icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
17. máj 2012

@lexus77 dakujem pekne 😵

zvolsiinylogin
17. máj 2012

@mates777 este zatial neviem, ako na tom budem...cakam na vysledky z histologie, ktore budu o dva tyzdne a vtedy ma sestricka objedna na folikulometriu...ja som mala v aprili, 21 mm q 24 mm, tak neviem ci je to dost, a chcem vediet, ci aj praskaju.

zvolsiinylogin
17. máj 2012

@azzura krasny folik, blahozelam, z toho bede urcite pekny maly valibucko...drzim palce..

zvolsiinylogin
17. máj 2012

dievcata, tak konecne som prestala po zakroku krvacat, trvalo to 6 dni, Dr. v nemocnici hovorila, ze v ideanom pripade to malo trvat menej ako tyzden...tak som rada

lexus77
17. máj 2012

@azzura súhlasím s tebou....určite lepšie dvojčata ako lopatou do hlavy🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
18. máj 2012

Ahojte babenky, inak som zvedava, ktora z nas prekvapi dvojickami 😀 Je tu velka pravdepodobnost u vsetkych kedze sa dopujeme hormonmi
😀

gelinka75
18. máj 2012

@mates777 no to by bolo super keby nam to tak vsetkym vyslo 😀 no azzurra to uz ma asi dnes za sebou

mates777
18. máj 2012

@zvolsiinylogin to si mala krasne foliky, ja som mala 18-19 mm...a ani ja neviem ci to praska, pretoze pred IUI mi nerobili sono...ale zase nemusime vsetko vediet, ci? 😀

mates777
18. máj 2012

@gelinka75 no chudatko nase...dufam ze ju to nebolelo tak, ako mna...ale tak vydrzime, len nech su uz tam tie krasne // 😎

gelinka75
18. máj 2012

@mates777 jasne, vsak nic ine nam neostava len vydrzat, dnes dufam, ze mi nebude tak zle ako vcera, ale nabeh mam zas, strasna chut v ustach, zaludok boli, hlava uplne mimo.. ty sa citis ako? 😉

mates777
18. máj 2012

@gelinka75 mne je dnes napodiv uplne super...uz si mozno telo zvyklo na tie hormony...
ty si po IUI? ja uz mam v tomto tu chaos trosku, kto co kedy...asi by sme si mali urobit taku tabulku....aby sme vedeli ktora si cim prechadzame 😎
niekde som to tu na MK videla

azzura
18. máj 2012

ahoj..........poslali ma domov, lebo vraj to vypada na cystu ale nie su si isty, take mega folikuly nerobia ☹

gelinka75
18. máj 2012

@mates777 ja som v priprave na IVF, papam antiku a o 2 tyzdne zacinam 😉 v pohode ani ja si nepamätam vsetkych ako su na tom..

@azzura cooo takze je to definitivne pase? skoda, snazte sa teda prirodzene, mozno motyka vystreli, len nech ti ta cysta praskne

azzura
18. máj 2012

@gelinka75 to je život 😖 musim sa otrias a ist dalej, chudak mm dnes by mal dostat metal za to ako trpel moje nalady. Ked sme dosli tak sme si dali sexik

gelinka75
18. máj 2012

@azzura dobre ste to vyriesili 😀 tak uz nebudem hovorit, ze nabuduce to vyjde, proste bud alebo, aj u mna je to tak isto.. 😉

azzura
18. máj 2012

@gelinka75 asi tak, už sa asi netreba na nic tesit dopredu, proste len čakať. Ale ešte si domeram BT, lebo je fakt divna

gelinka75
18. máj 2012

@azzura zajtra stupnes uvidis, vidim to na pokles pred ovulkou, to som teda zvedava 😀

mates777
18. máj 2012

@azzura moje zlatkooooooooooo, nezufaj...bude dobre

azzura
18. máj 2012

@gelinka75 mam mega folik aj mega pokles, takto som este nebola

gelinka75
18. máj 2012

@azzura no to je z tych liekov, ale mala si pozitivny aj ovu test tak musi byt ovulka sakra, uvidime ako to bude dalej 🙂

azzura
18. máj 2012

@mates777 serie ma to vsetko, dokedy ešte. Tak strasne som sa tesila na IUIcka po laparke...a marec nenarstlo nic aj ked bol clostil, potom IUI ale ovulka skoro a teraz mega folik=cysta 😠 . Asi moj ex doktor pred 2 rokov mal pravdu, idem do prechodu a som neplodna

azzura
18. máj 2012

@gelinka75 už je to jedno, ale teplotu odsledujem, som zvedava čo zajtra

gelinka75
18. máj 2012

@azzura to iste nie, to bol nejaky kreten co ti to takto povedal, iba preto, ze nemavas ovulku? to nemavaju ani baby po 20tke a vela ich je a zato nie su neplodne, len tomu treba pomoct 🙂

azzura
18. máj 2012

@gelinka75 idem upraovat, ked už mam dovolenku, lebo asi ma svohne, ked sa budem dokolečka riešit....uz ani slz nie je, teraz by som kopala a kopala

gelinka75
18. máj 2012

@azzura no to ti verim, mna by tiez svihlo 😠

lexus77
18. máj 2012

@azzura ahoj....tak to mi je luto ☹ ...čo bude teraz nasledovať?

lexus77
18. máj 2012

@azzura uvidíš,že všetko dobre dopadne....ved aj všetko zle je predsa na niečo dobre🙂....nadalej ti budem držat palce...a ved sme v tom všetky a spolu🙂

lexus77
18. máj 2012

@azzura to čo bol za kretena,že ti niečo taketo povedal 😒

azzura
18. máj 2012

@lexus77 nič, na tento cyklus konec a dalsi bez stimulacie a to som zvedava čo z toho bude