icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka ano tak to bude ako si napisala...vy budete chodit po hradoch a ja v kuchyni 😀

azzura
23. nov 2012

o 14 hod, mm ma berie, lebo ide pre sestru do nemocky

alyca
23. nov 2012

@zelenagw ahoj, áno, okdyselenie je veľmi dôležité aj pre zdravie ako také. Súhlasím, a čo konkrétne užívaš Ty? Tibetská huba je dobrá.

alyca
23. nov 2012

@azzura súhlasím s tým ujom. Je to prírodzené, že človek má vsebe niekedy zlú energiu pochádzajúcu zo zlosti, hnevu,........... O telo a o dušu sa treba starať, telo treba odkyseliť a dušu očistiť. Je to moja rada nielen pre Teba, ale pre 80% dievčat tu na fóre.

janap76
23. nov 2012

@azzura šak preto som ti vravela že si v prechode, lebo vieme že sme obe 😀 😀 😀 😀 čo, možno starý pán ti dal dobrú energiu...a žiadne krokodílie slzičky nebudú .... dáš si už obed ? a na víkend ideš domov ? 😉

janap76
23. nov 2012

@lubanka ja by som šla do Ľubovňe na hrad...tam sa mi páči 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alyca
23. nov 2012

Stres, hnev, strach a sklamanie vyvoláva v organizme produkciu kyseliny chlorovodíkovej –
preto trpia nervózni ľudia žalúdočnými problémami. Milovníci fitnesu zásobujú svoje telo
kyselinou mliečnou.
Pri trávení cukru sa vytvorí kyselina octová, kým káva a čierny čaj sú pre naše telo čistou
kyselinou (sú zdrojom tanínu a kyseliny chlorovodíkovej). Mäso a väčšina druhov syrov nás
“obdarúvajú” kyselinou sírovou a k. dusičnou. Zlúčenina kyseliny sírovej a dusičnej rozleptá i
zlato – z toho vidíme, aké agresívne sú niektoré kyseliny.

Dúfam dievčatá, že to neberiete ako nejakú reklamu, len podávam pomocnú ruku ako si udržať telo a dušu v pohode a v zdraví.

janap76
23. nov 2012

halooooo kde ste baby ? 🙂

gelinka75
23. nov 2012

@janap76 ja som tu 🙂 podopieram viecka, co porabas?

gelinka75
23. nov 2012

@alyca to by sme nic nemohli jest 😀 staci znizit sladkosti uz to je dost dobre pre telo

lucka771
23. nov 2012

ahojte žienky, mali ste niektorá z Vás chlorellu ? včera som to objednala cez net, máte skusenosti ?

janap76
23. nov 2012

@gelinka75 ja robím to isté čo ty 🙂 🙂 🙂 ale keď sa vcítim do teba, koľko máš teraz naložené...myslím vajka 😉 😉 😉 je to riadne ťažké ... som zvedavá či na to budem mať odvahu 😉

janap76
23. nov 2012

@lucka771 🙂 🙂 🙂 najprv som si prečítala že choleru 😀 😀 😀 😀 😀 nie, nemala som to, a dať do google čo to je 🙂

lucka771
23. nov 2012

@janap76 😀 😀 😀 😀 nie cholera nie, no už som to objednala včera, na 1,5 mesiaca ma to vyšlo 80€, 6 tabliet denne budem papat aj s mojím, že to je výborné na detox.....chcela som počut názor niekoho kto to už vyskušal.....

janap76
23. nov 2012

@lucka771 detox nikdy nezaškodí 🙂

gelinka75
23. nov 2012

@janap76 jasne, ze budes mat odvahu... 😉 preco by si nemala? ved si uz podpisala ziadost..tak to mas dobre rozmyslene ci nie? 🙂 tesim sa na vikend, neviem sa napolohovat na stolicke, najlepsie je ked sa opriem dozadu akoby do pololezma a brucho hore 😀 ale tak nemozem sediet stale

lerinka
23. nov 2012

@lucka771 ahoj, neužívam ju osobne, ale priateľka ju veľmi pochvaľuje (práve nedávno sme sedeli na kafe v kníhkupectve a debatili o nej 🙂 ) užívala ju pred rokmi a znova sa k nej vrátila...nepoznala som ju ale zaujalo ma to....tak vyskúšaj ako pôsobí na Teba 🙂

lubanka
23. nov 2012

@janap76 Ľubovni sa páči aj mne, ale bola som tam už hrozne veľa krát... 😉 ale teraz tam vraj sprístupnili nejakú novú časť hradu, tak uvidíme...

lubanka
23. nov 2012

@janap76 ty si číslo... 😀 😀 😀 že choleru... toto treba objednávať z netu? 😀 😀 😀 😀
nemohla som písať, sme tu mali fofri, tak teraz čítam, čo ste písali, ale kolegyňa mi tu hučí do ucha, tak len tak zbežne... 😝

janap76
23. nov 2012

mne sa tak chce spať 😉 idem dať driemku .... @gelinka ´dúfam že aj ty si ju budeš môcť dať, čím skôr 😉

gelinka75
23. nov 2012

@janap76 uz som domka a idem si lahnut, nic ma z gauca nedostane len asi nejake jedlo, aj stehna ma bolia 😠

euforia01
23. nov 2012

@alyca ďakujem pekne Alicka 🙂 -užívam už všetko možné.Len ma štve že som to nezačala riešiť s tou anemiou skor aj tam mohol byť kamen úrazu .
😠

azzura
23. nov 2012

baby doki mal supis naladu a aj ma pohladil.
Dnes som zistila že fakt je vsetko o tom pozitivnom mysleni.
1. tie krče su aj pozit. aj negat. priznak, podla toho ako to vsetko nakoniec skonci.....vysvetlil detaily ale prd som rozumela.
2. ten nalez je fuč
3. sliznica na 7DC=7mm a preto idem na KET bez stimulky....v piatok dalsia kontrola a sam harbulak ma kukne a rozhodne co dalejm lebo som specialny pripad

lubanka
23. nov 2012

@azzura joj tak to sa teším 😵 😉 paráda!!!! tak vidíš, všetko nakoniec bude dobré... a nakoniec fakt dáme ten rok 2013 už s maličkými 😵 😵 😵

janap76
23. nov 2012

@azzura super Monička🙂 🙂 🙂 teším 🙂 ani som nedúfala že dáš dnes správu, myslela som že budeme čakať do pondelka....tzn že si u Vašich .....taká som bola zvedavá čo povie aj na tie kŕče.... tiež som ako ty, že nakoniec prd rozumiem ...mali by sme chodiť z diktafónom 😀 😀 😀 😀 ........ako si to myslela s tým že dnes si zistila že fakt je všetko o pozitívnom myslení ? čo ťa k tomu viedlo ?

janap76
23. nov 2012

@azzura a prečo si špeci prípad ? teda mi to ako vieme 😀 😀 😀 😉 😉 😉 ale z ich hľadiska ?

lubanka
23. nov 2012

@janap76 ty čo nespíš? 😉 si písala, že ideš zalomiť... už si sa vyľuľkala? 😉

janap76
23. nov 2012

@lubanka nezspala som len tak ležala 🙂 zjedla som asi pol kila kapustového šalátu ....nemusím ti hovoriť ako mi je 😀 😀 😀 😀 a ty ?

janap76
23. nov 2012

@lubanka bolí ma brucho....lebo som pažravá....fuj

janap76
23. nov 2012

@lubanka a potom som ešte požrala maliny .... ja dnes spím na wecku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀