icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
26. nov 2012

@janap76 aj ja rada boršč... ale to pôsobí ako "preperdzovák"... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka tak co narobis v tom zufalstve, my uz si mozeme dovolit len srandovat, aspon to nam to troska zlahci...ja lezim na boku tak je mi fajn, asi pojdem zajtra do prace po leziacky 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@janap76 janka borsc ta dobre nafuci a nebudes ho chcie vidiet 😀 😀

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 skús 😀 😀 tak si ešte v práci určite nebola... 😀 😀
jani ten boršč kombinuj na striedačku s fazuľovou, šošovicovou, hrachovou a hrstkovou polievkou... 😀 😀 😀 😀 čistý OHSS 😀 😀 😀 😀 😀 to bude v noci v spálni veselo... 😀😀😀😀😀 daj aj mm a si pokecáááááte.... teda vaše rite si pokecajú...😀😀

lubanka
26. nov 2012

ja som momentálne v štádiu (z tých liekov), že vediem siahodlhý monológ každú noc... 😀 😀 😀 😀 😀 a mm nie a nie sa pridať... minule sme sa tak smiali, lebo z ničoho nič na mňa pozrel a povedal... necítiš nič? ja sa začínam dusiť... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka 😀 😀 chudak...co si ti muzi pri nas musia vytrpiet 😀

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 len nech trpí... aspoň to... a čo my musíme znášať 😠 to je horšie... a prečo to robíme? kvôli nim... teda ja určite.

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka moj mm povedal, ze keby mohol tak by urobil viac..aspon teraz ma tak obskakuje a urobi vsetko co treba...lebo vidi, ze kolko musim znasat, tvoj by tiez isto keby mohol tak urobi, holt je to tak, ze my zeny to musime cele niest

lubanka
26. nov 2012

@janap76 jani... čo sa neozývaš? dúfam, že si sa neurazila... 😕 ja len srandujem... veď vieš, že ja stále splietam piate cez deviate... 😉

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka janka len sleduje ako nami trieskaju hormony, dufam, ze ju to neodradi 😀 😀

janap76
26. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 preperdzovák 😀 😀 😀 😀 šak sa musíš tváriť že to nie ty !!!! 😀 😀 😀 😀 Angelika, prosím ťa, keď prídeš na to ako chodiť po ležiačky do roboty....nauč to aj nás 😀 😀 😀 😀 oki ? do boršču - vlastná verzia - kapustu nedávam, iba cviklu a koreňovú zeleninu .... myslíte že aj tak bude paľba ???? 😀 😀 😀 😀 😀

simkarobkova
26. nov 2012

Ahojte baby, dnes všade zisťujem odpoveď na otázku, či ste niektorá užívala Duphaston na podporu otehotnenia a či sa vám vďaka nemu podarilo otehotnieť ... hm?? :( Prosím správičku ☹

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 a vieš, že áno... cez víkend sme síce mali doma dusno, ale to bola aj moja vina, lebo som do ňho vkuse rýpala a nedala mu vydýchnuť... tak vybuchol...ale dnes si predstav, keď videl, že mi je zle, urobil večeru, umyl riady a povedal, že aby som neupratovala, že keď mi je zle, aby som si ľahla (zakúril mi v krbe) a že keď tak upraceme spolu zajtra a ak nie, že on uprace sám, že ja budem len dozerať, či dobre... 😉

janap76
26. nov 2012

@gelinka75 neboj 😉 nevyhovárajte sa už na tie hormóny ... ja viem že s vami trieska aj bez hormónov 😀 😀 😀 😀 a somnou tiež 😀 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@janap76 no dalo by sa nalozit gauc na prives a tak sa dat odtiahnut...ale to je uplne ujete 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
26. nov 2012

@gelinka75
@lubanka a keď sme prežili ten šolet 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak už prežijeme všetko 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@simkarobkova ahoj, ja som to este nebrala, beriem uplne ine hormony

lubanka
26. nov 2012

@janap76 určite bude... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 boršč nikdy nesklame 😀 😀 😀 😀 😀
šak ja sa tvárim, že to nie ja, ale keď sme v spálni iba dvaja, ťažko ho presvedčím, že to pozdravil jeho zadok... 😀 😀 😀 😀

simkarobkova
26. nov 2012

@gelinka75 a podarilo sa? ci este sanzilkujete?

janap76
26. nov 2012

@gelinka75 jak ujete ?????? si to predstav ....jak nakladajú gauč aj s tebou na nejaký náklaďák a ideeeeeeš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to si musíš dať patentovať 😀 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka aky zlaty, vidis, ze spravi vsetko co ti na ociach vidi... 😵 😵 😵

lubanka
26. nov 2012

@janap76 tak keď nie hormony, tak už len puberta s nami môže trieskať... 😕 😕 😕 koľko že to mám? 15 ... 😝

janap76
26. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 idem si dať plnenú papriku !!!!! môžem ????? či čo ????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 zlato kúp si karavan... 😀 😀 😀

gelinka75
26. nov 2012

@simkarobkova my sme v procese umeleho oplodnenia a tam davaju silnejsie lieky, duphaston je slaby..tak ale pre normalny cyklus postacuje aj to..a preco ho beries?

janap76
26. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 ....ale sme sa dobre vydali 😵 😵 😵 😵

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka co karavan, naco zbytocne vyhodene peniaze 😀 😀 😀 😀 na privese to viac luftuje

lubanka
26. nov 2012

@janap76 niéééééé 🙄 to nenadúva... 🙄 🙄 🙄

lubanka
26. nov 2012

@simkarobkova môj prípad je obdobný ako u gelinky75 😉

simkarobkova
26. nov 2012

@gelinka75 no neberiem, ale chcela by som ho skusit ak mi to ma pomoct otehotnieť..preto sa tu informujem co a ako a ci su nejake pozitivne vysledky ...