icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
22. nov 2012

@lubanka 😀 ja radsej nic necakam ani neplanujem, fu ale dnes som si dala fazulovy gulas, na tie moje foliky to je zaberacka 😀 😀 kde tu ma tlaci

lubanka
22. nov 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 choď na interné, nech ti vyšetrí chrbticu... 😀 😀 😀

gelinka75
22. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 zeby som skocila aj dnes? 😀 😀 😀 rehooooooooooooot

zelenagw
22. nov 2012

myslim si že by ste si mali odkysliť organizmus aby sa rodili zdravé detičky ak mate zaujem piste mimagw@gmail.com 😀

mauerka
22. nov 2012

Konecne partia "normalnych" bab, ktore beru veci s prehladom 🙂 a dobre sa citate @gelinka75 @lubanka @azzura @janap76
a vzapati do toho posledna sprava od "neviemkoho" - mali by ste si odkyslit organizmus - uplna "ceresnicka na torte" 😀

gelinka75
22. nov 2012

@mauerka no to tu mame ako booooonus, lebo to nam pomoze 😀 😀

janap76
22. nov 2012

@zelenagw ???????? radšej no coment 😉

janap76
22. nov 2012

@mauerka Ahoj 🙂 normálne vitaj medzi "normálnymi" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 hmmmm

lubanka
22. nov 2012

@mauerka 😀 😀 😀 ak "vlastníš kombináciu inteligentná a správne šibnutá" tak vitaj medzi nami 😀 😉

lubanka
22. nov 2012

@janap76 my sa máme odkysliť? 😀 😀 😀 😀 a ktoré deti mám rodiť 😕 😕 😕 😕 šak tu nikto nie je tehotný 😀 😀 😀 😀 je ľahko možné, že budem odkyslenááááá a prd z toho 😀😀😀 ale dobre no... už žiadny ocot, citrón, kyslá kapusta.... no dobre no ani kyselé želvičky...😀😀😀

janap76
22. nov 2012

@lubanka moja to na nás poslala "naša psychologička " nechápeš, či čo ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
22. nov 2012

@lubanka kedy máš ísť do CAR ? čítala som že ako to budeš riešiť ale nepamätám že kedy ? alzhiemer 😀 😀 😀 😀 ty jak sa to píše ? som zabudla 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
22. nov 2012

@janap76 😕 😕 😕 áno? to ja som tu vtedy nebola, keď ste si s ňou "dopisovali" 😀 😀 tak nie som v obraze 😀 ale díky za info... aby som sa vedela zariadiť 😝 😝 a čo vari pôsobíme tak, že potrebujeme pomoc... že najprv psychologička, teraz nejaká... ja ani neviem, čo to je toto, že odkyslenie organizmu, šak nech normálne napíše, že dajte si diétku, detoxikačnú kúru a basta a nie také prihlúple pomenovanie, že odkyslite... a aby sa rodili zdravé detičky.... šak čo sa my máme odkysličovať, aby druhé porodili zdravé deculo, či čo? ja neviem, to nemáme dostatočne zrozumiteľný názov témy, že PRVOSNAŽILKY... 😀 😀 😀 😀 a keď trochu počíta, tak zistí, že muka... nikto nie je 2v1...

lubanka
22. nov 2012

@janap76 alzheimer... 😀 😀 ty tibeťan 😀 😀 😀 do CAR idem v stredu... sa vraví, že streda je špecifický deň... perverzáci majú na to pomenovanie, že "zástrčkový" deň... tak ja si to rozdám s pipetou, či čo to tam používajú 😀 😀 😀

janap76
22. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
22. nov 2012

@lubanka tak nech "zastrčí" plodne 😵 😵 😵

gelinka75
22. nov 2012

@janap76 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dnes perlis, rozdas si to s gyndosom, priznaj sa 😀 😀 😀 😝 😝 😝

alyca
22. nov 2012

@janap76 nie to su také cviky jogové, sú vraj na duševnú rovnováhu, dlhú životnosť a zdravú chrbticu 🙂)

alyca
22. nov 2012

@gelinka75 tak blahoželám k takémutu počtu folikou. Ja som dnes bola u iného gyndoša, vraj odborníka na neplodnosť a zistil mi cystu na vaječníku, vraj s 90% istotou je to endometrioza a ženy s endometriozou majú 5% šancu na otehotnenie. Tak najprv ma ma to naštvalo, že čo ten pičus mi rozpráva, ale potom som mu bola vďačna , že jediný mi povedal pravdu, že vlastne nech nerátam s deťmi. Je to asi lepšie ako keby som si mala robiť nádeje a boli by zbytočne. Aj som si poplakala trošku, ale potom som tomu pičusovi dala zapravdu.

alyca
22. nov 2012

@azzura ahoj Azzurik pazúrik, trošku som čítala koníka, nemáš dôvod mať výčitky, že si harpia a pod. A podľa mna nou nie si, si príjemná baba. Prežila si toho veľa za posledný čas a je normálne, že človek nie je zo železa, aby vždy držal takýto smiling 😅 . Ale Ty už jedného syna máš a to či sa Ti páči , alebo nie. Ja ho síce nepoznám, ale asi je vo veku, kedy potrebuje mamu a Ty by si ho nemala odmietať. Niekedy je ťažke vžiť sa do pozície niekoho iného, ale ten chlapec Ťa potrebuje, skús byť s ním aspon kámoška.

janap76
22. nov 2012

@alyca nie je to pravda .... konzultuj s ďalším gynekológom.

lubanka
22. nov 2012

@janap76 hmmmm? 😕 😕 😕 ja mám dnes asi prestrihnuté vedenie... ja ničomu nerozumiéém 😝 😝 😝 😝 o čom je reč? nechňapem... ☹ ☹

janap76
22. nov 2012

@lubanka moja šak tu pipetu nech zastrčí tak, nech je to úspešné 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😲 😲 😲

janap76
22. nov 2012

@janap76 idem na Simpsona a spať 🙂 dobrú noc Lubanka 🙂

gelinka75
22. nov 2012

@janap76 lubka papala privela zizaliek ked ani nevie o com je rec 😀

lubanka
22. nov 2012

@janap76 jáááj toto chápem 😀 😀 😀 tvoj odkaz alyci som nepochopila... 😀 😀 😀 😀 😀 tibeťanov konzultujte s gynokologom 😕 😕 😕
aj tebe dobrú noc a obrať platňu 😀 😀 😀 nechaj simpsona vydýchnuť 😀 😀 😀

lubanka
22. nov 2012

@gelinka75 kyslé nepapám... sa odkysličujem 😀 😀 😀 😀

mo77
22. nov 2012

@lubanka aj ja som tam bola🙂 ja som z doktora mala pocit,ze ani rozpravat nevie🙂 divny🙂 ale sestricka zlatucka, drzim prsty

lubanka
22. nov 2012

@mo77 😉 no veď práve, že komunikácia s rybou by bola na väčšej úrovni... ale tak hádam všetko dobre dopadne. a máš pravdu sestrička je strašne zlatučká... veď ja mám pocit, že ja konzultácie mám s ňou a nie s lekárom 😀
môžem sa opýtať, tvoj poklad je (keď píšeš, že aj ty si tam bola) z ET alebo KET?

mates777
22. nov 2012

@gelinka75 pri takom priberani by mi to vobec nevadilo 😀