icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
26. nov 2012

@janap76 mnaaaaam paprika, si mi urobila chut 😨 😝

gelinka75
26. nov 2012

@simkarobkova a mas problem s cyklom? lebo to sa nemoze len tak brat

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 žiadne chute... choď to rozchodiť... 😀 😀 😀

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 či vlastne v tvojom prípade.... rozlež to 😀 😀 😀 hoď sa na druhý bok...

simkarobkova
26. nov 2012

no niekedy mi dojde načas..niekedy dva dni meška..niekedy styry..niekedy päť.. ?

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka iidem sa osprchovat lebo potom odchadzame do ba na pohotovost... 😠 prejdu na smiechy hned

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 o.k. klídek... čo ti taká injekcia môže... akurát "vliezť do r.ti" 😀 😀 😀 😀
drž sa 😉

gelinka75
26. nov 2012

@simkarobkova skus najprv merat bazalnu teplotu aby si vedela ci mas ovluku, to ti vela pomoze, skus v tejto teme sa popytat na ten duphaston a aj bazalnu teplotu https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/

gelinka75
26. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 ved to, ze som alergicka uz na kazdy pich 😀

lubanka
26. nov 2012

@simkarobkova tak to je ešte v pohode 😉 mne meškáva aj 20,30dní... a to už je brutál 😠 😠 myslím, že sama by si nemala začať užívať duphik... jedine ak ti ho dá lekár... aby si si niečo nedobabrala... pozerám, že si ešte tak mladunká 😉

simkarobkova
26. nov 2012

@gelinka75 Dakujem krásne 😉

lubanka
26. nov 2012

@gelinka75 ešte dnes a už je koniec s pichaním 😉 (ešte narkóza, ale ty budeš mať odo mňa hypnózu... sme sa dohodli 😉 ) tak bež, aby si stihla...pregnyl čaká 😵

alyca
26. nov 2012

@azzura ono je to tak, že tie problémy sú poprepájané v tele. Ja som začala s tou očiscou kvôli tomu, že som si myslela, že budem skôr tehu, no žiaľ tehu zatiaľ nie som, ale zdravotne som úplne fit. Cítala som , že aj princezna Katie ide na umelé. Tuším o 10-20 rokov už iná možnosť rozmnozovania ani nebude ako umelé.

alyca
26. nov 2012

@lexus77 ahoj Lexus, čo nového?......no ja som pokazila zákusok 😅 😅 😅 a mal byť pre manžela zajtra do práce, lebo ma oslavu. Tak mu asi ráno zabehnem kúpiť nejaký iný 😅 😅 😅 😅 . Ked teraz nanho pozerám , tak spokojné spinká, keby vedel, čo je zo zákuska, asi by chudák ani nezaspál. jááááj , som ja ale šikovnica, do džada 😅 😅 😅 😅

alyca
26. nov 2012

@simkarobkova vitaj medzi nami mladicami 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

azzura
27. nov 2012

@janap76 jasne, budeme netrpezlivo cakat na vysledky nasich báb. Ozaj kukli ste si ten film??

azzura
27. nov 2012

@alyca ja si tiež myslim že o chvilu gynekologovia vymru a budu len same centra, ani sa necudujem ked zijeme taky hekticky zivot

azzura
27. nov 2012

@gelinka75 narkozu ti nezavidim, ja som blila celu cestu domov a potom v zahrade, lebo som nestihla ist na WC, aj za Billo v TT som robila bleeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀

janap76
27. nov 2012

@alyca rýchlo nejaký zákusok kúpiš a bude dobre 🙂 🙂 🙂 😉

janap76
27. nov 2012

@azzura dobré ránko 🙂 nie, ešte som ho nevidela....inak od veci , ale včera som si kúpila ZDRAVIE časopis...celkom zaujímavé čítanie 🙂 akurát som na nervy, už c ítim mrchaňu za dverami .... 😠 😠 😠

janap76
27. nov 2012

@azzura dnes idem ukončiť PN a zajtra sa nepohnem od počítača .... 😉 🙂

azzura
27. nov 2012

@janap76 nenervač, IVF to istíííííííííííííííííííííííííííííí......co uz je nam to sudene asi tak bojovat

azzura
27. nov 2012

@janap76 takže už konečne budes pracujuca žena 😀 😀 😀 😀

janap76
27. nov 2012

@azzura juuuuj bude koncert Depeche Mode !!!! uuuuaaaauuuu mala by som si rýchlo kúpiť lístky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

simkarobkova
27. nov 2012

@alyca Vitam vitam 🙂 Ďakujem 🙂 A ty už máš bábo?alebo snažilkujete? 🙂

azzura
27. nov 2012

@janap76 ides??? to bude v BA, ci? Kedy???

janap76
27. nov 2012

@azzura na Pasienkoch - 25 mája !!! moja srdcovka ..... ja musím ísť 🙂

gelinka75
27. nov 2012

@azzura tak co mam robit? uz len dufat, ze to prejde a vydrzim to... vcera som bola si dat pichnut ten pregnyl, som myslela, ze ma drbne, ako to stipalo, minule som to ani necitila 🙄

mates777
27. nov 2012

@janap76 ahoooj, vcera som tu uz nebola tak odpovedam dnes 🙂
ano absolvovali sme aj psychologicku priprave a boli aj u nas pozriet, ze v akych podmienkach zijeme a taaak...Bolo to celkom v pohode a aj k veci...len sa mi zdala ta priprava dlha...
Ale hlavne ze to uz mam za sebou..
Najhorsie na tom je to, ze to plati 2 roky...a ak nam neponuknu 2 roky ziadne babo, tak to budeme musiet absolvovat znova (co by ma asi vystrelo)
Je mi jasne, ze sa chrania a v prvom rade chrania deticky, ale aj tak je to podla mna postavene tak trosku na hlavu 🙄

janap76
27. nov 2012

@gelinka75 si v práci ? a došla si na prívesnom vozíku ? 😉 😎 😎 😀 😀 😀