Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 😕 😕 😕 áno? to ja som tu vtedy nebola, keď ste si s ňou "dopisovali" 😀 😀 tak nie som v obraze 😀 ale díky za info... aby som sa vedela zariadiť 😝 😝 a čo vari pôsobíme tak, že potrebujeme pomoc... že najprv psychologička, teraz nejaká... ja ani neviem, čo to je toto, že odkyslenie organizmu, šak nech normálne napíše, že dajte si diétku, detoxikačnú kúru a basta a nie také prihlúple pomenovanie, že odkyslite... a aby sa rodili zdravé detičky.... šak čo sa my máme odkysličovať, aby druhé porodili zdravé deculo, či čo? ja neviem, to nemáme dostatočne zrozumiteľný názov témy, že PRVOSNAŽILKY... 😀 😀 😀 😀 a keď trochu počíta, tak zistí, že muka... nikto nie je 2v1...
@gelinka75 tak blahoželám k takémutu počtu folikou. Ja som dnes bola u iného gyndoša, vraj odborníka na neplodnosť a zistil mi cystu na vaječníku, vraj s 90% istotou je to endometrioza a ženy s endometriozou majú 5% šancu na otehotnenie. Tak najprv ma ma to naštvalo, že čo ten pičus mi rozpráva, ale potom som mu bola vďačna , že jediný mi povedal pravdu, že vlastne nech nerátam s deťmi. Je to asi lepšie ako keby som si mala robiť nádeje a boli by zbytočne. Aj som si poplakala trošku, ale potom som tomu pičusovi dala zapravdu.
@azzura ahoj Azzurik pazúrik, trošku som čítala koníka, nemáš dôvod mať výčitky, že si harpia a pod. A podľa mna nou nie si, si príjemná baba. Prežila si toho veľa za posledný čas a je normálne, že človek nie je zo železa, aby vždy držal takýto smiling 😅 . Ale Ty už jedného syna máš a to či sa Ti páči , alebo nie. Ja ho síce nepoznám, ale asi je vo veku, kedy potrebuje mamu a Ty by si ho nemala odmietať. Niekedy je ťažke vžiť sa do pozície niekoho iného, ale ten chlapec Ťa potrebuje, skús byť s ním aspon kámoška.
@mo77 😉 no veď práve, že komunikácia s rybou by bola na väčšej úrovni... ale tak hádam všetko dobre dopadne. a máš pravdu sestrička je strašne zlatučká... veď ja mám pocit, že ja konzultácie mám s ňou a nie s lekárom 😀
môžem sa opýtať, tvoj poklad je (keď píšeš, že aj ty si tam bola) z ET alebo KET?

@lubanka 😀 ja radsej nic necakam ani neplanujem, fu ale dnes som si dala fazulovy gulas, na tie moje foliky to je zaberacka 😀 😀 kde tu ma tlaci