Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
😀 😀 😀 práve mi došlo ďalšie 😀 😀 😀 ďakujem ďalšej dobrej duši, ktorá mi ho poslala 😀 😀 😀 idem poslať azzure, tá ho zajtra bude potrebovať 😉
aj ja tu mam jedno uz davnejsie, setrim, neviem kto mi ho poslal, setrim pre azzurku 😵
@klaudia001 nebrala som nikdy clostyl 😉
och až teraz som dorazila od zubára!!!!! to je nenormálne!! od šiestej som sedela v čakárni... ľudí jak nas.ato!!!! som normálne myslela, že zubár tam niečo zadarmo rozdáva, že toľko ľudí... zobral ma o pol ôsmej a vyše hodiny ma mordoval... som naštvaná, grogy od bolesti a zle mi bolo (dofrasa aj s estrimaxom blééé)... no ja mám dneska deň... 😠 😠 😠
@azzura zajtra na teba myslím, posielam ti veľa pozitívnej energie, aby si zvládla to, čo ti zajtrajšok nachystá... myslím tie emócie, keď ti oznámia, že si v tom 😉 😵 a potom šupky-dupky oznámiť nám dobrú správu, lebo všetky budeme žhaviť PC 😀 😀
tak tfuj tfuj... a buď taká láskavá, už tu konečne hoď pozitívnu správu 😉 ... po tom všetkom, čo sme tu poslednou dobou mali 😖
@azzura
@lubanka
@mates777 Haló kočky tu je .... 😀 euforia 😀
Ani neviete ako ste ma potešili,že Vás zaujímam a ďakujem za milé slová a povzbudenia
Dnes pobede mi volali z centra že krv je pozitívna a na hcg som sa múdra nespýtala na sone bolo vidno vačok aj mi hovoril kolko má ,ale to mi mohol hovoriť aj číslo svojho účtu ...bola som mimo a ešte aj som .O týždeň dalšia kontrola Dnes som ešte len deň vkladu bola som bez PK ...a ešte na 8deň som mala močový test negatívny ,tak som si nadávala do blbých ,že som nepočkala a aj tak som celý deň prerevala ,lebo kočky píšu že už majú pozitívny.Tak som ani nedúfala a teraz sa len opatrne teším ,aby sme nič nezakríkli...
No a zabudla som od odberu pichám fraxik,lebo ma chytila moja kamoška OHSS-tak som sa dlho dávala do kopy teraz je už lepšie...
@euforia01 😵 😉 zdravím ťa a z celého srdca a veľmi opatrne gratulujem 😉 teším sa spolu s tebou a želám ti, nech všetko prebieha ako má až do úplného konca, aby ti tehotenstvo bez problémov a hlavne rýchlo ubehlo 😵
ja som to včera celé domotala 😀 😀 myslela som, že má niekto z IVF eufóriu... 😕 a že reku ja vždy depkujem... až potom som zistila, že to sa niekto volá eufória, resp. má takú prezývku 😀 😀 😀 tak som sa smiala, že baby o voze a ja o koze a že ako super sme si pokecali... 😀 😀 😀 😀
@janap76 ahoj Jani....ktorý je zlý lekar myslíš ten v SE s menom Ž?....inak v Skalici ani neviem koho by som ti doporučila,ale skor čo tak v Holíči Dr.Donoval alebo v Gbeloch Dr.Michalovičová.......nestíham sem za vami ani chodiť.....sem tam niečo stihnem prečítať ale nie všetko....tak dufam,že sa nehnevate zato na mna...inak nemám absolútne nič nové🙂
@lexus77 Ahoj 🙂 presne ten ... ale vyzerá to tak že to je ... a všetky baby to tu vedia 🙂 keď som sa tu nasťahovala tak som ešte nebola na MK, tak som sa nemala s kým poradiť .... ďakujem veľmi pekne za typy, pozriem sa na nich a prosím ťa, ak ti to nevadí, nepovieš mi tvoje krstné meno ? .... a nehneváme sa 🙂 🙂 🙂 ale budeme radšej keď sa ti popri tom pomáhaní a ošetrovaní, podarí zájsť aj medzi nás 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉
kočeny dobré ránko 😉 😉 😉 ktovie či tej našej Azurke vedia zobrať krv, keď sa jej toľko čká - štikúta 🙂 🙂 🙂 🙂
dobre rano, bola som v centre na kontrole, takze ako vzdy to nemozem mat jednoduche, mam cystu a neviem ci vobec zacnem, mam volat o druhej, brali mi krv na hormony a ze mozno mi ju zajtra odsaju..poobede budem vediet ci vobec daco sa bude riesit..takze nakoniec sa IVF ani nebude mozno konat,
stretla som azzurku, sme pokecali, testik ma biely ☹ napriek vsetkemu je nejaka nadej, ze krv bude pozitivna, tak uvidime...dnes neni dobry den 😠 😠 😠
@gelinka75 ahoj Angelika, ale ved to nemusí byt problém najaká cysta, otehotneli baby po IVF aj s myomom v maternici.....takže nič neni ešte definitívne......
a to že azzura mala biely test...šak ona je nadopovaná hormonami, tak aj preto....ale nekrvácala, keby nebola tehu, tak by krvácala či ? neni na 10 den trocha skoro na testovanie ?
@klaudia001 moja ma do 9 cm a to pri IVF je zle, lebo sa netvoria foliky a rozhadze to hormony..podla mna mam tip, ze mi ju zajtra odsaju, ak hormonalny profil bude dobry...inak mi to stopnu a nasadia antiku na 3 mesiace .. no ved uvidime..
azzurka nekrvaca...ja neviem moja, uvidi sa z krvi, bodaj by to bolo pozitivne, strasne jej drzim palce 😵
@gelinka75 tak odsaju a bude dobre, uvidíš 😉
nooo to je velmi dobre, že nekrvácala, šak nemusí mat pozitívny test už na 10 den, šak to je ešte skoro......to až z krvi zistia takto skoro......bodaj by sem dneska šupla , že som v tom 😵 😵 😵 😵 , čím všetkým si žena musí prejst pri IVF, neskutočné, to si ani my čo s tým nemáme čo dočinenia nedokážeme predstavit, ale tak zasa na druhej strane, prežit sa to dá......každá liečba nejako pôsobí na človeka
@klaudia001 ano, vies co ale nato, ze co mi povedali som az moc kludna, asi som uz zmierena so vstetkymi prekazkami, jasne, ze ma to stve, ale nejak to neprezivam ako pred prvym IVF, som zvedava co mi povedia poobede, mozno mi vtedy mi stupne tlak
@gelinka75 Angelika a tu cystu ti videli ked Ti robili sono ? no ja som čiítala , že sa dokáže aj vstrebat. a dokonca včera dávali v TV novinách na markíze, že už je liek na myom v maternici, že sa užíva 3 mesiace, že to je novinka....ale prišla som k telke až ku koncu reportáže......takže neviem čo rozprávali predtým
@klaudia001 hej robili sono zospodu, ja som ju mala pred prvym IVF takuto istu, aj mi ju odsali a vratila sa, potom mi nasadili antiku na 3 mesiace a ta zabrala,mavam cysty uz par rokov a to je aj problem ze neviem otehu, lebo sa mi tvori prave tam kde mam vajcovod
@gelinka75 no takže vidíš, odsaju Ti ju a bude dobre, budeš môct pokračovat....
a trochen na odlahčenie, ten náš kocurik má zapálené oko už od včera, dávam mu na to odvar z repíčku, chudátenko, nemože to očenko ani porádne otvorit, tak dufam, že mu to pomože
@klaudia001 ja nemusim ani macky ani psov 😉
@gelinka75 😝 😝 😝 , no šak ani ja nemusím kočky....ale teda šak ho nenechám enem tak na pospas.....aj ked sa hovorí, že kočka sa z toho vylíže.......tak jak si oblíže oko ?????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 och to ma mrzí, že stále niečo.... ale aj podľa mňa to odsajú a hotovo, veď HP budeš mať isto v poriadku, keď ja som mala a to mi cyklus lieta hore-dole a tebe šľape ako hodinky (až na tento mesiac, ale to si si pichala, tak to sa neráta) odsajú tú "zákerňačku cystovú" a pokračuješ... 😉 😵
dúfam, že azzure sa nepotvrdí výsledok testu...a kedy ho robila, dnes ráno? záleží od toho aký citlivý bol ten test, možno ešte nestihol zaregistrovať hladinu HCG... a to s tým krvácaním... no ja som tiež nekrvácala, ani tehu nebola... krvácať som začala až keď som vysadila utroš. Ja som akurát vedela, že tehu niesom, lebo mi spľaslo brucho a v prvom prípade som bola fakticky ako v 7mesiaci... preto som sa azzuri pýtala, či má nafúknuté bruško. kedy bude vedieť výsledok? až poobede? neviem ako to funguje u vás... ale asi ako všade... poobede 😒 dovtedy bude chudinka azzura ako na tŕňoch 😖
@lubanka ahoj a dufam, že azzure nesplaslo bruško......no ved na teste nemusela nič zachytit, takto skoro že 10 den.....
@gelinka75 ved psychika je čarodejka, takže po 14.00 hod, aj tebe držím palce Angelika, nech sa do toho kolotoča zdarne pustíte !
ahojte, ranos om si robila test a je biely ako sneh, gelinka ho videla.....takže necakajte o 14 hod ziadne pozitívne spravy

😵 😵 jéééj zasa mi niekto poslal srdiečko... 😵 😵 ďakujem aj keď neviem komu 😉