Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@janap76 robila si si ovulačný test ? ja mám taký hlienik hocikedy a to je aj po keksíku, ked to na druhý den ide vonka , tak to vypadá jak hlienik, to mi povedal gyn. , ten fešák 😀 😀 😀 😀
@janap76 a kolký si DC ?
@klaudia001 šak to že včera bol len 9DC 😒 som z toho jeleň
@lubanka povedala by som že ta bolesť bola tak v strede podbruška, ale nie dlho...ja idem aspoň teraz dať ovu test lebo včera som nerobila ...šak tak skoro ...@počkaj moja, či to nemám ošalené z toho jódu @žeby to bolo po keksíku ?
hahhaahha baby ja asi ešte vždy nič neviem 😀 😀 😀 😀 😀 to nič, aspoň že v CAR vedia 🙂 🙂 🙂
@lubanka 😀 😀 😀 😀 ty si mešuge 😀 😀 😀 ovu test urobený, jasné že z neho nič neviem 😀 😀 😀 či bola či nebola 😀 😀 😀 šak možno si teraz budem robiť ovu test a uvidím, keď mi už nebude ukazovať, tak potom bola včera...fuuu ťažká úvaha 😀 😀 😀 😀 vzhľadom na to že ja zvyknem mať 24 dňový cyklus ...tak to aj mohlo byť, neee ? Lubanka mne sa tak nič nechce....veeeeľmi by sa mi chcelo dostať kvapku kultúry...v KE máme divadlo KALICH a to je ako pre mňa, lebo tam nemusím ísť oblečená že nóó´bl .... už mi asi prepína celkom 😀 😀 😀
@janap76 nie si sama, komu sa nič nechce... ja už zopár dní môžem kľudne konkurovať leňochovi 😀 😀 😀 od zajtra som si vzala dovolenku, tak dúfam, že tú lenivosť rozchodím a aspoň niečo porobím doma... mám kopec šitia, čo sa mi nazbieralo, tak musím vytiahnuť stroj a konečne pošiť, čo treba 😒
ty si v Košiciach? 😕 😕 ja som tam bola včera 😵
a áno, keď mávaš tak krátky cyklus, tak to mohla byť ovulácia... 🙂
Hello girls, ako sa máte? ovulujete? snažilkujete? alebo len tak relaxujete?
@alyca 😉 neviem ako je v Tatrách 😕 ja bývam inde 😉 v meste, ktoré je vraj najkrajšie na Slovensku 😉 (aspoň tak to bolo vyhodnotené už po tretí krát v súťaži o najkrajšie mesto... 😕 ) v Tatrách som bola naposledy vo februári... na wellnes pobyt 😀 my tu nemáme ani stopy po snehu... je tu 7stupňov tepla 😉
polovička sa už nerozčuľuje, že si na chate? 😝
@alyca včera sa mi nechcelo robiť ovu, tak ostanem už iba v dohade 🙂 ale to nič....chcela som ti povedať, porozmýšľaj aspoň nad spermiogramom ... na úvod, my sme tým začali....často sa nedarí nedarí, čaká sa a nakoniec je problémik z chvostíkmi 😉 a ako som tu čítala, tak mnoho sa dá riešiť ... 🙂 🙂 🙂
@klaudia001 Klaudi ako si spokojná s myčkou ? aaaaa ty už sedíš pri farme 😉 😉 😉

@lubanka prosím ťa ŠAK sa mi vyjadri k tomu !!! 😀 😀 😀 babenky babenky ...pomoooc radu prosím ...no že som len 9DC a hlieniku som mala včera toľko, že som musela dať intímku ....a riadne ma bolelo brucho .... podľa mňa ešte nie som do šrotu...šak to bola ovulka, neee??? či čo ?