura ..."Baby stimulujuce budte v klude"... uvidíš teraz ten kľud 😀 ty nadopovaná, gelinka nadopovaná, ja nadopovaná... ešte zo dve-tri sa k nám pridajú a my sa tu nie okrikovať, ale hrýzť budeme... 😀 😀 😀 😀

gelinka75
12. nov 2012

@azzura dufam, ze utros si nevysadila 😉

azzura
12. nov 2012

@lubanka nooo, etseže sme vsetky tak dalehko od seba 😀 😀

azzura
12. nov 2012

@gelinka75 nieeeeeeeeeee mami 😉

gelinka75
12. nov 2012

@azzura musime na teba dohliadat 😉

azzura
12. nov 2012

@gelinka75 ano, vsak pockaj ti to vratim aj z urokmi 😀 😀 😀

azzura
12. nov 2012

jaaaj, tak vas mam rada....ale tak sa strasne bojim stvrtku, že kebyže možem tak idem dovtedy hybernovat

gelinka75
12. nov 2012

@azzura 😕 😕 😕 😕 😕

gelinka75
12. nov 2012

@azzura ja uz sa za teba modlim, nech to mas za sebou a hlavne pozitivne 😀

azzura
12. nov 2012

@gelinka75 dakejem pekne, potom vratim aj s modlením, bude viac ruciciek na modlenie 😵

lubanka
12. nov 2012

konečne som sa napapkala... 😀 bola som hladná jak túlavý pes... dala som si kuracie mäsko zapečené s mrkvičkou, hráškom, karfiolikom... a k tomu ľadový šalátik. mňam 😝 a teraz si asi idem k susedke (švagrinka) na kávičku, kúpili nový presovar, tak som zvedavá aké latté mi vyčaruje 😀 keď už mám dnes to voľno, tak nech sa flákam ako h.vno 😀 😀 😀 😝 (pardón za výraz, ale sa mi zarýmovalo 😀 😀 😀 )