Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 jasne že idem na KET bez stimulky...vlastnev piatok to doki rozhodne, ale uz mi dal protokol a recept na utros. Bez reptania suhlasil, iba sa vela kra pytal že kolky som DC, asi som mala peknu sliznicu. Pozerala som si v kalendaroch, ked som chodila mojmu gyndosovy na foliky, tak ja som na 13-25 DC mala max 6 mm. Raz ked som pila len aalchemilku som mala 11 a teraz ju zas pijem od 1DC a zas pomool, co lekari neveria
@euforia01 Euforka tak tie B vitamíny sú hlavne na anemiu, ja by som chcela začať uživať tibetskú hubu. Môj názor je , že nato aby sme mohli prijať dieťa musíme byť fyzicky, zdravotne aj psychicky ok. Dieťa je zázrak svojim spôsobom. Aj tu na chate dievčatá častokrát píšu ako stimulujú, akou chémiou sa nadžgávajú a potom sú negatívne naladené, lebo........ nebudem sa radšej ďalej vyjadrovať. Pretože keď začnem niečo duchovné písať, tak sa mi len vysmejú.
Nuž každá sme na nejakej tej svojej dimenzii.
Prajem všetko dobre 😅
@azzura no s tým červeným vínkom je dobré začať už teraz 😉 aspoň tak to píšu aj baby, že cca týždeń, dva si dávajú vínečko, ale tak nie zasa celú fľašu 😀 😝 a tak isto nie každý deň... ja sa chystám dať si dnes, zajtra, pondelok a koniec... aby sami potom cencúlik/ky neopil/li a netancovali alebo nespievali 😀 😀 😀
@zelenagw zelený jačmen som neskúšala, ale počula som veľa pozitív na to. Vraj jednému človeku to pomohlo sa vyliečiť z rakoviny. Ja som brala chlorellu, B-vitamíny a echinaceu, ..........neviem či je to tými liekmi, ale moja imunita sa mi sakra zlepšila. teraz chcem ešte brat tibetskú hubu.
@lubanka ja som ta stastna, hned prve IVF nam vyslo, mame este jeden "mrazacik", akurat pred rokom sme sa dozvedeli,tu krasnu novinu, sestricka je super,ja ked som nieco chcela tak len s nou, lekara,ked som sa opytala,tak stale na mna divne pozrel akoby som mala divnu otazku, ale mne to nevadilo, ja som sa ho skoro nic nepytala,brala som to,ze je profesional, ze vie co robi, je pravda,ze je to aj biznis. ono podla mna ide o to s akym velkym problemom tam prides, ja bola na prefuk vajcovodov, jeden je uz len ok, a chvala bohu aj maternicu mam ok,takze ked sa na to spatne pozriem mala som na prvykrat podla mna dost velku sancu, mozno sa mylim, je pravda,ze lekari ked sa ma pytali a ked som povedala ze prvykrat boli v soku a reakcie boli hned na prvykrat a chlapec? 😀 drz sa

@janap76 musela som sa podelit uz vcera s dobrymi spravami. proste ked nieco velmi chces a myslis len na to a nepripustat si nic zle a zaroven si schopna akukolvek vec ktora sa v ramci toho stane, tak sa stane zazrak.