icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
19. nov 2012

@alyca Aly ja čakám na schválenie z poisťovňe...na IVF .... dalo sa ti ráno vstávať ? myslím po žúrke ? 😉

alyca
19. nov 2012

@janap76 jáj, to bola taká slabá žúrka, ja, priateľ a sesterka. Potom sa priateľ pobral na formuly a bolo po všetkom 😅 😅 😅 , Už to nie sú žúrky ako za mládi. Zlatko a Ty máš aké diagnózy, že sa nedarí? Cyklus pravidelný?

alyca
19. nov 2012

@janap76 a keD más ovulku, tak na tých testoch máš obe čiarky úplne rovnako tmavé? Lebo ja zakaždým ked skúšam, tak ta testovacia je o trochu svetlejšia, tak ani neviem, či bola ovu.

janap76
19. nov 2012

@alyca ale ja som v živote nemala pravidelný ...a diagnózy ...no som mierne na hlavičku 😀 😀 😀 😀 na nervičky 😀 😀 😀 😀 a tak 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 podľa HP dr povedal že ideme vyškriabavať poloprázdny hrniec ... a tak.... no 🙂 Aly utekám k mm, už ma čaká ...večer si vždy ´pustíme Simpsona 😀 😀 😀 😀 ti vravím, na hlavičku 😀 😀 😀 tak ti prajem dobrú noc, a dúfam že tu budeš aj zajtra a trošku pokecáme .... pa 🙂

janap76
19. nov 2012

@alyca ti poviem že tento mesiac som mala ovulku jak bejk a konečne som mala očividne rovnako silné čiarky a vaječník bolel jak ďas 😎 sme aj patrične využili 🙂 len či plodne ? hmmm uvidíme 🙂 keďže mám 24 - 27 dc tak testujem od 10 DC a ovu bola 11DC ....tak možno aj preto sa ti to nepodarilo vymáknuť 🙂 skús tiež tak skôr, a odhalíš ju, mršku 🙂 🙂 🙂

alyca
19. nov 2012

@janap76 jáj zlatko ja mám cykly aj 40 dňové ☹, tak držím všetky palce, nech vám to vyjde. Pfuj, pfuj,...
Pekný večer Vám aj Simpsonom 😅 😅 😅

janap76
20. nov 2012

dobré ránko dievčatá 🙂

azzura
20. nov 2012

@alyca žeby, mne ten moj hystericky záchvat pomohol 😀 😀 😀

azzura
20. nov 2012

dobre ranko

azzura
20. nov 2012

@gelinka75 cauko, pocuj aky si mala cyklus po IVF, mala si ovulku a aj vajka, no ci sa mame snazit

janap76
20. nov 2012

@azzura a nechceš si robiť ovu testy ? do istoty 😉

azzura
20. nov 2012

@janap76 nieeeeeeeeeeeeeeeee, už žiadne testovanie 🙂

lubanka
20. nov 2012

@azzura ja som mesiac po odbere nemala ani škrt... testovala som jak blázon a merala BT, ale nič 😖 ale o mesiac neskôr bola ovu tak silná a bolestivá a test nie ružový, ale až bordový, akurát, že po ruke nebol žiaden chlap... 😀 😝 takže mi to bolo na prd... 😖

azzura
20. nov 2012

@lubanka haha, dik takže tento cyklus je o nicom až ten dalsi bude ok....dik za info 😀 . Cica kedy mas vklad? ako sliznica? rastie???

lubanka
20. nov 2012

@azzura no možno ty budeš výnimka a ovu bude😉
kedy vklad sa dozviem zajtra - mám kontrolný ultz... či sliznica rastie neviem, rastú akurát moje kilá a adrenalín... 😀 ale môj tip je 29.11. 😔 fuj som celá žhavá... sa neviem dočkať tých nervov, stresov zakaždým, keď ma niečo pichne, v noci poriadne nespať, lebo aj v spánku sa non stop kontrolovať a hysterických záchvatov plaču alebo smiechu a o vrieskaní po mm ani nevravím... ten už je trénovaný, tak to tak neprežíva... 😝 aj vy sa zacvičíte moja (čítala som, že ste sa chytili...) potom už to bude vyzerať ako u nás... ja vrieskam a on na mňa mlčky pozerá a čaká, kedy ma to prejde a keď sa vzápätí rozrevem, tak príde a začne ma hladkať, načo ja opäť začnem vrieskať, nech ma neľutuje.... no je to zaujímavé.... 😀 😝

lubanka
20. nov 2012

a kde je dnes @gelinka75 😕 😕 ? o takom čase tu už zvykne byť... 😕

azzura
20. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 citam, že u vsetkych to ma rovnaky priebeh, a cim viac ta lutuje tym viac ta serie, poznam. Ale to tie hormony, ešteže sa mame na co vyhovoriť 😀 😀 😀 . Ja uz som ok, som vykricana na vsetkych naokolo a som spokojna ako nikdy 😀 😀 😀 😀 . Kolko mas este mrazacikov? A das si teraz uz len jedno???

lubanka
20. nov 2012

@azzura mám 11mrazáčikov a ja si vždy dávam iba jedno... mi toto naposledy úplne stačilo... som sa toľko opočúvala všade kde som ležala, že načo som si dovolila vložiť dve... a že žena nie je pes, aby naraz rodila viac potomkov ako jedného... a že viacpočetné tehotenstvo je riziko a u prvorodičky o to viac... 😠 😠 ako keby som si to ja vybrala... mňa sa vtedy nikto nič nepýtal a ja hlupaňa som držala hubu a krok 😠 ani teraz sa ma nikto nepýta, ale teraz už papuľujem 😝 ja platím, tak ja rozhodnem! už mám strach vložiť dve... 😔

lubanka
20. nov 2012

@azzura ako je ti super, že si už si v "klídku"... ja si pripadám jak rozbuška 😠 😠 😠 normálne sedím na stoličke a klepem si nohou alebo búcham perom o stôl.... čakám kto by mi vošiel do rany, aby som sa s ním mohla povadiť, ale jak na truc som dnes v kancelárii sama a z vedľajších ku mne zatiaľ nikto neprišiel... asi mám už nálepku "pozor besný pes" 😀 😝

azzura
20. nov 2012

@lubanka vsak ani mna sa nik nepytal, lem mi oznamili že dame dve. Jasne, treba si otvorit usta, lebo vsak tolko penazi vyhodime a prd z toho.
Fuuha, to mas aj na rozdavanie, takže možem aj kupiť 😀 😀 😀 😀

azzura
20. nov 2012

@lubanka lubka, nervacit mas dovolene len do vkladu a potom klud, takže prosim ta vynadaj, dokop, dohryz vsetkych na koho ti pride klud, hlavne to daj zo seba von...lebo potom MUSIS ale fakt MUSIS byt v pohode, lebo telo nebude verit že chces mrazacika a ani on to nebude citit...viem o com hovorim, aspon ja som si to tak odvovodnila

gelinka75
20. nov 2012

@lubanka tu som, teraz som prisla do prace, bola som na internom, ach jaj tak pomaly to tam islo...lekarka bola rychla jak slimak

gelinka75
20. nov 2012

@azzura hej mala som ovulku, lebo som merala BT a vyskocila, mne to nabehlo normalne

azzura
20. nov 2012

@gelinka75 a mas vsetko vybavene? Ja som uplne zabudla že si tam sla 😀 😀

azzura
20. nov 2012

@gelinka75 a dok, takže to zavisi asi od kazdej organizmu

janap76
20. nov 2012

@azzura monika ty kedy pôjdeš do GF ?

azzura
20. nov 2012

@janap76 v pááátek na 14 hod

janap76
20. nov 2012

@azzura skontrolujú aj ten myóm ?

azzura
20. nov 2012

@janap76 no sak si s nim pokecam, co boli tie krce a co s tym nalezom, ci rastie a co dalej

gelinka75
20. nov 2012

@azzura tak ma dokladne pomackala po bruchu uplne do hlbky, krava, jak keby sme to tam nemali dost citlive tie vajecniky...nastastie ma nic nebolelo, vysledky by mali byt zajtra, dufam, ze to tak bude, teraz som mala tlak 130/85 nejak tak...minule, ze 160 😀 to z tych nervov