Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Bože, ja som taká rozklepaná... normálne jak keby zimnicu som mala... ja som mu vravela, že ja mám panický strach by tehotná a s dvojičkami ani nevravím... prečo mi to stále robí? 😢 😢 😢 šak ja tak zbytočne chodím na tie vklady, keď ma stále pred tým tak vytáča... a ja už aj tak sama so sebou mám čo robiť... veď sami vidíte, že som totálne vyšinutá posledné dni, čo už ma berie strach... ☹
@azzura nie... u nás to tak nefunguje... teda aspoň do teraz mi nikdy nikto nevolal, povedal kedy mám prísť a prišla som a tam mi oznámil koľko ks rozmrazili a koľko prežilo... napr. raz som došla a povedal: rozmrazili sme 2ks, prežilo jedno.... potom zasa rozmrazili sme 4ks, prežilo jedno... oni asi rozmrazujú dovtedy, kým jedno neostane žiť alebo čo....
@lubanka idiot jeden dementný ...koľko teba čo bude stáť je len tvoja vec ...keby si platila aj 100,000 je neviem čo on toto rieši kretén jeden a zbytočne ťa stresuje...jak toto môže.... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 aj keď to myslí meviem ako dobre, ty máš právo do toho tiež niečo povedať. Neboj sa, on si to aj uvedomí a vklad ti urobí.
@lubanka co cakas od chlapa, a este od cloveka co sa nevie citit do zien ktore absolvuju IVF, oni to beru ako biznis. Proste si stoj za tym že chces len jedno, co ti dal do papierov? Vies neviem ako prebieka KET, tak len tapam....ale cudujem sa že ta tlaci do 2, nechapem dovod, ved ty sa mas rozhodnut co chces
a viete, čo ma štve najviac... on mi dal normálne pocítiť, že tie ktoré postrácam bude moja vina... 😢 😢 (niekde som čítala, že sa zmrazujú po 2-3ks, no a keď si ja zavalaším, že chcem 1ks, tak tie zvyšné idú..... lebo mi niekoľko krát zdôrazňoval, že ide o Ačkové embryá... čo ja tomu prd rozumiem, čo to je, len si myslím, že sú asi dobré...)
@mates777 no mne ked mi robil utz pred tým ako mi dal protokol, zistil nejaky nalez pri krcku, ma 1 cm. Povedal že ho da prec ak sa nepodari IVF, ale že by nemalo robit sarapatu. Nechcel davat prec pred IVF lebo je na blbom mieste pri zhluku ciev ktoré vyzivuju maternicu, takže ked do toho vrtne tak asi ma na dlhu dobu odstavy...porusi mi cievy 😖 . V piatok budem mudrejsia
@lubanka ja na tvojom mieste by som tam isla aj s mm a krasne by som si sadla oproti nemu a nech ti vsetko po lopate vysvetli....vsetko je o komunikacii...
a keby ti povedal, ze nema na teba cas, tak by to u mna bolo spojene aj so zauchom uz asi... 😀
bohes ja sa uz prestavam ovladat baby ako tu pisete skusenosti s lekarmi...
ved viete, ze ja mam svoje a to dost zle v poslednom case...
dementi....
@azzura ja viem, že zabudol... veď to je normálne a to mu ani nezazlievam, veď práve preto mu to pripomínam... aj sa spýtal, že "to aký problém tam vlastne vtedy bol" tak som mu povedala, že nebolo jasne stanovené, či príčina sú zrazeniny alebo krčok... a hneď vybafol "ale šak na krčok sa dá serkláž, veď tomu sa dá hravo pomôcť!" idiot... ja som mu vravela, že mi vtedy serkláž dali a po 3dňoch ho rýchlo dávali preč, lebo hrozilo, že mi roztrhne krčok... ☹ fuj je mi už zle...

@janap76 no mas pravdu, konecne nieco pozitivne u mna... operacia nebude tej cysty, ale zial pri tejto mojej honbe za babom sa ozvala moja mazova zlaza v triesle...skoda popisovat ale trapim sa s tym uz 11 rokov pri tychto uzastnych doktoroch...
No a moj novy gyndos povedal, ze to musime cele vybrat pred KET, pretoze mi to moze narobit sarapatu pri tehu... 😀 takze to mi vyberu a pomaly si teda zajdem pre ten moj cenculik co ma caka v CAR 😀