Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
dnes je nah... den 😠 😠 😠 😔
@mattuliatko30 moja, nechaj to uz tak...proste realita je taka
@janap76 vyzera tak, lebo povedala, ze mam si dat len diphereline a nic viac, je to zvlastne lebo minule som mala aj spaspopan a diazepam a teraz si nemam dat nic, ale ze mam si priniest papuce a nocnu koselu, to chceli aj minule a nebolo treba..asi keby sa daco stalo alebo co, inak je to ten isty zakrok ako odber vajicok, len teda 1 pich na 1 stranu a bez narkozy, uz mi to robili, nic prijemne, ale da sa to prezit
@azzura ale ty špiníš, nie krvácaš......to je rozdiel, ten utrogestan by som brala až do toho 14 dna a potom by som išla znova na krv
baby dakujem za podpuru, ale už sa v tom nerypte.....proste je to zivot. Uz som si zvykla za tie vyse 2 roky
@klaudia001 ale ked maš 0 tak ti zrazu nenabehne 500
@klaudia001 ano mne mozu brat vajka bez narkozy, budem dostatocne vytrenovana a ani vracat nebudem 😉
@gelinka75 jelen som z toho, no kedy na to ideš ? na odber vajíčok, zachvilku aj tebe budu vkladat.....to su nervy toto, ja sem volala dr svojmu, lebo 13 DC mám v nedelu , tak povedal, že mám prist 14 DC , že to nevadí.......
baby bývam nedaleko TN v takej uplno novej štvrti, samé nové domčeky, v skoro každom malé bábatko, tak dufam, že aj čochvila budem ja mat malé bábatko, baby tuna kočikuju spolu, je tu ešte pár ludí bez detí a tie ženy su podstatne staršie odo mna......no tento mesiac posledný meriam BT , otravuje mna to a je mi to moc nepríjemné.....ovu testy budem robit
@azzura mrzi ma to... ☹ verila som... 😖 ale ako čítam (teraz som došla k PC, lebo som vedela, že už budeš vedieť výsledok, tak som narýchlo prebehla, čo ste tu dnes rozoberali) staviaš sa k tomu realisticky, čo je dobre, lebo deprimovanie, slzy... sú ti teraz na nič. príď domov, daj si vínko, kúpeľ, ak potrebuješ ponadávaj, poplač si a zajtra bude už 100% lepšie... utroš vysaď, lebo ti bude zbytočne zadržiavať mrchu a k čomu to je... o chvíľu budú sviatky, vianočné trhy, aspoň si budeš môcť dať fajnučký punč 😵 , užiješ si vianočnú "pohodu" a v novom roku nová nádej 😉
@gelinka som rada, že aspoň s tebou to nevyzerá až tak katastrofálne ako ráno... vysajú tú hnusobu a pokračuješ ďalej 😉
ja už pevne dúfam, že azzure sa uchytí mrazáčik, tebe už výjde to 2IVF a mne sa uchytí tak isto niektorý z mojich mrazáčikov a rok 2013 je NÁŠ...!!!!!! nielen nás troch, ale všetkých báb, ktoré sú v tejto téme a aj tie, ktoré tu aspoň sem tam nakuknú 😵 😉
@lubanka ja som taketo pocity zazivala pri IUickach a najviac ma sralo nie to že to nevychadza ale to že prichadzam o sancu na ne ist. lebo vo februari som mala laparku a doki povedal že mi dava sancu pol roka a ked to nevyjde tak idem do CAR, ale za tých 6 mesiacov som bola len na 2.IUI, lebo moje telo strajkovalo, najprv nereagovalo na stimulku, potom zas som z nej mala cystu a furt nic.
A som hlavne zvedava ci mam stale ten nalez pri krcku co mi objavil vtedy ked som sla pre protokol, možno ono mi to sposobilo. Je zbytocne spekulovat. mam mrazacika a musim hned od zaciatku zacat verit že bude zivotaschopny, musim sa inac nastartovat.
Moja ty mas toho hodne za sebou a predsa sa usmievas, neviem ci by som rozdýchala smrt deticiek
viete čo... minule som sa nejako zamotala do inej témy na MK a tam sa ženské táááák vadili 😕 som vyvalila oči, čo všetko boli schopné riešiť a jedna druhej vyhadzovať na oči 😨 vadili sa, že kto je aká matka a ktorá je lepšia...?! 😕 tak mi povedze, je toto normálne? to nie my teraz, ale oni už patria na psychiatriu...
a vzala som si z toho pozitívum.... my keďže detičky nemáme, sa aspoň nemusíme doťahovať, ktorá je lepšia, ktorá lepšie obriadi svojho drobca, ktorá mu kúpi lepšiu hračku a frajerskejšie, značkové oblečenie, ktorá má kočík za aké ťažké tisíce...
my sme tu aká partia... to nám môžu závidieť... 😀 😀 😀 😀 oni nám a my im (že majú deti) 😀 😀 😀
a že sa nám nedarí? raz sa zadarí... už sa musí... nemôže byť stále iba zle 😉
@janap76 hrozne pracovne 😠 od rána šúrujem kuchyňu, mením výstielky do poličiek v skriniach, upratujem v potravinovej skrinke, drhnem hrnce.... už nemám ani jeden necht... teraz som sa troška natiahla, lebo som chcela vedieť ako dopadli baby... žiaľ no čo už 😖 a idem narýchlo niečo uvariť a pokračujem.... dnes musím tú kuchyňu dokončiť, nech môžem zajtra pokračovať v ďalších izbách, ale tie už našťastie pôjdu rýchlejšie... 😉

@azzura ja neviem načo beru krv na 10 deň ...určite je lepšie na 14 deň ... to že špiníš, to nič...nie je to krv a prosím ťa noeže vysadíš lieky !!! určite ich prosím ťa ber ďalej