icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
20. nov 2012

@gelinka75 vsetko bude ok 😉 aspon že to mas už z krku, mm krvne výsledky??? vlastne už bol, nie ja ten moj na poslednu chvilu 😀 😀

janap76
20. nov 2012

@gelinka75 to si mala taký tlak z tej dr ? 🙂 .... aj zo všetkého, nie ? potom všetky výsledky nesieš do GF a už ti povedia termín ?

gelinka75
20. nov 2012

@azzura chcela som ti hodit link na ten graf co som mala po IVF ale nejde to

janap76
20. nov 2012

@lubanka ako Lubanka, už sú aj nejaký povraždení ? 😀 😀 😀

gelinka75
20. nov 2012

@azzura teraz som isla len ja, aj to mi polku veci vyskrtali, lebo tie nam platia od minula pol roka a ani mm nemusel ist..iba ja na odbery co su zo dna na den, asponze tak

gelinka75
20. nov 2012

@janap76 vysledky budem potrebovat az k OPU, termin neviem kedy bude, vo svtrtok kontrola a povedia ako rastu a co dalej, podla mna este minimalne 1 kontrola bude, minule som mala 4 az potom povedla ze OPU kedy

azzura
20. nov 2012

@gelinka75 kasli na to , je to fuk, idem oddychovat po tom vsetkom

azzura
20. nov 2012

@gelinka75 jááááááááj, takže to je super, že netreba vsetky vysetrenia znova absolvovat

gelinka75
20. nov 2012

@azzura ale som ako zbity pes, tak ma pichla, ze este teraz ma ruka boli.. 😠 su to behacky pri tej stimulke

azzura
20. nov 2012

@gelinka75 ešte vydrž, o chvilu budeš lšn ležkat a cakat a to bude horsie

timona
20. nov 2012

aj vam sa stava, ze akohanle sa posťažujete svojej nejakej dobrej kamaratke o svojich problemoch s otehotnenim ihned vam oznami ze je tehotna?

azzura
20. nov 2012

@timona ja už ani take kamosky nemam, lebo vsetky už deti maju resp. su mladsie než ja a este nechcu, ale mam v okoli ludi co nechcu lebo su omnoho starsie a proste im to ujde 😀 😀

gelinka75
20. nov 2012

@azzura tesim sa na malinke 😀

gelinka75
20. nov 2012

@timona nikto z mojho okolia nevie o mojich problemoch s otehotnenim, takze take veci ma nestretaju

azzura
20. nov 2012

@gelinka75 tesim sa že sa tesis 😵 😵 😵

timona
20. nov 2012

@gelinka75 ink obdivujem, ked to niekto vie nikomu nepvedat, ale mn to tak trapi, ze uz asi o inom neviem rozmyslat a potom je to tazke nepovedat aspon najblizsim ludom...

azzura
20. nov 2012

@timona u nas to vie len mama, moja sefka lebo mi podpisuje priepustky a naj kamoska, lebo nikto by to nepochopil

gelinka75
20. nov 2012

@timona kazda sme ina, ja sa takto branim, lebo viem, ze k nicomu by to neviedlo a len by ma lutovali a lutost teda nepotrebujem, ten kto ma 2 deti ani nevie co to je..aj tak by to nikto nepochopil, iba vy co ste tu ktore podobnym niecim prechadzate

janap76
20. nov 2012

@timona u mňa je to ako u @azzura, všetky sú už tehotné, alebo otehotnejú nechcene a deti už majú .... no ja neviem .... asi veci medzi nebom a zemou ??? 🙂 🙂 🙂 a nervičky dostávajú zabrať 😒

azzura
20. nov 2012

@janap76 ozaj uz kolko mas žiadsot v poistovni??? Tento rok uz nestihas, co? tak buduci rok pojdeme spolu 😀 😀 😀

timona
20. nov 2012

ja viem ze nikto kto si tymto neprejde to nepochopi, asi ja najlepsie to naozaj nikomu nehovorit..mam pocit ze som si to obsrala za kazdeho v mojom okoli, kedze kazdy kto sa rozhodne ze chce byt tehotný ma do troch mesiacov pozitivny test...okrem mna.

gelinka75
20. nov 2012

@timona aj to nejak riesite? ci v akom ste stadiu

timona
20. nov 2012

@gelinka75 my to uz riesime tri roky a cim viac to riesim, tym je to horsie. Momentalne som po laparke kde mi zistili endometriozu a nepriechodny vajcovod.

janap76
20. nov 2012

@timona aj ja mám endometriózu ...v akom ju máš štádiu ?

janap76
20. nov 2012

@timona ten vajcovod je nepriechodný kvôli endometrióze ?

janap76
20. nov 2012

@azzura hmmm dobrá otázka 🙂 na poisťovňu to išlo 30.10.12 ... určite to budeme riešiť na budúci rok 🙂 a bolo by super keby spolu 🙂 a mohli by sme potom šupnúť aj kávičku 🙂

timona
20. nov 2012

@janap76 neviem stadium vraj je to na tej jednej strane dost zle a vajcovod koli endometrioze nepriechodny, teraz budem tri mesiace mat liečbu na vyvolanie umeleho prechodu, takze než mi nabaehne normalny cyklus bude leto.

janap76
20. nov 2012

@azzura tento rok stíha len Angelika a Lubanka 🙂 🙂 🙂

azzura
20. nov 2012

@janap76 tak to si este pockas 😀 😀 mne to trvalao 5 tyzdnov. Jasne, poriesime buduci rok 😉

azzura
20. nov 2012

@janap76 vsak im držim vsetky palce aj prsty, vsetko co sa da