Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 už som mu to neraz povedala a aj to že sa mama v hrobe obracia ked vidi co to porodila. Vsak chlapec nech uz konecne otvori oci a zacne zit v realite, lebo mu doteraz vsetci len praskovy cukor fukali do ritky, aj babaka sa stazuje že ho moc rozmaznala ....na vsak ich vychova a ja ho davam do laty, corgona velkeho, aspon ze voci mne ma respekt, co sa cudujem
ahojte, tak ja budem mať 37 r. za dva týždne a prvé tehu sa mi stalo v 36 r. náhodou na 12-sty den cyklu. Ale bohužial som musela na kyret (9.11.),nebilo srdiečko. A ešte ma aj priateľ nechal dva dni po kyrete, takže neviem, kedy táto dvojnásobná bolesť pominie a či stretnem šťastnú lásku a či vôbec budem mať svoje bejby. ☹
držím nám všetkým palce a len dúfať a dúfať a veriť. ach jaj.
@janap76 ja neviem, či to bol skrat alebo čo. Ale povedal, že chce vekovo bližšiu zrazu a že ked sa rozhodol nebude meniť svoje rozhodnutie. :(
je totiž mladší o 8 rokov. tak som mu nadala nie škaredými slovami,ale výčitkami, že ma využil.
Ked som bola ešte v nemocke, tak mi prizvukoval, že sa mam opýtať doktorky, či môžem mať deti, kedže som potratila v takomto veku. Stále dokola. Niekedy mám pocit, že mu to jeho mama nakecala. ja už ani neviem. ☹
@gelinka75 moja ja som predtým mala o 9 rokov staršieho a tiež to nemal v hlave usporiadané 😀 😀 😀 😀 @borkovan roky mi rozprával ako chce aby sme mali dieťa a keď som povedala že OKI poďme na to, on zrazu že NIEEEEEEEEEE toto pochopíte ????? ..... 3 mesiace som to s ním rozoberala, nedalo sa...tak som mu dala ZBOHOM .... a na www.amor.sk som si našla môjho terajšieho mm ... ten je o rok mladší, a nemenila by som ho zanič a @borkavan nie je to tak dávno.... je to cca 2 a 1/2roka čo sme sa dali dokopy.....nestrácaj nádej a pokúšaj život 🙂 🙂 🙂

@azzura no to si mu nemala dat pocitit, urcite ho to boli, ze nema mamu...uz sa stalo, tak mozes sa s nim len porozpravat, ze si bola s nervami v koncoch, pochopi to