Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura Monika.....no a čo ked je biely jak sneh ???? dôležítá je krv a nie nejaký test......10 den je ešte priskoro.....moje kamošky čo su po IVF, tak chodili až na 14-ty den, a jedna mala biely test a už má 2 ročných chlapcov......ale ja ich čakám 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , neni možné, iné neberiem, takže sa pozviechaj. Test neni smerodatný....ani ten najcitlivejší 10-tkový. 😨
@klaudia001 hmm, ale citim sa až moc dobre, vobec nijako 😒
@azzura ale šak to je dobre, že nemáš žiadne bolesti 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , no a tá moja kamoška si dala tiež vložit dve a test biely ešte na 14-ty den...lebo ona išla na 14-ty den do centra na krv / asi to má každé centrum inak/ neviem jaké mala hcg, ale tehotná bola, donosila a teraz má dvoch chalanov , ešte sa ta len tak spýtam jaký test si si robila ? lebo ja ked som bola to biochem tehu, tak jeden mi to ukázal a jeden nie....tuším rapid bol biely jak padlý sneh a mamatest tam bola bledá ružová čiaročka, takže aj od testu záleží.....krv je hodnoverná, nezávidím Ti to čakanie , si doma alebo v práci ?
@azzura ozaj a to bruško máš nafuknuté ?? aj to som mala, ked ....nič som nedopla, žiadne gate
@klaudia001 mamatest som si robila, brucho ja si myslim že už pocas noci odfuklo ale kamoska tvrdi že nie, tak neviem
@azzura takže ked kamoška tvrdí , že neodfuklo , tak neodfuklo, druhí ludia to lepšie vidia, je to hodnovernejšie, tak a treba už len čakat, už si urobila šetko čo bolo v tvojich silách, tak Moni tfuj tfuj tfuj ......už len to štastíčko treba 😵
@klaudia001 bodaj by si mala pravdu
no šetky tu potrebujeme trochen štastíčka...partnerov už máme tých správnych 😵
@klaudia001 asi sme až moc dobre dušem preto nemože mat vsetko...cim vacsia svina tým sa ma lepsie, vseobecne
jeej prislo srdiecko, dakujem 😵 😵
to je ironia este aj slnko vyslo a ked som bola v BA tak hnus

@gelinka75 cožeeeeeeeeee? cysta???