icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
21. nov 2012

@janap76 no mas pravdu, konecne nieco pozitivne u mna... operacia nebude tej cysty, ale zial pri tejto mojej honbe za babom sa ozvala moja mazova zlaza v triesle...skoda popisovat ale trapim sa s tym uz 11 rokov pri tychto uzastnych doktoroch...
No a moj novy gyndos povedal, ze to musime cele vybrat pred KET, pretoze mi to moze narobit sarapatu pri tehu... 😀 takze to mi vyberu a pomaly si teda zajdem pre ten moj cenculik co ma caka v CAR 😀

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka no to je sila, akoze uz mu to lezie na nervy, ze stale davas 1 😠

azzura
21. nov 2012

@lubanka a co jeho do tvojich penazi, to je tvoja vec co ta bude stat cesta do KE a ostatne, ked budes tam chodit po jednom. Cize 28.11 ides, ale predtym ti bude asi volat embriologicka...tak uvidis co ti povie.

lubanka
21. nov 2012

Bože, ja som taká rozklepaná... normálne jak keby zimnicu som mala... ja som mu vravela, že ja mám panický strach by tehotná a s dvojičkami ani nevravím... prečo mi to stále robí? 😢 😢 😢 šak ja tak zbytočne chodím na tie vklady, keď ma stále pred tým tak vytáča... a ja už aj tak sama so sebou mám čo robiť... veď sami vidíte, že som totálne vyšinutá posledné dni, čo už ma berie strach... ☹

azzura
21. nov 2012

@mates777 este tento rok chces ist na operaciu ci až bududci rok? Ja som zvedava na to moje cudo ci zmizlo, ci stagnuje a ci rastie a hlavne co snim chce robit

mates777
21. nov 2012

@dada7701 z celeho srdca ti gratulujem Dadka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 konecne nejaka pozitivna spravicka ....a este k tomu od zakladatelky 😀
toto sme tu potrebovali...

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka daj si daco sladke, to je dobre na nervy..cukor ta ukludni...kasli na neho a chod tak ako to tebe vyhovuje, ak chces jedno tak daj jedno, nie oni o tom rozhoduju

azzura
21. nov 2012

@lubanka lubka, ja viem že asi prd o tom viem ako sa citis, ale predychaj to.....je to len debil a aj tak budes mat 1 🙂 hlavne sa prosim ukludni, lebo ti splasne sliznica 😝 co nie je možne 🙂

mates777
21. nov 2012

@azzura nooo ja mozno pojdem aj tento tyzden na operaciu...akurat cakam telefonat od Dr ze co a a kedy...uz to chcem mat na poriadku vsetko konecne aby som sa vrhla za vami.... 😉

lubanka
21. nov 2012

@azzura nie... u nás to tak nefunguje... teda aspoň do teraz mi nikdy nikto nevolal, povedal kedy mám prísť a prišla som a tam mi oznámil koľko ks rozmrazili a koľko prežilo... napr. raz som došla a povedal: rozmrazili sme 2ks, prežilo jedno.... potom zasa rozmrazili sme 4ks, prežilo jedno... oni asi rozmrazujú dovtedy, kým jedno neostane žiť alebo čo....

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 moja ako vieš? práve žeriem toffifee...

azzura
21. nov 2012

@mates777 vsak aj ja to chcem mat tento rok este vyriesene...aspon taky mam plan, bohvie co na to dr. Super, tak daj vediet kedy a budem na teba mysliet 🙂

mates777
21. nov 2012

@azzura Monika a tebe maju co operovat??? nejako som sa stratila... 😒

janap76
21. nov 2012

@lubanka idiot jeden dementný ...koľko teba čo bude stáť je len tvoja vec ...keby si platila aj 100,000 je neviem čo on toto rieši kretén jeden a zbytočne ťa stresuje...jak toto môže.... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 aj keď to myslí meviem ako dobre, ty máš právo do toho tiež niečo povedať. Neboj sa, on si to aj uvedomí a vklad ti urobí.

lubanka
21. nov 2012

@azzura snažím sa ukľudniť, len nechápem, prečo to stále robí.... veď celý proces je tak náročný, plus ja mám z toho neskutočný strach a ešte také somariny mám riešiť, že jemu sa nechce mi 11ks po jednom vkladať? ☹

azzura
21. nov 2012

@lubanka tak musis verit že ked budu rozmrazovat tak ostane len jedno a nie dve, ostatne budu dalej spinkat v mrazaku 🙂

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka no a vies co, podla mna ich maju zmrazene po 2, takze ak sa ti rozmrazia 2 a obe preziju a budes trvat na jednom, budu tvrdit, ze jedno neprezilo a ho zlikviduju ☹

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka no a s tym nerata, ze mozno prave to jedno sa teraz uchyti a ziadny dalsi vklad minimalne dalsi rok nebude? ako keby cakal, ze nic 🙄

azzura
21. nov 2012

@lubanka co cakas od chlapa, a este od cloveka co sa nevie citit do zien ktore absolvuju IVF, oni to beru ako biznis. Proste si stoj za tym že chces len jedno, co ti dal do papierov? Vies neviem ako prebieka KET, tak len tapam....ale cudujem sa že ta tlaci do 2, nechapem dovod, ved ty sa mas rozhodnut co chces

mates777
21. nov 2012

@lubanka vykasli sa neho, to je fakt nejaky primitiv co si zmylil povolanie...mysli pekne len na seba...a presne ako ti baby radia, vsetko je v prvom rade len a len tvoje rozhodnute... 😉

lubanka
21. nov 2012

a viete, čo ma štve najviac... on mi dal normálne pocítiť, že tie ktoré postrácam bude moja vina... 😢 😢 (niekde som čítala, že sa zmrazujú po 2-3ks, no a keď si ja zavalaším, že chcem 1ks, tak tie zvyšné idú..... lebo mi niekoľko krát zdôrazňoval, že ide o Ačkové embryá... čo ja tomu prd rozumiem, čo to je, len si myslím, že sú asi dobré...)

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 no vidíš, napísala som a až tak prečítala tvoje.... takže je to pravda 😢 😢

azzura
21. nov 2012

@mates777 no mne ked mi robil utz pred tým ako mi dal protokol, zistil nejaky nalez pri krcku, ma 1 cm. Povedal že ho da prec ak sa nepodari IVF, ale že by nemalo robit sarapatu. Nechcel davat prec pred IVF lebo je na blbom mieste pri zhluku ciev ktoré vyzivuju maternicu, takže ked do toho vrtne tak asi ma na dlhu dobu odstavy...porusi mi cievy 😖 . V piatok budem mudrejsia

mates777
21. nov 2012

@lubanka ja na tvojom mieste by som tam isla aj s mm a krasne by som si sadla oproti nemu a nech ti vsetko po lopate vysvetli....vsetko je o komunikacii...
a keby ti povedal, ze nema na teba cas, tak by to u mna bolo spojene aj so zauchom uz asi... 😀
bohes ja sa uz prestavam ovladat baby ako tu pisete skusenosti s lekarmi...
ved viete, ze ja mam svoje a to dost zle v poslednom case...
dementi....

azzura
21. nov 2012

@lubanka vieš o ta neberie ako cloveka ale ako pacientku, mozno už aj zabudol co vsetko si musela prezit. ale aj tak trvaj na svojom. Este že mm tam vtrhol, mozno konecne pochopil o com stale tocis

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka tak nam vklad nevyjde rovnako, aj az mozno vtedy budem mat opu

lubanka
21. nov 2012

@azzura ja viem, že zabudol... veď to je normálne a to mu ani nezazlievam, veď práve preto mu to pripomínam... aj sa spýtal, že "to aký problém tam vlastne vtedy bol" tak som mu povedala, že nebolo jasne stanovené, či príčina sú zrazeniny alebo krčok... a hneď vybafol "ale šak na krčok sa dá serkláž, veď tomu sa dá hravo pomôcť!" idiot... ja som mu vravela, že mi vtedy serkláž dali a po 3dňoch ho rýchlo dávali preč, lebo hrozilo, že mi roztrhne krčok... ☹ fuj je mi už zle...

azzura
21. nov 2012

@lubanka pocuj ked sa ukludnis, nezavolas mu že sa s nim chces o tom znovu porozpravat a hlavne mu vsetko vysvetlit, tvoje obavy a atd......lebo v takomto stave je vklad zbytocny, už teraz si kopka nestastia

mates777
21. nov 2012

@azzura ahaaaa uz viem, len som teraz nevedela ze co...nooo nech to odstrania vsetko cim skor... ☹
bohes my sme tu fakt ako zakliate...
ale chystajme sa my vsetky pekne na novy rok....snad bude pre nas ten najuzastnejsi a najkrajsiii

azzura
21. nov 2012

@mates777 verim že 2013 bude nas