Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura vieš čo... ja stále vravím, že Pán Božko nám nadelí iba toľko, koľko dokážeme uniesť... a keď mi bolo najhoršie a ver mi, že bolo... často som rozmýšľala, že niečo urobím a pôjdem za nimi... ale potom som sa trocha rozkukala a zistila, že existujú horšie veci ako je, že drobček odíde... to bolí, ale hreje ma (som veriaca a to mi pomohlo a pomáha), že sa hrajú s inými detičkami a nikdy ich nič nebude bolieť... môže toto povedať matka, ktorej dieťa je napr. ležiace alebo onkologicky choré? ona to má 100xhoršie ako ja... takže ja sa nemám čo sťažovať... a aj mm som povedala, že ak nemali žiť... je dobré, že odišli tak skoro a že sa nemuseli trápiť. ja by som neuniesla, keby plakali a niečo ich bolelo a ja by som im nevedela pomôcť... tiež som realista a viem, že nedonosené dieťa, je celý život jeden veľký otáznik s výkričníkom...
@euforia01 ahoj moja...aj ja sa pridavam a potichuuuucky ti gratulujem a prajem vela vela vela vela zdravicka a stasticka....strasne sa tesim, ze si na nas nezabudla no a dufam, ze nas tu budes pekne krasne informovat o celom priebehu tvojho tehu 😉
este raz gratulujem a silno drzim vsetky prsteky 🙂
@azzura nemala by si najprv vyriešit to čo ti videli dr. na krčku maternice ? a až potom absolvovat ket ?
ahojte baby, len teraz som sa dostala k PC...
a tak narychlo som to tu prebehla, pretoze som chcela najst nasu azzurku...
ani neviem, co na to povedat... ☹
mne este aj interne vybuchlo, stahuju sa
@klaudia001 jasne, že aj to chcem vyriesit, Vsak ked pojdem na konzultaciu tak sa ho spytam aj na ten moj nalez ale aj na tie moje krce, lebo to muselo mat nejaky dovod? ak mi bude vediet odpovedat
@gelinka75 zajtra sa drž, ked som bola na OPu tak tam bola baba co jej vyciciavalai cystu. Na to že bola mladunka a strasne sa bala, tak sa sama cudovala že to bolo take skoro bezbolestne, musela lezat 1 hodinu, ale ona sa furt pytala že kedy može ist, lebo že ju bic neboli. Myslim na teba 😉
tlačím do seba čoku 😒 mňam
@klaudia001 držím prsty, nech sa ti ozvú s pozitívnou správičkou 😉 😉 😉
@janap76 Jani a kto sa i má ozvat s pozitívnou správičkou 😲 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀
@klaudia001 a čo mne hrabe už celkom ? 😀 😀 😀 nepísala si tu niekede že si si dávala životopis do nejakej zaujímavej firmy ? 🙂 🙂 🙂
@janap76 neeee, mne hrabe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , dakujem Janka, ja sem si to ani neuvedomila, áno posielala som si životopis, zatial druhý čo som doma, tak uvidím, čo z toho bude

@lubanka áno nemôže to takto byt donekonečna,
baby ja teraz idem do 5 cyklu snaženia, som 3 DC a už chcem aby bol 10 DC.....dneska som si napísala do jednej Fa životopis, velmi dobrá pozícia, oplatilo by sa tam cestovat. Takl uvidím či sa mi ozvu, ešte aj tu nemčinu do toho by som mala, no poriešim s mojím ked dojde z práce, už nech je milovánek moj doma.