Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
tak baby, urobila som velky ofun na urade, že siria hovadiny o mne, nikomu som neostala nic dlzna 😀
@gelinka75 jak dosli k takej veci že som bola v nemocnoci v Ba na umelom, a co siria hovadiny, proste som ich totalne sprdla. Ja idem v piatok do GF na konzultaciu, tak som zvedava co mi povie na to vsetko...mozno aj on dostane odo mna hubovu polievku 😠 od minuleho tyzdna som nasrata ako fras
@gelinka75 nie, že ked clovek chodi do BA a do CAR, lebo to zistili z priepustiek tak to nemusi ist hned na umele a že nech sa staraju a kedže maju malo roboty tak maju cas klebetit.
Spytam sa na tie krce....ozaj ako sa vola to ked zena odmieta plod? a spytam sa aj na ten moj nalez, ci ho nedame von
@azzura hej ved tam robia aj normalne gynekologiu a maju svoje pacientky mimo IVF, ale aj tak si to kazdy hned da dokopy..mozno moja sefka tiez daco tusi, ale nic sa nepytala a nic sa ku mne nedostalo.
normalne sa opytaj ci je mozne aby si vytvarala protilatky proti embryam, neviem presne ako sa to vola, ale ma to nieco s imunitou
@azzura som zo vsetkeho unavena, kazdy den som niekde u lekara, zajtra zas..potom rychlo do prace, uz som prestala aj spinit, brucho ma neboli, obcas ma zaboli zospodu, ale podla mna to uz je ok..OPU sa blizi, budem tam mat o 2 dierky zas viac 😠 ach jaj, uz sa bojim aj normalnej injekcie 😀 😀
@azzura 😀 😀 😀 😀 dobre si im dala 😠 len do nich... dnes mám takú vrtuľu v zadku a kypím, že keby som bola pri tebe, tak ich až oprskám... tak by som penila 😠 😠 😠 😠 teraz mám pol hoďku čas, tak si idem dať kafčo a cígu, lebo som nasratá 😠 😠 😠 😠 😠 kolegyne si normálne pobrali voľno, ostala tu jedna ľavá, ale že totálne a všetko mám naváľané na hlave 😠 😠 😠 dofrasa!!! ešte že už aspoň polovicu mám za sebou, lenže to najhoršie ma ešte len čaká... fuj nenávidím také tie dristy, keď sa "inteligencia" chce hrať na dôležitých a idú si akože organizovať kongres!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ale samozrejme, že ho nezorganizujú oni... oni sa len prídu nažrať a napiť... výborný termín mi vyšiel!!! ešte, že nemám po vklade 😠 😠 lebo by som sa im na ten ich ceremoniál vykašlala... 😠 😠 😠
nemohla by si nosiť potvrdenky od gyndoša a nie z CAR...? ja to tak robievam, zájdem k svojmu gynďákovi aby mi dal potvrdenie na deň, lebo že nechcem aby všetci v meste riešili, že chodíme na umelé 😠 😠 a zopár lístkov som mala aj od obvoďáka, ale to sa neráta, lebo poznám sestričku a jej som povedala, že sa niekedy chcem uliať, tak nech mi dá zopár lístkov 😝 😝 😝
@azzura ahojko, ja sa Ti aj čudujem, že si sa rozčulila. Mňa ke´d niečo naštve, tak poviem s kľudom angličana "Môžete ma ze spredu aj ze zadu" a už mi dajú pokoj. Alebo si im mala povedať, že sa chceš dať preoperovať na chlapa a bol by kľud. Zlatko a keď Ti pred IVF brali vajka, tak toTa potom aj zašívali, či len nejakou ihlou pichnu a je to.??
@azzura 😕 😕 😕 😕 máš to dobre pozbierané... z polovice republiky 😀
kráti sa mi to, ale nie je to vôbec dobré, stále som v strese, nervózna alebo mi je zle... a to stále každý trepe o tom, že má byť vtedy žena v kľude a harmonickom prostredí 😖 no neviem, kde také je... okolo mňa určite nie...
zatiaľ sa držte... už musím ťahať, večer si vás prečítam... pa 😉
@gelinka75 proste som totalne vybuchla a mala som potrebu ist prec, stal ako puk a nechapal.....ale vecer uz pisal sms, ale nereagovala som. Proste sa musim ukludnit a mi to prospelo dojst k rodicom a mojmu hafanovy, doma sa moc nepytala, lebo poznaju moje raple, akurat chudak milosko 😒
@azzura ja by som po tomto nevedela opustit mm len tak, pomahalo mi, ze je so mnou, aspon som prisla na ine myslienky, ked som dosla z prace sme isli von sa niekam vyvetrat, na zmrzku a tak...postupne mi zacalo byt lepsie a myslim, ze aj jemu
pocuj ked si bola na internom tak ta aj nejak vysetrovala? lebo teraz idem k inej a neviem co mam cakat
@gelinka75 kukla mi krcove zily, urobila EKG, pozerala hrdlo, merala tlak. mna v podstate vytocil synator, lebo len sedi pri PC a nic ine nepocujes len jeho vylevy ked hra cely den online hry, neda sa nic pozerat v obyvke...a stale ho upozornovat ma nebavi, proste mi praskli nervy

@alyca ahoj do GF