Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 co je to IVF? Ja vsetko po starom ta endometrioza ma nici nedovoli aby som otehotnela 😠 Ale dnes som bola u dr dostala som clostil... 1cyklus ale nedavam tomu sance inak uz nemeram teplotu ani netestujem a dnes som 3dc a vecer prva tabletka ma caka 😉 uz planujem ako budeme kexikovat a kedy 😀 😀
@gelinka75 bolo a je vsetko ok. Chlapca z toho vsetkeho co som na neho nakricala tak najviac mrzi že som povedala že nastastie nie je moj syn. Mne v tu nedelu totalne preplo. MM hovoril že mi chcel vziat kluce od auta, ale vedel že by som bola schopna ist do dalsej dediny peso na vlak a pritom poriadne prechladnut
@azzura najlepšie na pol ceste, nech nemáme svedkov 😀 😀 😀 vybavíme si aj ubytko, a ráno s čistou hlavou domov .... jak by som si dala ...nepamätám kedy som sa nacengala 😀 😀 😀 😀 😀 a čo by si si dala ? ja nejaké miešané nápoje - fajnučké ....najradšej Alibabu ....liter 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@azzura no hej, mame mechanicky problem co je mozno aj horsie, nalavo ziadny vajcovod a napravo cysty 😠