Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 skús 😀 😀 tak si ešte v práci určite nebola... 😀 😀
jani ten boršč kombinuj na striedačku s fazuľovou, šošovicovou, hrachovou a hrstkovou polievkou... 😀 😀 😀 😀 čistý OHSS 😀 😀 😀 😀 😀 to bude v noci v spálni veselo... 😀😀😀😀😀 daj aj mm a si pokecáááááte.... teda vaše rite si pokecajú...😀😀
ja som momentálne v štádiu (z tých liekov), že vediem siahodlhý monológ každú noc... 😀 😀 😀 😀 😀 a mm nie a nie sa pridať... minule sme sa tak smiali, lebo z ničoho nič na mňa pozrel a povedal... necítiš nič? ja sa začínam dusiť... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lubanka
@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 preperdzovák 😀 😀 😀 😀 šak sa musíš tváriť že to nie ty !!!! 😀 😀 😀 😀 Angelika, prosím ťa, keď prídeš na to ako chodiť po ležiačky do roboty....nauč to aj nás 😀 😀 😀 😀 oki ? do boršču - vlastná verzia - kapustu nedávam, iba cviklu a koreňovú zeleninu .... myslíte že aj tak bude paľba ???? 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte baby, dnes všade zisťujem odpoveď na otázku, či ste niektorá užívala Duphaston na podporu otehotnenia a či sa vám vďaka nemu podarilo otehotnieť ... hm?? :( Prosím správičku ☹
@gelinka75 a vieš, že áno... cez víkend sme síce mali doma dusno, ale to bola aj moja vina, lebo som do ňho vkuse rýpala a nedala mu vydýchnuť... tak vybuchol...ale dnes si predstav, keď videl, že mi je zle, urobil večeru, umyl riady a povedal, že aby som neupratovala, že keď mi je zle, aby som si ľahla (zakúril mi v krbe) a že keď tak upraceme spolu zajtra a ak nie, že on uprace sám, že ja budem len dozerať, či dobre... 😉
@simkarobkova ahoj, ja som to este nebrala, beriem uplne ine hormony
@gelinka75 a podarilo sa? ci este sanzilkujete?
@simkarobkova my sme v procese umeleho oplodnenia a tam davaju silnejsie lieky, duphaston je slaby..tak ale pre normalny cyklus postacuje aj to..a preco ho beries?
@simkarobkova môj prípad je obdobný ako u gelinky75 😉
@gelinka75 no neberiem, ale chcela by som ho skusit ak mi to ma pomoct otehotnieť..preto sa tu informujem co a ako a ci su nejake pozitivne vysledky ...

@janap76 aj ja rada boršč... ale to pôsobí ako "preperdzovák"... 😀 😀 😀 😀 😀 😀