icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
22. nov 2012

@azzura no hej, mame mechanicky problem co je mozno aj horsie, nalavo ziadny vajcovod a napravo cysty 😠

azzura
22. nov 2012

@gelinka75 vsetko je na prd, ale ty teraz musis byt jeden velky usmev a nie len navonok ale aj vnutorne

gelinka75
22. nov 2012

@azzura hej je to na prd, teraz mam taku strategiu, ze ked mi tam pridu myslienky tak si poviem STOP, musim rozmyslat o niecom inom, nemozem to moc prezivat

azzura
22. nov 2012

@gelinka75 spravny postoj

lubanka
22. nov 2012

@mo77 spln 😉

lubanka
22. nov 2012

@gelinka75 pekne... vyzerá to sľubne ... 😵 😉 kedy ideš najbližšie? či to preto máš volať poobede?

lubanka
22. nov 2012

@janap76 zlato 😀 😀 do Tibetu netreba ísť.... to sú cviky... volá sa to že "Päť tibeťanov" 😀 😀 😀 😉

chorucka
22. nov 2012

@azzura @gelinka75 Ahojte konecne som aspon vas dve nasla Na starej stranke uz nieje ziadna stara pismenkova znama 😖 No koceny ako ste na tom?

gelinka75
22. nov 2012

@lubanka ano mam volat, potom budem vediet, povedal, ze cez vikend, alebo aj v pondelok, ze to staci, ale povedia podla krvi, ako sa mas? lepsie?

@chorucka ja som tu, pokracujeme do 2, IVF, ty sa mas ako?

chorucka
22. nov 2012

@gelinka75 co je to IVF? Ja vsetko po starom ta endometrioza ma nici nedovoli aby som otehotnela 😠 Ale dnes som bola u dr dostala som clostil... 1cyklus ale nedavam tomu sance inak uz nemeram teplotu ani netestujem a dnes som 3dc a vecer prva tabletka ma caka 😉 uz planujem ako budeme kexikovat a kedy 😀 😀

azzura
22. nov 2012

@chorucka ahoj, klasicky o nicom. Mam za sebou 1.IVF neuspesne

gelinka75
22. nov 2012

@chorucka umele oplodnenie 😉 hlavne sa snazte spontanne kexikovat 😀 😀

gelinka75
22. nov 2012

@azzura no co s mm uz ste sa pomerili? 😔

chorucka
22. nov 2012

@gelinka75 akoze zoberu vajko oplodnia a supnu naspat?

gelinka75
22. nov 2012

@chorucka ano tak to funguje a mozno aj teba to caka, pri endometrioze to tiez tak zvyknu riesit ked sa dlho nedari

chorucka
22. nov 2012

@gelinka75 to uz dva x si bola ci co nejak som stoho popletena Inak uz aj ja som mm povedala ze ak do januara nic tak chcem ist na umele

azzura
22. nov 2012

@gelinka75 pomerili, on sa ani nevie hnevat, len bol v soku z mojej reakcie, este ma taku nevidel....akurat neviem kedy sa k nim vratim

janap76
22. nov 2012

@azzura to mi nehovor že ideš do prechodu, to si myslím ja o sebe ...ale na druhej strane, niekedy jedno je viac ako 10 😉

gelinka75
22. nov 2012

@azzura aj ja som prekvapena, ale da sa to pochopit, ved si prezila nelahke veci a toto je len dosledok toho..uz bude len lepsie, ked sa nato budes citit tak sa vratis, ved medzi vami bolo vsetko ok 😉

gelinka75
22. nov 2012

@chorucka ano ideme teraz druhy krat, raz to nevyslo 😔

azzura
22. nov 2012

@janap76 to mi bolo povedane pred vyse 2 rokmi mojim ex doktorom, vycital to z HP

janap76
22. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 joooj si ma strašne sklamala .... už som sa pripravila že idem a ty takto ....jooooj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som mešuge ...nikomu to nepovedz, dobre ? 😲 😵

azzura
22. nov 2012

@gelinka75 bolo a je vsetko ok. Chlapca z toho vsetkeho co som na neho nakricala tak najviac mrzi že som povedala že nastastie nie je moj syn. Mne v tu nedelu totalne preplo. MM hovoril že mi chcel vziat kluce od auta, ale vedel že by som bola schopna ist do dalsej dediny peso na vlak a pritom poriadne prechladnut

janap76
22. nov 2012

@azzura no a mne to teraz povedal harbulák ....moja takže si môžeme podať ruky ...ty nejdeme sa opiť ? 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
22. nov 2012

@janap76 podme, ale kde ty knam ci ja k vam, alebo niekde na pol ceste, ale musime mat aj ubytku, lebo ked sa ozereme tak asi budeme total KO 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
22. nov 2012

@gelinka75 akoze nevyslo? Prepac ale vobec nechapem ☹ si nemala vajka ci co

janap76
22. nov 2012

@azzura všetko pochopí aj to chlapča doma ... život je niekedy ťažký a všetci niekedy v afekte povieme niečo, čo v podstate tak nemyslíme ...všetci

azzura
22. nov 2012

@chorucka ani mne teraz cerstvo nevyslo umele, tak sa na to priprav lebo ta to polozi ako mna. nic nie je iste, akurat len to že vyhodis furu penazi a prd z toho

janap76
22. nov 2012

@azzura najlepšie na pol ceste, nech nemáme svedkov 😀 😀 😀 vybavíme si aj ubytko, a ráno s čistou hlavou domov .... jak by som si dala ...nepamätám kedy som sa nacengala 😀 😀 😀 😀 😀 a čo by si si dala ? ja nejaké miešané nápoje - fajnučké ....najradšej Alibabu ....liter 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
22. nov 2012

@janap76 ja viem, že pochopi, vsak uz zazil moj amok pred rokom na strpskom plese, ked si nechcel vziat vetrovku a fucalo tak som ho zhucala a odmietla ist s nimi dalej, isla som sama a oni ma 3 hodiny cakali na stanici dokym sa vratim.
Ja som total mešuge človek