Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@alyca my tu práve teraz nemáme ešte výsledky 😖 ale bude mať 😉 uvidíš .... ja chodím do CAR 2 a 1/2 mesiaca ...mnoho báb má .... a možno nám to tu ukážeš ako prvá 🙂 🙂 🙂 a uvidíš čo zahlási vo štvrtok naša Monička a potom Angelika a potom Lubanka a potom Maťka a ja a Klaudia bude možno najrýchlejšia 🙂 🙂 🙂 aaaa už ide Panelák 😎 😎 😎
@gelinka75 nie... 😀 ja varím tak isto také erdeg slovenské jedlá - sviečková, segedíň, guláš, perkelt, rizotá... ale poslednou dobou som dosť pribrala (myslím, že tými stimuláciami... vždy najprv po nich schudnem a potom naberiem jak prasa 😠 ) tak preto som sa rozhodla posledné týždne ľahšie jedlá robiť... a mm táááák protestuje...ale ani nie tak veľmi kvôli jedlu, ale zákusky a koláče... toto u nás musí byť každý víkend 😉
@alyca tak, keď je tak "zhovorčívý" ( 😉 😀 ), tak aspoň nemáte "šancu" povadiť sa... 😀 😀 😉
hovoríš, že nevidíš výsledky z CAR... tak ja som živý dôkaz toho, že sa to môže podariť... hneď pri 1IVF mi vložili dve embryjká a obe sa uchytili... narodili sa mi dvaja zlatulinky, malinký drobčekovia - Filipko a Šimonko... zanedlho 19.11. by mali 2rôčky... ale prišli skôr, tak sa teraz nehrajú so mnou, ale s anjelíkmi... ale to bol môj prípad... je hrozne veľa báb, ktoré to dotiahli bez problémov do termínu... tak žiadne váhanie a ak si rozhodnutá (aj partner) hor sa do toho 🙂
Čo máte proti pečeňovke 😠 😠 ( 😀 😀 ) taká domáca je "rajská hudba"... 😀 😀 sesternicin mm robí takú úúúúúúžasnúúúú, že škoda až na chlieb natierať... len lyžičku a rovno zo sklíčka 😀 😀 😀
ja nezjem držky - čiže froté uteráky - a pečeňovú paštéku ... až ma striaslo 😖 😖 😖
@gelinka75 http://varecha.pravda.sk/recepty/tradicny-zidov... .....ale ja som to jedla len s chlebíkom a bolo fajnučke ... len neviem, tých receptov je viac ...ale mňamkaaaaa
@klaudia001 neviem,ci tehotne nemozu kavu,mne gynekolog povedal,ze mozem ale nie taku silnu ako som si robila a nie vela, ja som od zaciatku nepila kavu az po 3 mesiaci,aj to s mliekom, som si dala ale zasa cierny caj som pila,lebo ovocne nemozem maju velmi vela farbiva a zaludok moj to nezvlada,teraz by som asi nepila kavu,maly nechcel vobec cez den spat a aktivny je dodnes🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ako citam tak ste tu riadne dobra partia🙂 ja nemam cas tu chodit,skoda:(maly mi da riadne zabrat,cez den ziadna sanca na pc a vecer som rada,ze zaspi a ja mozem s nim🙂snad tu budete,ked bude vacsi,tak "rocny", dajte vediet komu sa podari otehotniet,velmi sa potesim,ved nebudem len ja taka unavena,skuste si to aj vy🙂)))

@gelinka75 teraz večer sa Ti ešte chce? 😅 ja si idem urobiť caro kavičku s mliečkom. Gelinka a to si pichas aj injekcie, ked stimulujes?