icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
23. nov 2012

@lubanka fuj je mi blbě

lubanka
23. nov 2012

@janap76 a ty neodkysličuješ? 😀 😀 😀 dúfam, že nie kyslú kapustu si mala na mysli 😠 ( 😀 😉 )
si pozerala rozprávku "O dvanástich mesiačikoch"?či odkiaľ si teraz také lakocinky ako sú maliny nabrala?

lubanka
23. nov 2012

@janap76 s tým jedením od teba veľmi neutekám 😝 som pred hodinou dopiekla palacinky a natrieskala som sa... 😠 😠 😠 ani mne nie je kto vie ako dobre... už pre istotu ani na váhu nestúpim... 😠 😠 😠

gelinka75
23. nov 2012

@azzura super a idete teda na ket alebo co bude? nepytala si sa aka bola sliznica pri ET?

gelinka75
23. nov 2012

@janap76 @lubanka ja som tiez jedlla toho dost, radsej pomlcim, ale kombinacia tycinky a cukriky su fajn 😀 😀

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 ty už máš nácvik na tehotenstvo... 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka malinky su mrazene ...z Lidolu 😀 😀 😀 toto mi neroooooob, ja milujem palacinky .... jedla by som ich 5 dni v týždni a najradšej na raňajky 🙂 🙂 🙂 🙂 moja nevlastná segrička vždy hovorí že keď budem tehotná, môj mm musí dať ku chladničke kameru a ona keď budeme mať v KE čas, tak to bude kukať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a odkysličujem !!! to bola sladká kapusta !!! 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 vidím že príkladne odkysličujeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 OBE MÁTE NÁCVIK NA TEHOTENSTVO !!!

gelinka75
23. nov 2012

@janap76 😀 😀 😀 😀 😀 no ved som pisala, ze to mame bonus, lebo to odkyslicovanie fakt uz potrebujeme

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka ake palacinky si robila s cim??????????? mnaaaaaaaaaaam, ja som robila vcera vecer 😝 😝 😝 😝 😝

lubanka
23. nov 2012

@janap76 o.k. kapusta 😀 o.k. maliny z lidolu 😀 a na palacinky príď... máme ešte kopu... a mám špeciálny džém, som si doniesla z Chorvátska domáci - žihľavový, je vynikajúci... alebo nutelku, orechy, čokoláda, ovocie, šľahačka... co si budete přát dámo 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka
@gelinka prečo mi toto robíte baby ??? jedna dneska, druhá včera .... prečo ? ktorú mám bližšie ? okamžite štartujeeeeeem metlu 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka a prosím zo všetkým....po jednej...akurát ten žihľavový džem môže byť v dvoch .... už ideeeeem 😀 😀 😀

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 aj ty príď... zober Janku pod pazušku a dojdite, čakám vás 😉 mm vyhodím do postele, dáme si palacinky, vínko a keby náhodou... máme v dome 4WC, takže bez problémov 😀 😀 😀 aj spať budete mať kde... máte na výber, máme 16 izieb, tak si vyberiete 😉 idete? och fakticky škoda, že tak ďaleko bývate... 😖

gelinka75
23. nov 2012

@janap76 my uz nemame, zozrali sme 😀 ale co tam po zihlavovom, to aj podla nazvu znie zle...ja mam broskynovy a nutelku 😀 😀 😀 😝 😝

gelinka75
23. nov 2012

@lubanka naco vam je tolko izieb 😨 😕 😕 😕 😝 😀

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 no taký mám aj ja, aj slivkový, aj jahodkový, aj čučoriedkový, aj z čiernych ríbezlí... ale ja ich nerobievam 😝 to moja muti... keby som ja mala robiť džém, tak by sme ho už jedli... 😀 😀 😝

lubanka
23. nov 2012

@gelinka75 aby som mala čo upratovať 😀 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 Angelika ty nevieš ? keď o pár rokov pôjdeme navštíviť Lubanku, aj so všetkými deťmi, kde nás dá ? 😀 😀 😀 ups ja by som Vás musela dať do penziónu 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 ja som si tak napchala brucho ...fuj....keby aspoň niečo poriadne ...ale kapustu.... a ešte som zjedla 3 salámové chlebíky ...ja už asi dostanem mrchu.... 😠 😠 😠 😠 inak niekedy pred mrchou som tak pažravá, že si uvarím klobásu a k tomu si dám tatárku a chlieb ....FUJ !!!

lubanka
23. nov 2012

@janap76 presne! 😀 ale my tu budeme mať asi geriatriu 😝 lebo dom sme stavali tak, že tu budú bývať moji rodičia, keď už budú v "polorozpadnutom stave" (keďže môj brat je v tramtárii a rodičia tu majú iba mňa) a aj mm rodičia (ale to asi neprežijem) 😝 😖

lubanka
23. nov 2012

@janap76 klobása s tatárkou? 😕 "dobrá voľba" taká osviežujúco ľahká... 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka ježiš chúďatko 😉 😉 😉 prežiješ to prežiješ .... ja ti budem radiť .....AKO PREŽIT SVOKROVCOV ..... 😀 😀 😀 😀 😀 ale ovšem keď to prežijem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka šak hovorím...osviežujúca a ľahka ....FUJ .... do 4 dní mám mrchu ...a idem ešte dačo zobnúť do chladničky ....jááj dnes mi hovoril jeden známy že to mám bodovú diétu .... tu zbodnem, tam zbodnem 😀 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@gelinka @lubanka myslím že z chladničky idem rovno do postele .....tak vám prajem dobrú noc a pokojné sny 🙂

lubanka
23. nov 2012

@janap76 len nechaj chladničku na pokoji... 😀 choď si umyť zúbky, zaspievaj si pesničku z Macka uška a v nej nájdeš návod, čo máš ihneď urobiť... 😀 😀

janap76
23. nov 2012

@lubanka 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😵 že macko uško 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lubanka
23. nov 2012

@janap76 😉 dobrú 😵

zelenagw
24. nov 2012

@alyca Ja beren jaqčmen a chlorelu je velmi dobra a pomôhlo mi to znížiť prolaktín po 8 rokoch...a mnoho dalsích vecí ako napr. cysty....je to super