Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lucka771 lucka možeš mu cokolvek povedat, staci že si povedala medzu rozhovorom že mas krasne foliky a je to v riti....proste chlap sa zlakol, lebo to berie ako velku zodpovednost. Tak si to mala rano skusit, proste skor vstat a prekvapit ho alebo ked dojde dnes, nic nie je stratetne... Moja, este zazijes vela sklamami, ale musis sa s tym naucit zit, lebo skoncis na psychiatrii. Tak ako teraz ty aj my sme tak zacinali, ja som este robila cirkus ked z toho nic nebolo, lebo vsak o nic nejde len o to aby sa otriasol a bla bla ....proste som vzdy dosla nadsena od doktora a prd z toho. Myslim to dobre 😉
@lucka771 BT stupla takže ovu prebehla, ale skoda že si ju furt nemerala....hentie ovu testy su na figu, mne ukazvali tiež vseli co...proste najdolezitejsie je co videl doki a vela krat u mna nefungovalo ked doki povedal že až za 2 dni sex, ke som mala tie bolesti ako ty vcera tak som vedela že prebehla ovu......trvala cca 30 min ako z nicoho nic dosla tak aj odisla, nevedela som sa postavit a bolesti vystrelovali až do zadku a to mi doki vysvetli že to je orasknutie vajka a len citlive osoby to citia....vajko vydrzi po ovu 12+24 hodin...hlavne nestresuj, ved je este aj dalsi mesiac...cim viac budes v strese tym viac sa nebude darit...viď mna
@azzura heeeee aj ja som urobila cirkus, hotové divadlo som postvárala, dala som si 2 poháre vína a bola som hotová, vyrevala som sa a ide sa dalej....ved to psychiatrie by boli plné 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , auuuuu zasa sa mi vrátili tie bolesti na lavom vaječníku....nooo prvý cyklus s clostilom som mala, tak som sa na to tak fixovala a furt som mu hovorila, že nech sa pripraví, ani sme nesexovali , reku nech su spermošky dobré, chudáka mojho milovaného vylakala som ho, s ovu testom hned jak došiel domov.....áno DAKUJEM, vidím, že neni som jediná, ktorá to takto prežila.... 😔
@azzura moja zlatá, ja som totálne KO...celú noc som prezvracala, pre..... na striedačku zimnica a horúčava ...slabá som ako mucha, po dúškoch si dávam pigi čaj a horkú čoku...len nechápem prečo ma sem tam kvalitne zabolí v ľavom boku dole, ako je vaječník .... a tom včera myslela že mi začína byť zle kvôli mrche, dnes som 25 DC a to zvyknem dostať...nechápem, asi som niečo zjedla ......fuj ...to bola noc....s vedrom pri hlave ☹ 😖
kočky toto je ten psík čo som vám vravela že som ho našla ...Nellinka 🙂 🙂 🙂 tak by som ju chcela 😉
@lucka771
@azzura aj u mňa bola predtým hnačka príznek mrchy ... ale už cca rok to tak nemám, možno sa to vrátilo, uvidíme.... ale 28DC mám až v sobotu .... tento cyklus som nebrala lieky ..... ovulka bola silná, snažilkovanie tiež ...ale toto čo mi je teraz mi pripadá akoby z jedla ... inak ja som povedala mm že na Slovensku dáme 1x IVF a keby to nevyšlo, na druhé ideme do Brna....Monička myslím že si vravela že ťa to stálo cca 1000v ČR bez poisťovne vraj 1500 !!!