icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
13. nov 2012

@lubanka prosím ťa ŠAK sa mi vyjadri k tomu !!! 😀 😀 😀 babenky babenky ...pomoooc radu prosím ...no že som len 9DC a hlieniku som mala včera toľko, že som musela dať intímku ....a riadne ma bolelo brucho .... podľa mňa ešte nie som do šrotu...šak to bola ovulka, neee??? či čo ?

janap76
13. nov 2012

@klaudia001 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
13. nov 2012

@janap76 vyzera to na ovulku, aka do srotu, to by si inak vyzerala 😀

klaudia001
13. nov 2012

@janap76 robila si si ovulačný test ? ja mám taký hlienik hocikedy a to je aj po keksíku, ked to na druhý den ide vonka , tak to vypadá jak hlienik, to mi povedal gyn. , ten fešák 😀 😀 😀 😀

klaudia001
13. nov 2012

@janap76 a kolký si DC ?

lubanka
13. nov 2012

@janap76 a bolel ťa vaječník alebo bruško? lebo podľa príznakov, to vyzerá na ovu... test by ti to dal na 100% 😉 pokiaľ bol keks... tak dúfam, že bude úspech 😵 😉

janap76
13. nov 2012

@klaudia001 šak to že včera bol len 9DC 😒 som z toho jeleň

janap76
13. nov 2012

@lubanka povedala by som že ta bolesť bola tak v strede podbruška, ale nie dlho...ja idem aspoň teraz dať ovu test lebo včera som nerobila ...šak tak skoro ...@počkaj moja, či to nemám ošalené z toho jódu @žeby to bolo po keksíku ?
hahhaahha baby ja asi ešte vždy nič neviem 😀 😀 😀 😀 😀 to nič, aspoň že v CAR vedia 🙂 🙂 🙂

lubanka
13. nov 2012

@janap76 no tak skús ovu test, ale tak keď bola ovu včera... neviem, čo ti ukáže dnes 😒 len aby to fakt nebolo tak, že vy ste nejaký zložitý "cvik" kamasutry celú noc skúšali ... a tu je výsledok 😵 😝 😀

janap76
13. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 ty si mešuge 😀 😀 😀 ovu test urobený, jasné že z neho nič neviem 😀 😀 😀 či bola či nebola 😀 😀 😀 šak možno si teraz budem robiť ovu test a uvidím, keď mi už nebude ukazovať, tak potom bola včera...fuuu ťažká úvaha 😀 😀 😀 😀 vzhľadom na to že ja zvyknem mať 24 dňový cyklus ...tak to aj mohlo byť, neee ? Lubanka mne sa tak nič nechce....veeeeľmi by sa mi chcelo dostať kvapku kultúry...v KE máme divadlo KALICH a to je ako pre mňa, lebo tam nemusím ísť oblečená že nóó´bl .... už mi asi prepína celkom 😀 😀 😀

lubanka
13. nov 2012

@janap76 nie si sama, komu sa nič nechce... ja už zopár dní môžem kľudne konkurovať leňochovi 😀 😀 😀 od zajtra som si vzala dovolenku, tak dúfam, že tú lenivosť rozchodím a aspoň niečo porobím doma... mám kopec šitia, čo sa mi nazbieralo, tak musím vytiahnuť stroj a konečne pošiť, čo treba 😒
ty si v Košiciach? 😕 😕 ja som tam bola včera 😵
a áno, keď mávaš tak krátky cyklus, tak to mohla byť ovulácia... 🙂

alyca
13. nov 2012

Hello girls, ako sa máte? ovulujete? snažilkujete? alebo len tak relaxujete?

alyca
13. nov 2012

@azzura uha, tak dosť je to drahý špás, veď kašľať na peniaze, len aby sa zadarilo hlavne.

alyca
13. nov 2012

@lubanka moja zlatá, treba si aj oddýchnuť. V Tatrách už máte aj bielu pokrývku?

alyca
13. nov 2012

@janap76 zlatko treba mať na ovu teste rovnako silne čiarky, ináč je negatívny. Ja som tiež mala obe čiarky, ale neboli rovnako silne, tak ani neviem, či som mala ovu. hlien mám taký číry aj týžden.

alyca
13. nov 2012

@gelinka75 držím palce pri ivf, prajem Ti silnú duševnú pohodu a pevné zdravie a optimizmu za maku.

gelinka75
13. nov 2012

@alyca dakujem ti, podobne moja nech sa rychlo zadari, ja teraz varim brokolicovu polievku a dala som piect krkovicku, lebo ostala este dusena kapusta z nedele tak k tomu 🙂

lubanka
13. nov 2012

@alyca 😉 neviem ako je v Tatrách 😕 ja bývam inde 😉 v meste, ktoré je vraj najkrajšie na Slovensku 😉 (aspoň tak to bolo vyhodnotené už po tretí krát v súťaži o najkrajšie mesto... 😕 ) v Tatrách som bola naposledy vo februári... na wellnes pobyt 😀 my tu nemáme ani stopy po snehu... je tu 7stupňov tepla 😉
polovička sa už nerozčuľuje, že si na chate? 😝

lubanka
13. nov 2012

@gelinka75 mňam brokolicová 😝 😝 😝 aj krkovička s kapustou (dúfam, že kyslou, ale aj červená môže byť 😉 ) je vynikajúca... len trochu kalorickejšia 😀 😝 ale ja ľúbim také fajnotky... 😵 prídem na večeru môžem? 😀 😉

gelinka75
13. nov 2012

@lubanka cervenu som robila, v nedelu sme mali pecene morcacie stehno tak k tomu a este ostalo tak som vytiahla krkovicku 😝 mozes si vitana

gelinka75
13. nov 2012

@lubanka ty co zvyknes varit, salatiky? 😀 😀 😀 😀

janap76
13. nov 2012

@lubanka no ja som z Košíc, a v priebehu 3-4 týždňov, pôjdem na týždeň tam 🙂 len ťa poprosím....nie že budeš celú dovču makať ako divá 😀 😀 😀 leháro camping 🙂 🙂 🙂 do akého mesta chodíš do CAR ? ...za chvíľku nám ide panel 😎 jupíííí

janap76
13. nov 2012

@alyca včera sa mi nechcelo robiť ovu, tak ostanem už iba v dohade 🙂 ale to nič....chcela som ti povedať, porozmýšľaj aspoň nad spermiogramom ... na úvod, my sme tým začali....často sa nedarí nedarí, čaká sa a nakoniec je problémik z chvostíkmi 😉 a ako som tu čítala, tak mnoho sa dá riešiť ... 🙂 🙂 🙂

janap76
13. nov 2012

@gelinka75 pripomínam sa ti s tou adopciou !!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak kedy si ma už konečne adoptuješ ???? keď už nebude tá krkovička ???, či čo ??? 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
13. nov 2012

@klaudia001 Klaudi ako si spokojná s myčkou ? aaaaa ty už sedíš pri farme 😉 😉 😉

gelinka75
13. nov 2012

@janap76 ty si malinkate baby? 😀 😀 😀 😀 😀 lebo len take beriem 😝 😝

janap76
13. nov 2012

@gelinka75 konečne sa mi dnes podarilo kúpiť špaldovú múku a celozrnnú ražnú...cez víkend budem vypekať ... urobím tie pagáčiky .... a neviem čo ešte .... prosím ťa, nevieš náhodou nejaký dobrý receptík na fazuľový guľáš ?

janap76
13. nov 2012

@gelinka75 ano baby ...ja som ....bleel blee ňňuuuňňňuuu jeeeeee mmmmm aaaaaaa 😝 😝 😝 tak ber ma 😎 😎 😎

alyca
13. nov 2012

@lubanka on iba konštatuje, ale on je dosť mlkvý, veľa toho nenahovorí. Príde domov opýta sa ma ako bolo v práci a potom večer, či už má zhasnúť, resp. či mám ovu alebo či si ma oddýchnuť. 🙂))

alyca
13. nov 2012

@janap76 áno, aj partner musí byť vyšetrení, ale Janička ja som skôr znepokojená, že nevidím výsledky u báb čo absolvovali car. Už by ste aspoň niektorá mohla oznámiť, že halooo, čakám bábo, hneď by sa mi ľahšie kráčalo do CAR 😅