Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 este zatial neviem, ako na tom budem...cakam na vysledky z histologie, ktore budu o dva tyzdne a vtedy ma sestricka objedna na folikulometriu...ja som mala v aprili, 21 mm q 24 mm, tak neviem ci je to dost, a chcem vediet, ci aj praskaju.
@azzura krasny folik, blahozelam, z toho bede urcite pekny maly valibucko...drzim palce..
dievcata, tak konecne som prestala po zakroku krvacat, trvalo to 6 dni, Dr. v nemocnici hovorila, ze v ideanom pripade to malo trvat menej ako tyzden...tak som rada
Ahojte babenky, inak som zvedava, ktora z nas prekvapi dvojickami 😀 Je tu velka pravdepodobnost u vsetkych kedze sa dopujeme hormonmi
😀
@zvolsiinylogin to si mala krasne foliky, ja som mala 18-19 mm...a ani ja neviem ci to praska, pretoze pred IUI mi nerobili sono...ale zase nemusime vsetko vediet, ci? 😀
ahoj..........poslali ma domov, lebo vraj to vypada na cystu ale nie su si isty, take mega folikuly nerobia ☹

@lexus77 dakujem pekne 😵