Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 nemam na nic chut co je v ponuke, vies co ani mi nejak nechyba jedlo. Ja to mam naopak ked som vpohode a stastna tak talcim do seba a priberam a ked som v depke a nervacim tak mi vobec nic nechuti, ale este je furt z coho zhodit.....aspon nohac´vice co som vyradila dam spat do satnika 😀 😀 😀 😀
@janap76 krása, ja som si tiež mojho ex prveho nasla na nette, vsetko bolo až moc krasne bol z Kubina a pracoval v Ba, ale ja som bola este neskusena, blba studentka VS a on rozumný pracujuci clovek......mal vsetko krasne naplanovane až som to nezvladla a potom ked som sa spamatala a olutovla ato, tak uz ho mala omotaneho a fukala mu ranky baba co si na neho po cely cas robila zalusk. Za 10 rokov som uz normalneho chlapa nestretla až terajsieho
@gelinka75 vsak ja viem, u mna je to velke plus že viem že som hrozna ...ja sa k tomu verejne priznavam, aj moji rodicia by mohli napisat knihu o mojich nervoch 😀 😀 😀 😀 to je asi tym že som narodena na 7 mesiacov a dali mi zlu krv a skoro som umrela kebyže niet babky a ta by nezorganizovala rychly presun do Biskupic 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 vieš, čo 😉 spánok pomohol.... nenervačím, beriem ako je... alebo ako bude... rozhodnem sa v danej sekunde, podľa toho, koľko embryí bude k dispozícii. (predtým som tiež stále vravela, že dve si nedám a ani neboli nikdy k dispozícii dve... iba jedno vždy. možno aj teraz tak bude, tak načo dopredu stresovať...) mm síce stále svoje, že v žiadnom prípade dve nie, ale ja sa rozhodnem... 😉 myslím, že som aj lekárovi trocha krivdila, určite mi chce dobre a ja zo strachu nechcem rozumieť... určite chce zvýšiť šance... (aspoň tomu chcem veriť) 😉 on si pozerá svoje a ja mám vedieť, že si mám hľadieť svoje... resp. porozprávať ešte raz s gyndošom a zvážiť šance a riziká a tak sa rozhodnúť...
@lubanka no rozhodnes sa podla toho ako to budes citit v tom momente, no oni chcu zvysit sance, aj mne pred ket vravela, ze tym ze ket je nizsia sanca celkovo tak zvyknu dat viac, ze mne aj 3 by dali
volala som a lieky ostavaju a kontrola az v pondelok, lieky mam len do nedele tak isto budem aj dokupovavat
@janap76 , @gelinka75 , @janap76 - túžim po tom a veľmi si to želám, aby došiel. Ale neviem, či mu to odpustím. ☹ a to ma bolí najviac, že ak nie, koľko sa zase budem dostávať z tohto sklamania lebo láska sa nedá vypnúť, aj ked ublíži. A už mám vysoký vek.
A to že je mladší nehrá rolu. Moja segra má o 7 rokov mladšieho a stal sa otcom v 26 r. a miluje syna. Ved ten môj bude mať 28 r. preboha. Ved to je dosť na chlapa. A je jedno, koľko mám ja oproti nemu. Proste mu preplo viac ako mne asik. A ja som ho odohnala.
A navyše mi od tehotenstva ostalo 5 kg navyše a nie a nie dole. A ani nemám chuť. ☹

@gelinka75 sorry, že som ta urazila 😀 som myslela na seba