Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura Hmm to ma mrzí, tak som na Teba myslela. Sila, prečo sa to deje??? :( ja som na tom presne tak isto, minulý mesiac pre stimulovaný, mala som mega cystu,ale aj folíky, ale tento mesiac zas mi nedorástli, tak povedal že nemá význam pichať pregnyl, že musím brať dve tabl.clostylu, lebo inak nedorastajú (tento mesiac som brala iba 1tabl.Clostylu) ale bojím sa že potom zas bude cysta, je to šialené.... všetko na vôkol otehotnieva, mne to evidentne nie je súdené ;( ja som detto totálny pesimista takže, zrejme to zlé aj priťahujem o to viac
ja graf takto: www.fertilityfriend.com/home/39bb03/
ale asi aj tak bezpredmetný keďže foliky na 10DC mali iba 8mm a 9mm.....
@azzura u mna sa dnes začala rozbiehať mrcha ..kedže nemam lieky na další cyklus ,lebo terminy s doktorkou v centre su neskoršie...takže budem tento mesiac len na prirodzene od prírody...tak som povedala mojmu,že budeme sa milovať čo nam sily a chute daju 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a uvidíme čo nam to prinesie.......juj všetko je to take ťažke,zložité,zdĺhavé...beh na dlhe trate tusím musíme všetky absolvovať 😵 😵 😵
@lexus77 ja som pochopila , ze fytosoja su tabletky, daju sa zohnat v lekarni, len je tam presne davkovanie...na grafoch BT to spominaju zeny...
@azzura nebojkaj, este to nie je prehraty boj...treby dufat, mrzi ma, ze to vypada na cystu, uz som sa tesila spolu s tebou, ze vyjdu z toho dve // kolajnice
@azzura aj mne sa zda, ze graf ukaze uz zajtra ovulku..
@mates777 neviem, ktory som bola dc, este som nemerala, asi tak tyzden pred menzesom..takze asi 21DC...alebo tak dajako
inac dufam, ze som v poriadku, s mm si nedame stale pokoj, aj ked nesexujeme, ale iba tak...dufam, ze som som to neprehnala, a ze vsetko bude OK aj nadalej - ziadne polycysticke vajecniky..mam z toho hrozny strach
@lexus77 ahojky, myslím že sú to tabl.
tuto mrkni: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
ja som ju ešte nekúpila iba včera som si tu o tom čítala, tak neviem.... viac ku tomu TO 🙂
@azzura nie urcite nie si v prechode...ja som mala problem s prechodom v 21 - ke...nastastie to zachranili....
jednoducho je to vsetko hormonami a zlym nacasovanim...
neboj, co sa ma stat, stane sa
ved uz mame urcite viac zleho za sebou ako pred sebou...nejake to sklamanie este bude, ale tento rok sa to zvladne, uvidis...
@gelinka75 @azzura presne babeny, nik nemoze povedat ze sme neplodneeeee...musime to brat z tej lepsej stranky...sme v spec. CAR a tam zistia vsetky priciny a odstrania ich...takze to mozes azzura brat v dobrom, ze si v dobrych rukach a ze pomozu....a nie ze prechod a neplodnost 😠 to tu uz nechcem citat zienky moje!!!
@mates777 a im sa to ako podari vzdy, ved su take ako my..ci mavaju iny cyklus?
ja dnes som na tom takto, vypada to na prve znizenie teplotky, zajtra to urcite stupne. http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
@zvolsiinylogin dost ti to skace, neda sa ti merat v tu istu hodinu?
@gelinka75 ja to meram zhruba rovnako ( od 5 do 6), ale najviac o pol siestej, tie prazdne co su, to su mimo casu( myslim o 9)..
@zvolsiinylogin aha, moje grafy vyzerali kompletne inak, ty mas pco?
@gelinka75 este mi nic nenasli, ale chcem ist na tu folikulometriu...zatial nemam o tom info..
@zvolsiinylogin ja len podla toho, ze ked je pco tak to takto skace, ale moze byt, ze aj inokedy 😉
@gelinka75 veim, ze PCO sa takto prejavuje, vypisalo mi to na stranku, ale este aj dalsi typ, len si nespomeniem ktory sa takto oznacuje( aj to mi vypisal pocitac). Tak uvidim, co mam..som ako na ihlach, drahy sa odvcera neozval, dufam, ze nic vazne..a ty ako? chodis do car? si spokojna? ako to u teba pokracuje?
@zvolsiinylogin neboj sa, vedia riesit uz aj tieto veci, tak aj keby ti nieco nasli tak ti nastavia liecbu tak, ze budes o chvilu tehu 🙂 a kam cestoval drahy? my chodime do car, o dva tyzdne uz zacinam s prvymi injekciami, odber by mal byt cca v polke juna a par dni nato vklad, uz sa aj celkom tesim, bodaj by to vyslo 🙂
@gelinka75 tak drzim palce...ja som stale na zaciatku, bola skola, statnice, a nemala som takeho vhodneho priatela...este minuly rok prisla zmena, zmenila som priatela, a uz spekulujeme, ze by sme mohli mat aj rodinku...tak uvidim, co z toho bude...preto sa chcem dat kompletne vysetrit, ci sa to este da, a na com som...myslis, ze si mam dat urobit aj hormonalny profil?

neboj baby, sa tesim ako niektora z vas to dobojuje do konca 😉