icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin ano to urcite, daj si spravit ci mas hormony v poriadku a stitnu zlazu, lebo to velmi vplyva na otehotnenie, nech ti to skoro vyjde, ja tiez planujem po vklade merat teplotku, uvidim ci sa mi bude chciet 😀

zvolsiinylogin
19. máj 2012

@gelinka75 docitala som sa, ze merat ked je teh. je dost rizilove, aj ja meram teraz pod jazykom - tak tie teplotky su asi tak o O,2 stupne vyssie..asi aj pri tom ostanem, nie je to take presne, ale menej rizikove..dlho ste sa pokusali prirodzenou cestou?

zvolsiinylogin
19. máj 2012

ako mozem pridat fotky? 😀

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin klikni tam dole pod tym oknom ako pridavas prispevok tam je hned prve ze pridat fotky

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin my sme 8 rokov manzelia, nesnazili sme sa cely cas, ale z toho asi 3 roky dost intenzivne a nic 😠

zvolsiinylogin
19. máj 2012
zvolsiinylogin
19. máj 2012

je to 8DC a 9DC, ale este stale chyba...uz dalsie nemam a zajtra je nedela, uz nikde nezozeniem ovulacne testy, musim cakat na pondelok, dufam, ze to nepresvihnem..

zvolsiinylogin
19. máj 2012

@gelinka75 drzim palce, nech sa to podari..v juni bude ten velky den, to bude zachvilu...a doki vam uz povedal, preco sa vam tak dlho nezadarilo? ak ja budem v poriadku, tak bude u nas asi vsetko ok, lebo drahy je v poriadku...tak uvidim

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin snazilkujte podla mna uz teraz, vyzera ze vrchol bude mozno dnes alebo najneskor zajtra, skoro je pozitivny 🙂

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin diky. tak verime, ze sa podari, preto do toho ideme 🙂 no ja nemam jeden vajcovod po mmt a mavam cysty na vajecniku, okrem toho muz ma slaby spg, no uplne super diagnozy co ti poviem 😠

zvolsiinylogin
19. máj 2012

@gelinka75 tak velmi by sme radi, ale ja mam po kyretazi, este slabu sliznicu...mozno to je po clostile, co mi pichli pred operaciou...skoda tohoto mesiaca...uprimne lutujem

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin aha tak to je este fakt skoro ☹ budes musiet pockat aspon na dalsi cyklus

zvolsiinylogin
19. máj 2012

@gelinka75 pripravujes sa uz teraz dajako na vklad? nejake grepove dzusy, lanove semienka, kys.listovu pripadne calibrum baby? ja som si povedala, ze toto musime preckat silou vole a po druhom cykle pojdeme na to, ale uz teraz hltam kys.listovu a este si kupim calibrum baby a pijem alchemilkovy caj..

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin no papam lanovy chlebik 😀 davam si femibion obden, snazim sa vela pit vody a mat pestry jedalnicek, inak nejak specialne sa nepripravujem..vies ja uz preckavam silou vole 3 mesiace co beriem antiku, takze je to fakt o drzku niekedy... viem ako sa citis

zvolsiinylogin
19. máj 2012

@gelinka75 ked si budem dat robit vsetky tie vysetrenia, bude platit uz nastalo? ci sa to moze zmenit casom? neviem, ci by som teraz mala ist na vysetrenia, ked aj tak dva mesiace sa snazit nebudeme...alebo mam ist az neskor?

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin no HP a stitku lepsie co najskor poriesit, lebo kebyze mas stitku zlu tak ti daju lieky a kym to zaberie tak to tiez trva..ja by som isla hned

zvolsiinylogin
19. máj 2012

@gelinka75 pojdem tam za tyzden, tak si to dam HP a stitku spravit

gelinka75
19. máj 2012

@zvolsiinylogin aspon budes vediet na com si 🙂

azzura
20. máj 2012

@custy moja, no fakt netušim, prečo niektore to mame take tazke. Ja som tiež zvedava ako to bude bez stimulacie. V sobotu som mala ovulku, teraz nevieš ci parskala cista aleboto to bol folik. Ale to už je fuk. Držim palce aby ti to už čo najskor vyšlo, lebo takymto stýlom skončime na psychiatrii

azzura
20. máj 2012

@custy ok, ta fytosoja sa kde da zohnať?

azzura
20. máj 2012

@lexus77 bože, mrchana dorazila a ja som verila že si tehu 😖 ten utrogestan je svina, že tak navodzuje tehu priznaky.

azzura
20. máj 2012

@zvolsiinylogin no v piatok o 19.30 bola ovu, rano mi yvzšila teplota na 36,7.... 😖

azzura
20. máj 2012

Ahoj babky, dojdite na palacinky.....dnes ideme na muzikal 8svetadiel, tak sa tesim. Depka ma presla, ved život ide dalej a ide sa to dalsieho boja. Už sa tesim na mrchu 😀

azzura
20. máj 2012

http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 som zvedava či mi to vyznači na 18.5 ovu, lebo vtedy bola, resp. take dačo

zvolsiinylogin
20. máj 2012

@azzura ja presne neviem, ci bola ovu,dosli mi testy...aj tak sa mi to zda skoro, 9DC, alebo 10DC..skoda,chcem si to presne odsledovat a potom , ked budeme moct nepremeskat prilezitost...musim vydrzat tento a buduci cyklus, potom ze sa mozme snazit..

pola11
20. máj 2012

ahojte, nahodou som sa dostala na túto tému. Chcem Vás len povzbudiť, treba vydržať ten vek nie je taký rozhodujúci. Otehotnela som keď som mala 40 rokov a desať mesiacov. Pravdu povediac bola to náhoda s deťmi som už nerátala a v prvom momente som nevedela čo ďalej. Narodil sa mi krásny zdravý úžasný syn. Rodila som dve hodiny od prvej kontrakcie. A sme v pohode doposiaľ. Ešte Adamko bol moje prvé dieťa. Takže držím palce.

custy
21. máj 2012

@azzura Dobre ranko,ja som tu Fytosoju videla na nete,ale aj v lekarni ju maju aj spolu s Macou.Pokojny tyždeň vám všetkým! Smerujeme jedným smerom,azda dojdeme do vytúženého ciela!

azzura
21. máj 2012

ahoj baby

azzura
21. máj 2012

@zvolsiinylogin maš super graf, som zvedava co saz neho vykluje 🙂