icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
15. nov 2012

@klaudia001 mne niečo ušlo? 😕 ja som čakala, že onedlho zahlásiš, že na dovolenke sa zadarilo a odrazu čítam, že si 3DC? takže nič?... 😨 😖
@gelinka nech to zajtra úspešne a hlavne rýchlo urobia a nech ťa už konečne tie somariny nechajú na pokoji... 😠 😠

lubanka
15. nov 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne stále niekto posiela srdiečka 😀 😀 😀 😀 😀 len čo ich rozpošlem, tak vzápätí ich mám naspäť 😀 😀 😀

lubanka
15. nov 2012

@janap76 žeby trafená hus zagágala? 😀 ďakujem 😉

lexus77
15. nov 2012

@janap76 ahoj.....volám sa Iva,,,,,inak aj ja chodím k tomu Ž......taký trtko za 3,50,ale ešte na slovenské:ň🙂🙂🙂.....jasne,že sem budem chodiť,len nie vždy môžem písať vtedy ked môžete aj vy a to je cez den .....skôr sem chodím ked som doma alebo v praci až poobede....nestíham všetko čítať,ale snažím sa🙂

gelinka75
15. nov 2012

@lubanka aj mne dnes doslo srdiecko, odkial mate tolko srdiecok baby?

gelinka75
15. nov 2012

@klaudia001 a je to moc daleko od vas ta firma?

lubanka
15. nov 2012

@gelinka75 😀 😀 dookola si ich navzájom posielame... 😀 😀 už si na zajtra nachystaná? ti verím, že sa ti nechce ako si písala do toho IVF... ani mne sa do druhého vôbec nechcelo, vieš koľko som sa ohučala, kým som tam išla...to je preto, lebo už vieme čo nás čaká... ja už keď si len spomeniem na to ako to so mnou bolo v tehotenstve, tie stresy, keď ma niečo pichlo alebo mi bolo zle, vracala som a vzápätí krvácala... fúúú tak ani do toho sa mi nechce a keď si spomeniem na pôrod (než mi urobili sekciu, tak ma nechali v bolestiach sa vyše dňa trápiť....) tak ani do toho sa mi nechce... ale bábatko sa mi chce... 😀 aj tebe sa chce nie? 😉 tak nič neriešme iba to malé mrnča 😵

gelinka75
15. nov 2012

@lubanka ano ako som isla domov v aute zapcha jak svina tak som cely cas nato myslela, ze musim vsetko vydrzat kvoli malinkemu babenku, taku vnutornu silu som dostala...len niekedy mam take stavy zeby som so vsetkym sekla a utiekla...ale potom znova vstanem a idem do toho..a ty tiez a azzurka tiez

mo77
15. nov 2012

@azzura je mi luto,ze to nevyslo:( tak som na teba myslela a zelala si super spravu, velmi ti prajem,aby to vyslo.myslim na teba, ja som bola az na 14 den na krv a tiez som sa citila normalne,este sestricka sa ma pytala,ci sa citim nejako inac a ja ze nie,ze ako stale, krv vysla pozitivna a na 8. tyzden som zacala krvacat,vraj to bolo spinenie,ale bola to normalne krv, v 9.tyzdni som skoncila v nemocnici,takze kym je to len slabe,tak to nemusi nic znamenat,ja som mala asi nejaku krvnu zrazeninu,ked mi vkladal musel mi pichnut do niecoho a potom mi prasklo ked sa plod zvacsil,lekari sami nevedeli ako to dopadne a ja som povedala,ze bude len tak ako ma byt,trocha som rezignovala,nechala som to len plynut,viem ze je to tazke ale nechajte to plynut, viem ze si myslite,ze mne sa to hovori,viem ake to je a preto posielam vela energie🙂)))))))))))))))

lubanka
15. nov 2012

@gelinka75 no jaké my sme silné ženy 😀 😉 my by sme si už po tých neúspechoch mali dať zmenu názvu skupiny... že "FÉNIX" 😀
vidím, že aj u vás je to tak, že máš pocit, že to robíš ani nie tak kvôli sebe, ale kvôli mm... ja som už tak isto povedala, že by som sa na to (s prepáčením za slovo) totálne vysrala... že už nechcem absolútne nič, len pokoj... ale kvôli mm chcem, lebo ten sa v deťoch vidí... a deti ho majú hrozne radi, má 3súrodencov a spolu 7neterí a synovcov a aké bláznovstvá s nimi stvára... to my keď niekam prídeme, všetky deti sú hneď pri ňom, tie najmenšie sa na ňho vešajú jak opice a čo on s nimi vystrája... čistá groteska... to sa toľko osmejeme stále, že čo jeho nenapadne...preto aj zvažujem, že ak... tak si adoptujeme a hotovo... moja mama vždy vraví, že keď si adoptujeme, tak ani nebudeme vedieť ako a zadarí sa aj prirodzene, lebo že my sme už pod hrozným tlakom a preto stále nič... možno má aj pravdu, ale kým sú cencúliky, tak to zatiaľ neriešim, ale na 3IVF už nepôjdem 😝 😝 😝

gelinka75
15. nov 2012

@lubanka tak ty si toho prezila viac ako ja..no presne si to opisala tak isto sa sprava moj mm s detmi, jeho tiez zeru a vesaju a blaznia sa s nim a deti v ulici ho zdravia akoby bol ich partak 🙂

mates777
15. nov 2012

@gelinka75 Angelika budem na teba zajtra mysliet....

azzura
16. nov 2012

@mo77 dakujem za povzbudenie, ale myslim že do pondelka mrchana dorazi. A neverím ked bola krv negatívna tak že zrazu vybehne na 600, kebyže je dake HCG tak to by sa dalo este verit, ale takto.
Dam sa po zdravotnej stranke dohromady, co sa tyka mojho staleho kaslu a aj toho cuda co mam na krcku a potom sa znova rozbehnem, aspon uz viem o com je IVF

azzura
16. nov 2012

dobre ranko, vcera bola tazka noc....ale dnes zacina novy den a ide sa dalej, dostanem mrchu a idem na konzultaciu, som sa rozhodla že ak mam ten nalez stale, tak nech mi ho daju este tento rok von a buduci rok pojdem s cistým stítom na mojho mrazacika

lubanka
16. nov 2012

@azzura 😉 slová do bitky... 😵 som rada, že to tak berieš... s nadhľadom... ja tomu hovorím, že "vrámci pudu sebazáchovy (😀) sa odmietam trápiť, lamentovať a riešiť, čo by bolo, keby bolo"... 😉
múdro... hlavu hore a rozmýšľaj, čím by si mohla ešte pomôcť, aby sa mrazáčik uchopil... ak sa budeš pýtať, či ten nález nemohol byť v tomto na škodu, tak daj potom vedieť, lebo toto zaujíma aj mňa... resp. mám pocit, že by to mohlo robiť šarapatu... ale neviem presne kde ten nález máš...

lubanka
16. nov 2012

baby prajem vám príjemný deň a ja idem zasa makať... 😠 😝 fuj neznášam sviatky... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

klaudia001
16. nov 2012

@gelinka75 neni 25 min cesty autom tam a naspátky. uvidím či sa mi ozvu a zavolaju ma na pohovor.

klaudia001
16. nov 2012

baby mne tento koník nič neprináša, pravdu povediac keby som bola v práci , tak by som sem určite nechodila......no ale doma som tak aj z nudy, ale občas sem nakuknem ..... 🙂 😉

tak sa opatrujte a držte 🙂 😉
Vaša internetová kámoška Klaudinka 😀

lexus77
16. nov 2012

@azzura azurka aj mna to velmi mrzí,že to nevyšlo....nechcem ti to opäť pripomínať,ale ked som si prečítala že negatívne...zmrazilo ma,posmutnela som a zaroven som nebola schopna sem niečo napísť...ešte som sa aj zlakla a premohol ma pocit,že čo ak to nevyjde mne čo bude dalej.....ale stale viem že to všetky zvladneme,len nech to netrva všeto 10 rokov:(takže myslím na teba držím palce do dalšieho kola🙂

azzura
16. nov 2012

@lubanka hej, pud sebazachovy...vsak moj vzor si ty, jeden den stacil na smutok a teraz treba pozerat dopredu. Vsak aj ja som zvedava co povie na to vsetko. Už len dostat mrchu. Moja sefka dnes volala svojmu gyndasovi, že ci mam nadej este ked mam negat.HCG a co mohli byt tie krce, ale nezdvihal, tak som zvedava co jej povie.....nech nenosim v sebe nadej, že mozno pondelkova krv...

azzura
16. nov 2012

@lexus77 moja, nesmieš to tak brat co ked to tebe nevyjde, proste to sa stalo mne a konec. Musis tomu verit, ja som verila svojim bambulkam, ale žial to nezvladli....vsak raz to dame 🙂

azzura
16. nov 2012

@klaudia001 klaudi, aj ja na MK chodim v ramci prace ale aj preto že sme tu dobra partia

azzura
16. nov 2012

@lubanka sme 2 co neznašame sviatky 😝 😝 😝

gelinka75
16. nov 2012

@klaudia001 tak to mas dobre, ja to mam do prace vyse hodky 😉

gelinka75
16. nov 2012

@azzura aj ja neznasam sviatky

azzura
16. nov 2012

@gelinka75 no vitaj 🙂 🙂 ako si dopadla, uz si po??? vsak pis, som zvedava

gelinka75
16. nov 2012

@azzura jaj nechci vediet, bolo to otrasne, bolelo ma to fest a ledva som predychavala a ked povedal sestricke ze to moc krvaca a musi sit tak ma to zlozilo a rozrevala som sa na stole, taky pocit bezmocnosti a zufalstva a bolesti v jednom... ☹ ☹

gelinka75
16. nov 2012

@klaudia001 vsak aj my sem chodime ked mozeme, mne to pomaha sa tu vykecat, lebo nemam komu o tom hovorit a vy ste take zlate ma vypocujete

azzura
16. nov 2012

@gelinka75 cože? šit??? vet to ti mali len pichnut taku velku injekciu a odsat??? a už si doma? uz je to ok?

gelinka75
16. nov 2012

@azzura no inak ta velka ihla ma asi 50cm 😉 videla som ako to sestricka rozbalovala, on mi tam prepichol nejaku cievu a to krvacalo, doslova som citila ako zo mna leje ☹ tak to musel zasit jednym stehom..