icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
21. nov 2012

tak a toffifee je vonku... aspoň nepriberiem 😝 neviem, či tým, že som bola navštíviť "blinkáreň" alebo tým, že som sa tu vyžalovala... ale je mi trocha lepšie... do večera to rozdýcham, zajtra porozmýšľam a pozajtra sa rozhodnem.

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 ☹ ☹ ☹ škoda, vo dvojici by sa to lepšie znášalo... ale ja budem v čakačke a ty sa pridáš... bude tam sklz iba zopár dní...

lubanka
21. nov 2012

@mates777 ja by som s ním rada komunikovala, ale on je hrozný človek... myslím čistý introvert... no čo už si s takým povieš... za každé slovo aby mu človek platil... len si niečo mrmle popod nos, sestrička naťahuje uši, aby to zachytila a píše mu to do papierov... on mi nikdy žiaden záznam nedá, nič... dnes som len niečo počula, že povedal " 2/B"... tuším, no keď som dobre rozumela... a čo to znamená neviem... tak ťažko sa s ním budem rozprávať... o čom, keď nič nepovie, nijaký záznam z kontroly / vyšetrenia nedostanem.... iba keď skonštatuje na záver, toto a toto brať, vtedy a vtedy prísť... a keď sa ho niečo opýtať, očervenie, vyvalí oči... no to baby, ktoré tam chodia, by vám vedeli rozprávať... nie je zlý, len mám pocit, že on už nevníma svoju prácu ako "poslanie, ale biznis"... ale možno mu krivdím, možno mi chce dobre a ja to nechápem a hysterčím 😕 😕 😕

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka dost ta to teda vzalo, ale napriek vsetkemu, ked uz maju rozmrazit 2, tak by som za ziadnych okolnosti nenechala jedno zlikvidovat a dala vlozit 2, aj napriek riziku

lubanka
21. nov 2012

som rada baby, že vás mám... že sa vám môžem vyžalovať... lebo ja to mám tak "zariadené" ako Angelika... nikto nič nevie, iba ja a mm... keď ide všetko ako po masle, tak sa dá, ale keď vyskočí niečo, ale zatrilkujú nervy.... tak je super, keď je niekto na blízku...

lexus77
21. nov 2012

@azzura dr Behunova v piatok bohužial nerobí,aj to mi ešte volali,že či môžem prísť o hodinu skor....ty ideš azurka v piatok?

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka v pohode lubka o tyzden budes uz pestovat v brusku 😵

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 teraz mi volal mm a presne to som mu povedala, že čo keby sme to nechali na toho hore... keď som pred tým chodila na KET, tak stále iba jedno prežilo.... čo keď to bude aj teraz tak a ja zbytočne stresujem... povedal, že sa porozprávame doma...
uvidím, čo urobím... lebo už aj rozmýšľam, aby sa vôbec niečo uchytilo...

lexus77
21. nov 2012

@janap76 ahoj Janulik ...no tak ja verím a pevne dufam,že budúci rok už rodíme🙂🙂🙂....s čím chodíš na RHB?

janap76
21. nov 2012

@lubanka moja zlatá Lubanka, je celkom normálne že hysterčiš...ani jedna nemáme za sebou to čo ty.... viem určite že ja by som ho háadam aj .....strepala 😉 ....ale nie tak ako keď to hovorím Vám 😉 .... on si určite pako neuvedomuje čo ti spôsobuje, každý lekár by mal byť aj trošku psychológ ...no realita je iná .... podľa mňa vy s mm sa rozhodnite, či dve alebo jedno .... a tak aj urobte.... sú to vaše životy .... najhoršie je že ťažko sa rozhoduje keď nemáš všetky inrformácie .... nemôžeš tam v centre dať reč aj s iným dr ? no a ? zatni sa, naser sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 udri do stola 😉 😉 😉 😉 a nech ti to pekne vysvetlia 😉 😉 😉 ty si určite sympoška baba a zlomíš ich 😵 🙂 😲

janap76
21. nov 2012

@lexus77 s krčnou chrbticou .... mám ju jak drevo 😀 😀 😀 ja som celá jak drevo 😉 lebo celý deň sedím na tej riti a málo sa hýbem, lenivá som jak voš....len ma nakopať do zadku .... 😀 😀 😀

janap76
21. nov 2012

@lubanka a keby si vedela ako sme mi radi že máme teba 😵 😵 😵

janap76
21. nov 2012

@lexus77 zajtra tam ideš sama ?

azzura
21. nov 2012

@lexus77 anoooooooooo, v piatok 😉 dufam že podpisete ziadost a potom už len cakat, ale dobre ze idu do toho sviatky, rychlejsie to prejde a myslim že hned v januari do toho hopnete 🙂

gelinka75
21. nov 2012

inac baby ja uz mam cca -1,5 kg, na mna ta stimulka posobi opacne a zistujem, ze mi je zo vsetkeho na tycku a nic mi nechuti 😖

janap76
21. nov 2012

@gelinka75 schudla si 1,5 kg ?

gelinka75
21. nov 2012

@janap76 hej, kusocek 😀

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 pri IVF som aj ja stále chudla... pri KET zasa jak prasa som sa stále vypásla...
to bude asi tým, že sa nafukuje bruško, tak máš pocit, že si prejedená, večne plná... (aspoň ja som tak mala, zjedla som trocha polievky a ako keby som celé menu zjedla aj s dezertom)

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka aj u mna je to tak, toto vlastne davam dole co som pribrala pri ket 😠

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 to je dobre... hovorí sa, že keď pred tým troška zhodíš, tak sa rýchlejšie chytí... asi je to fakt pravda, ja som po predchádzajúcich nevydarených tehotenstvách pribrala 22kg (ja mám vo zvyku psychickú nepohodu buď prejesť alebo prefajčiť, a keďže som nechcela fajčiť....) potom som sa naštvala a povedala dosť.... schudla som 20kg a išla na IVF a bolo úspešné...
dobre že niečo zhodíš, uvidíš, že sa zadarí 😉

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka uz si v pohodke? mne sa nic nechce, najradsej by som isla domov, lahla a spala...

azzura
21. nov 2012

@gelinka75 ja som bola tak, že som z nej schudla a grcala 😀 😀 😀 😀

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 snažím sa byť... už nie som roztrasená iba taká melancholická a zamyslená, ale to prejde... ríďo si všimol, že sa niečo stalo, lebo sa pýtal, či som chorá, že mám červené oči a upchatý nos... ešte že je vonku chladno a dá sa vyhovoriť na nádchu... ale asi mi neuveril, lebo tu stále behá a pýta si odo mňa somariny z pred 4rokov... si myslí, že žeriem seno a cmúľam prst... ale to je dobre, aspoň ma zakaždým vytrhne z letargie...

lubanka
21. nov 2012

🙄 🙄 ja dnes asi spať nebudem... budem premýšľať, až sa mi mozog zaparí... začínam byť nasratá na mm, načo tam vpálil... doteraz to bola o riti komunikácia a teraz to bude... ešte že nehreším... najhoršie je, že my tam máme iba jedného lekára, to je mini klinika... jeden lekár, sestrička, embryologička, nejaká asistentka, či čo to je a upratovačka... a externe tam chodí internista... takže keď ma vyhodí... zaveste girlandy tam u vás... dojdem... 🙄

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka vsetko bude dobre...AKO MA BYT, ale inak je vsimavy rido

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka a inde nemozes ist? asi nie co, ked tam mas malinke 😔

janap76
21. nov 2012

@lubanka to nechodíš na štefánikovú ?

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 no to je... až tak by nemusel... ale vieš, keď sa tu väčšinou rehocem jak kobyla, lietam po chodbách jak vetroplach a posledné dni taký obrat, že len štekám.... a dnes už s nikým ani cek... tak asi je mu to divné... kašlem na ňho...
som vám z toho šoku zabudla povedať, čo som dnes zažila v CAR zažila... to ani by ma nikdy nenapadlo, že taká trúba môže niekto byť...

lubanka
21. nov 2012

@janap76 neviem, či je to štefániková 😕 😕 Spln... sa tomu nadáva 😝

lubanka
21. nov 2012

kašlite už nato... nejak sa to utrasie... som dostala náladu, keď som si spomenula, čo som dnes zažila...