Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 som v praci, nejak som sa odviezla ale sedim na zadku a snazim sa nevnimat co ma vsetko tlaci a boli 🙂 uz to vydrzim a potom pojdem domov si lahnem...na obed som si doniesla len polievku - vyvar, trocha mrkvy a halusiek, lebo vcera som mala fasirky s kasou a tak ma to nafucalo, ze som mala poobede co robit, aby som vedela sediet...
@azzura no to je jasné... 😉 aj o východniaroch sa vraví, že sú šibnutí.... a teda ja šiši som, ale inak ako to majú dotyční na mysli... 😀 😝 môj tata stále vraví, že mne občas prešibáva preto, lebo dieťa sa prirodzene rodí hlavičkou a nožičky idú posledné... ja som sa narodila opačne... nožičkami (nestihli ma previezť do nemocnice a v sanitke ma z mami vytiahli za nohy) no a otec vraví, že lekár bol v takom šoku, že ma namiesto po zadku, buchol po hlave a od vtedy mi to zostalo... 😀 😀 😀
@lubanka jasne, šak ja viem že východnari su šiši 😀 a blavaci blázdnivy.
Ja som origos z GA, takže mi vzdy nadavali v BA ked som robila a ked brachod chodil do TT na stredu do madarov, ale ani ťuk neviem po madarsky. Teraz som si vzala TT , ked som prisla 1x tak zacali na mna po madarsky susedia a ja hned hysak, nakolko viem že trnavcania su cudaci a neznasaju madarov. Pritom Ba a TT sa neznasa, ked idem z prace GA tak vsetci BA na mna trubia lebo mam TT znacku.
Proste je to cele chore, lebo kebyže ideme do detaitol tak zistime že vsetci sme poriadne zmixovany a tak by sme mali držat hubu a krok a nie sa tvariť že som velky BA alebo TT a atd, lebo nikto nie je origos
i ked moja gramatika hovori o inom, ale ja som s nou vzdy bojovala a hla som uradnicka 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 ako sa dnes držíš? ja mám "suprovú" náladu... už som zožrala horalku, milu, koko...a to je ešte len obed 😠 nervičky už pracujú... a žalúdok mi skáče ako pred štátnicami... 😖 ☹ dnes v noci nespím.... píšem román 😀 😝 bude sa volať: "Zdivočelé ženy po IVF a KET" .... bude o mne a Angelike.... a poslendá kapitola bude špecificky venovaná opakovanému pokusu otehu bez stimulky.... 😎 že Monička 😀
@lubanka ja? pohybujem sa rychlostou slimaka a zatial sedim dost na riti, len poobede idem na miting, tak snad to vydrzim, tam zas budem len sediet 😉 dnes to uz doklepem, na zajtra som si vybrala dovo..juj to si tolko sladkeho dnes pozrala? ja som zatial dala len ovsaky s jablkom a jogurtom na ranajky, na desiatu polku mangovej aktivie, napoj a na obed mam tu polievku, potom sa najem az doma
@lubanka
@gelinka75 baby moje, kupte si persen...su to tablety na spanie na prirodnej baze, ja ekd som takto na nervy ako teraz vy, tak si supnem...a spim ako babo
Baby tak trosku Vam zavidim zajtrajsok, ale aj hodne vám to prajem aby to vsetko bolo ok. Gelinka este bude raz stresovat, ale potom uz len oddychovat a lubka, dufam že uz mas nahodeny kludovy rezim po KET, keby daco zacni zle myslienky odhanat a predychavat.
ja som zatial ok, lebo netusim co povie harbo v piatok...tak som v poho, skor budem na nervy ci mi moje jedine zlatko rozmrazi...ale ja mu strasne verim
@azzura čo rozdýchavať a odháňať... tu vám budem vypisovať, žrať pečienky, ohučím vám hlavy... to vy budete na nervy, nie ja... 😀 😀 😀 😝 budem pre vás ako postrach Denis... keď uvidíte, že som sa prihlásila.... tak sa radšej všetky odhlásite, ale budete hrať mŕtveho chrobáka... 😀 😀
a persen poznám... mám doma asi 3 krabičky... mm to používa, keď má ťažké obdobie v práci a nemôže celé noci spať... to sú jeho lentilky... keby niečo, tak si jednu šupnem...
robím si srandu, ale fakt mám na mále... preto stále jem a vkuse meliem aj tu v kancli... normálne do nich podrypujem, ja byť na ich mieste, tak mi už jednu struhnem... nič mám obedňajšiu prestávku, tak idem niekde prevetrať hlavu... nažratá som, tak len kafe bude a asi aj cígo... 😠 @gelinka75 si asi vezmem príklad z tej tvojej švagrinky... 😝 😝 ešte dnes a od zajtra šlus...

@janap76 "depeche modeche" je moje detstvo a mládi... časy, keď medzi deťmi bola otázka: "ty si metalista alebo depešák...?" 😀 😀 😀 tak ja som bola depešák... lebo najkrajší chlapci boli depešáci... mne sa nikdy nepáčili tí vlasatí vagabudni 😝