icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
21. nov 2012

@gelinka75 aj ja som schudla pri stimulke na ivf...no potom...som riadne pribrala...☹

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka no povedz co si este zazila akoby toho nebolo dost 😨

gelinka75
21. nov 2012

@mates777 no to mi ani nevrav aj ja priberiem...bude mi rast brusko 😀

lubanka
21. nov 2012

sedeli sme v čakárni cca 10párov... odrazu niekto zúrivo vyzváňa, tak sestrička prišla otvoriť a pomedzi zuby zapotila, ktorý idiot toľko vyzváňa, čo má hnačku.... do čakárne vletela "príslušníčka najpočetnejšej etnickej skupiny"... ani mú... ani bú... stála pri dverách a stále otvárala a zatvárala dvere a niečo rapotala vo svojom exotickom jazyku 😝 keď to zopakovala asi 6x vošla dnu druhá príslušníčka... asi po pol hodine vyšla embryologická..."p. Horvát....p. Horvát!!!!! nie je tu p. Horvát? 😕 " mrkla na "miestnu kubánku", že "vážená kde máte mm?" a ona, že neprišiel, ale je tu so mnou sestra... 😀 😀 😀 😀
embryologička odišla ku sestrička... tá vypálila von z ordinácie, že reku: "ste zošalela!? šak vy idete na odber a potrebujeme jeho spermie... čo vám tu sestra pomôže? tak keď nedošiel, tak máte vyčerpaný neplatný pokus a môžete ísť domov..." sila čo... 😝
som si robila srandu z mm, či nechce urobiť dobrý skutok a zaskočiť... že reku nevera to nebude a nikto si nič nevšimne... (mm má hnedé oči a gaštanové kučeravé vlasy 😝)

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka 😀 sak naco spermie 😀 sestra pomoze..ale inak vidim, ze aj im sa moze taketo nieco stat, ze nemozu mat deti

gelinka75
21. nov 2012

mm bol vyzdvihnut moje papiere od internistky, takze este musime ist na matriku podpisat cestne prehlasenie a mozem ist na opu 🙄

lubanka
21. nov 2012

a také niečo chce mať ešte deti a "vychovávať ich"... 😝 😝 ja síce nie som rastista a netvrdím, že všetci sú rovnaký, lebo sú medzi nimi aj šikovný... ale tí sa radšej ani nehlásia, že sú "kubánci"... 😝 ale také, že keď chce mať dieťa, tak na to treba dvoch, by hádam mohla vedieť... ja viem, že oni sú zvyknutí, že sa chlap opije, hodí na ženu svoje trenky a ona je v tom... ale, tak keď vidí, že potrebuje pomoc, tak si aspoň niečo zistím o tom, pýtam sa, čítam....

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 😕 😕 😕 na matriku? my také nemusíme...
ja že vy už na matriku zapísať malé idete 😀 😀 😀 no vidím, že mi tá "ebenová krasotinka" dvihla náladu 😝 jak to, že mi to vyfučalo z hlavy....

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 zajtra máš kontrolu? prepáč, ja už mám všetko domotané a v hlave mám ako po výbuchu... totálne vysypaný kôš...

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka ano u nas sa dava prehlasenie, ze dieta ktore sa narodi z tohoto IVF cyklu bude nase a nikdy sa ho nezriekneme a take somariny.
zajtra mam kontrolu...som zvedava cim ma potesia 🙄

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 😕 😕 😕 😕 😕 to čo je za hlúpe prehlásenie... tak budem chodiť hore-dole na kliniku, trýzniť telo liekmi a injekciami, vyhodím prachy, po celom procese pomaly potrebujem navštíviť "nervové" a nakoniec sa výsledku zrieknem? 😕 😕 no dobre no... kašli nato... to ja len tak som si nahlas zauvažovala...
zajtra na teba myslím... a čakám, kedy ideš... dúfam, že už 26.11. a 28.11. vklad 😉 a ideme spolu 😵

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka no asi mali viac pripadov, kedy mozno to dieta ani nechceli, viem o pare odtialto, ked sa im narodilo male a on sa od nich odstahoval mal dieta s inou, tak ona musela dat zlikvidovat mrazacikov 😠
mozno to tak vyjde ale asi mi este zajtra nepovedia kedy bude odber

lubanka
21. nov 2012

@gelinka75 och chuderka 😖 takého chlapa by mali vykastrovať... hajzla... 😠
môžem sa ťa opýtať, ty dávaš dve že? určite dávaš dve, veď prečo by si aj nevkladala...
teraz zisťujem, že síce obe kliniky sú na liečbu neplodnosti, ale úplne iné postupy.... u nás ti odoberú vajká a po narkóze (2hoď) ti hneď oznámia, kedy bude vklad... 😕 mám pocit, že ja chodím na kliniku plastickej chirurgie a nie na kliniku asistovanej reprodukcie... 😖 😕 veď to všetko u nás je ináč ako u vás...

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka hej chcela by som dve ak budu, len neviem ci PK a embryoskop, chcem bez, ale uvidim co nato embryologicka, ja len nechcem to iste prezit ako minule..by ma eblo
nevadi, ze inac ale vysledok by mal byt rovnaky 😀

alyca
21. nov 2012

@dada7701 congratulation!!!!! 😅 😅 😅 😅 , zlatko ani nevieš jak si ma potešila. Konečne sa to rozbehlo. A ako dlho si sa snažila? podarilo sa prirodzené či ivf?
Je to super správa 😅 a chcem sa Ti strašne podakovať aj za založenie tejto témy. Je tu super partia a navzájom si radíme. Všetko dobre prajem!!! 😅

janap76
21. nov 2012

@lubanka dokonca také prehlásenie ako spomenula Angelika, sme podpisovali aj pri IUI ... a dík za ten príbeh zo "sestrou" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
21. nov 2012

@gelinka75 všetky výsledky máš OK ? Angelika prajem ti zajtra dobré správičky 😉 😉 😉 drž sa 🙂

euforia01
21. nov 2012

Tak kočky hlásim ,že dnes na sone t.j 20deň po vklade bez PK sa ukázali už 2 vačky síce jeden že má nerovnomerné okraje tak je ťažko povedať ako sa bude vyvíjať a ten druhý je pekný jeden má 6mm a druhý 5mm .Kontrola zasa o týždeň v piatok .Inak milo ma prekvapil ten druhý malý zázrak,lebo pred týždňom na 13 deň po vklade bolo vidno len jeden vačok .Tak milé prekvapenie.len aby sa babulky v poriadku vyvíjali a boli zdravé.Ale to je ešte dlhá cesta .
Kočeny čítam Vás a aj sa sa zasmejem na kubánkach .U nás sa nič nechodilo podpisovať na matriku -tiež to všade inak funguje.
Želám všetkým kočkám veľa zdravíčka a pozitívneho myslenia... 🙂 🙂

gelinka75
21. nov 2012

@janap76 napisala mi tam, ze mozem absolvovat anestezu, to je najdolezitejsie 😉 inak mam miernu anemiu, ale je to len 3 jednotky pod normou, ani sa necudujem, ved som mala mrchu, potom som krvacala na stole, furt mi beru krv.. 😉

euforia01
21. nov 2012

@gelinka75 ja som tiež anemická a nikto mi nato nič nedal,len som bola strašne unavená tak som si v lekárni kúpila prípravok kombinovaný aj s kysel.listovou aj s B12 a únava ma prešla...stále mi to v krvi vyskakovalo a vidíš naordinovať som si musela sama a pritom som chodila od čerta k diablovi a všetci sa spoliehali na toho druhého .Inak tie tabletky beriem aj teraz síce už sa tiež rýchlo unavím,ale v tomto prípade je to vraj normálne.A ešte beriem aj vit.E na vaječníky a aj samotnú čistú kyselinu listovú-tú jedinú mi predpisuje doktorka.

lexus77
21. nov 2012

@janap76 ty robíš v kanclíku?

lexus77
21. nov 2012

@janap76 nie nie...vždy chodím aj s mm...je taká moja podpora.....občas to využijeme a ideme k znamym do Slov.Grobu alebo do Ba tak ako napr zajtra spojíme príjemné s užitočným.....občas idem sama ...ale len vtedy ked mm je po nočnej a kedže robí v Ba,tak vždy ho vtedy autkom vyzdvihnem....🙂...ty chodievaš sama?

lexus77
21. nov 2012

@azzura no tak ja dufam,že ano.....a ty azurka ideš prečo v piatok do Car?.....čo bude teraz s vami....teda aký mate dalši postup...azurka chcem sa spytat,že v akom časovom rozmedzí sa uskutočnuju IVF,v prípade že prvá je neúspešná?.🙂🙂🙂

mo77
21. nov 2012

@lubanka mozem sa opytat, kde do KE chodis do CAR?

mo77
21. nov 2012

@dada7701 gratulujem a drzim palce silnoooooooooooooooooooooooooooooo

alyca
21. nov 2012

@lubanka drž sa dievčisko jedno nepodarené a nevzdávaj to. Nezabúdaj, čo Ta nezabije, to ťa posilní, tak smiling a ide sa na vec.

alyca
21. nov 2012

@euforia01 zlatko ked máš anémiu, tak B vitamíny sú veľmi potrebné. B12 je dobrá voľba, ale možeš brať aj pangamín, to je spektrum b-vitamínov a nie je to ani nejak drahé.

alyca
21. nov 2012

@gelinka75 Gelinečka moja krásna a Ty ako postupuješ? všetko ok, hlavne bud silná.

alyca
21. nov 2012

@mo77 zlatíčko moje a pozerám, že Ty už máš synčeka, tak gratulujem a prajem veľa zdravíčka a radosti z malinkého 😅

alyca
21. nov 2012

@mates777 srdiečko moje daj sa zdravotne do poriadku, aby Tvoj organizmus bol silný a prijal plod. Dobre je ako doplnok brať pangamín (B vitamín), a samozrejmé veľa vitamínov C.