Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@alyca ale ja som v živote nemala pravidelný ...a diagnózy ...no som mierne na hlavičku 😀 😀 😀 😀 na nervičky 😀 😀 😀 😀 a tak 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 podľa HP dr povedal že ideme vyškriabavať poloprázdny hrniec ... a tak.... no 🙂 Aly utekám k mm, už ma čaká ...večer si vždy ´pustíme Simpsona 😀 😀 😀 😀 ti vravím, na hlavičku 😀 😀 😀 tak ti prajem dobrú noc, a dúfam že tu budeš aj zajtra a trošku pokecáme .... pa 🙂
@alyca ti poviem že tento mesiac som mala ovulku jak bejk a konečne som mala očividne rovnako silné čiarky a vaječník bolel jak ďas 😎 sme aj patrične využili 🙂 len či plodne ? hmmm uvidíme 🙂 keďže mám 24 - 27 dc tak testujem od 10 DC a ovu bola 11DC ....tak možno aj preto sa ti to nepodarilo vymáknuť 🙂 skús tiež tak skôr, a odhalíš ju, mršku 🙂 🙂 🙂
dobré ránko dievčatá 🙂
dobre ranko
@azzura no možno ty budeš výnimka a ovu bude😉
kedy vklad sa dozviem zajtra - mám kontrolný ultz... či sliznica rastie neviem, rastú akurát moje kilá a adrenalín... 😀 ale môj tip je 29.11. 😔 fuj som celá žhavá... sa neviem dočkať tých nervov, stresov zakaždým, keď ma niečo pichne, v noci poriadne nespať, lebo aj v spánku sa non stop kontrolovať a hysterických záchvatov plaču alebo smiechu a o vrieskaní po mm ani nevravím... ten už je trénovaný, tak to tak neprežíva... 😝 aj vy sa zacvičíte moja (čítala som, že ste sa chytili...) potom už to bude vyzerať ako u nás... ja vrieskam a on na mňa mlčky pozerá a čaká, kedy ma to prejde a keď sa vzápätí rozrevem, tak príde a začne ma hladkať, načo ja opäť začnem vrieskať, nech ma neľutuje.... no je to zaujímavé.... 😀 😝
@lubanka 😀 😀 😀 😀 citam, že u vsetkych to ma rovnaky priebeh, a cim viac ta lutuje tym viac ta serie, poznam. Ale to tie hormony, ešteže sa mame na co vyhovoriť 😀 😀 😀 . Ja uz som ok, som vykricana na vsetkych naokolo a som spokojna ako nikdy 😀 😀 😀 😀 . Kolko mas este mrazacikov? A das si teraz uz len jedno???
@azzura mám 11mrazáčikov a ja si vždy dávam iba jedno... mi toto naposledy úplne stačilo... som sa toľko opočúvala všade kde som ležala, že načo som si dovolila vložiť dve... a že žena nie je pes, aby naraz rodila viac potomkov ako jedného... a že viacpočetné tehotenstvo je riziko a u prvorodičky o to viac... 😠 😠 ako keby som si to ja vybrala... mňa sa vtedy nikto nič nepýtal a ja hlupaňa som držala hubu a krok 😠 ani teraz sa ma nikto nepýta, ale teraz už papuľujem 😝 ja platím, tak ja rozhodnem! už mám strach vložiť dve... 😔
@azzura ako je ti super, že si už si v "klídku"... ja si pripadám jak rozbuška 😠 😠 😠 normálne sedím na stoličke a klepem si nohou alebo búcham perom o stôl.... čakám kto by mi vošiel do rany, aby som sa s ním mohla povadiť, ale jak na truc som dnes v kancelárii sama a z vedľajších ku mne zatiaľ nikto neprišiel... asi mám už nálepku "pozor besný pes" 😀 😝
@lubanka lubka, nervacit mas dovolene len do vkladu a potom klud, takže prosim ta vynadaj, dokop, dohryz vsetkych na koho ti pride klud, hlavne to daj zo seba von...lebo potom MUSIS ale fakt MUSIS byt v pohode, lebo telo nebude verit že chces mrazacika a ani on to nebude citit...viem o com hovorim, aspon ja som si to tak odvovodnila

@alyca Aly ja čakám na schválenie z poisťovňe...na IVF .... dalo sa ti ráno vstávať ? myslím po žúrke ? 😉