icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lucka771
28. nov 2012
azzura
28. nov 2012

@lucka771 lucka možeš mu cokolvek povedat, staci že si povedala medzu rozhovorom že mas krasne foliky a je to v riti....proste chlap sa zlakol, lebo to berie ako velku zodpovednost. Tak si to mala rano skusit, proste skor vstat a prekvapit ho alebo ked dojde dnes, nic nie je stratetne... Moja, este zazijes vela sklamami, ale musis sa s tym naucit zit, lebo skoncis na psychiatrii. Tak ako teraz ty aj my sme tak zacinali, ja som este robila cirkus ked z toho nic nebolo, lebo vsak o nic nejde len o to aby sa otriasol a bla bla ....proste som vzdy dosla nadsena od doktora a prd z toho. Myslim to dobre 😉

azzura
28. nov 2012

@lucka771 BT stupla takže ovu prebehla, ale skoda že si ju furt nemerala....hentie ovu testy su na figu, mne ukazvali tiež vseli co...proste najdolezitejsie je co videl doki a vela krat u mna nefungovalo ked doki povedal že až za 2 dni sex, ke som mala tie bolesti ako ty vcera tak som vedela že prebehla ovu......trvala cca 30 min ako z nicoho nic dosla tak aj odisla, nevedela som sa postavit a bolesti vystrelovali až do zadku a to mi doki vysvetli že to je orasknutie vajka a len citlive osoby to citia....vajko vydrzi po ovu 12+24 hodin...hlavne nestresuj, ved je este aj dalsi mesiac...cim viac budes v strese tym viac sa nebude darit...viď mna

lucka771
28. nov 2012

@azzura heeeee aj ja som urobila cirkus, hotové divadlo som postvárala, dala som si 2 poháre vína a bola som hotová, vyrevala som sa a ide sa dalej....ved to psychiatrie by boli plné 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , auuuuu zasa sa mi vrátili tie bolesti na lavom vaječníku....nooo prvý cyklus s clostilom som mala, tak som sa na to tak fixovala a furt som mu hovorila, že nech sa pripraví, ani sme nesexovali , reku nech su spermošky dobré, chudáka mojho milovaného vylakala som ho, s ovu testom hned jak došiel domov.....áno DAKUJEM, vidím, že neni som jediná, ktorá to takto prežila.... 😔

azzura
28. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 baby aj ked som tu s Vami vecer nebola, tak na Vas intenzivne myslim a prajem aby vsetko bolo tak ako chcete a cakam na spravicky....jaj moje baby zlate, drzte sa!!!

azzura
28. nov 2012

@lucka771 nie si jedina a sexujte od skoncenia mrchane kazdy druhy den, neboj bude dobre a hlavne už nestresuj, lebo vajka sa zlaknu a vstrebu sa a potom to bude to tvoje jedenie clostilu na figu.

lucka771
28. nov 2012

@azzura ja držím palce tebe na KET 🙂 , vela pozitivity posielam 😵 😵 😵 😵 😵

azzura
28. nov 2012

@janap76 teta Janka de si? isla si si zrusit PN ci uz pracujes???

janap76
28. nov 2012

@lucka771 Lucka podľa mňa je šanca ...to fakt nikdy nevieš .... choď na neho rafinovanejšie .... akože nič 🙂

azzura
28. nov 2012

@lucka771 dakujem, ale ani to este nemam iste.....v piatok doki rozhodne ci idemem do toho, lebo idem hned cyklus po IVF a hlavne bez liekov, co sa vraj nerobi

janap76
28. nov 2012

@azzura moja zlatá, ja som totálne KO...celú noc som prezvracala, pre..... na striedačku zimnica a horúčava ...slabá som ako mucha, po dúškoch si dávam pigi čaj a horkú čoku...len nechápem prečo ma sem tam kvalitne zabolí v ľavom boku dole, ako je vaječník .... a tom včera myslela že mi začína byť zle kvôli mrche, dnes som 25 DC a to zvyknem dostať...nechápem, asi som niečo zjedla ......fuj ...to bola noc....s vedrom pri hlave ☹ 😖

lucka771
28. nov 2012

@azzura načo lieky , ved pôjdeš len na vklad mrazáčika....si zdravá , tak tomu ver, ved potom ti daju duphaston, tuším toto sa dáva

janap76
28. nov 2012

@azzura ale už je to lepšie, aspoň mi už nie je na odpadnutie 😀

lucka771
28. nov 2012

@janap76 Janka neni si tehotná ? vracanie........

azzura
28. nov 2012

@janap76 zlatko a nie si tehu??? lebo to vracanie a amrcha nikde?? Ani zimnica a horučavy su priznak, nechcem tak blbnut, ale je tu ta moznost. Vsak pockaj a uvidis??? Ci bude meskat alebo co? Vsak si nebola ani na ziadnej stimulke, ani clostil, ci???? tak nie je dovod

janap76
28. nov 2012
janap76
28. nov 2012

kočky toto je ten psík čo som vám vravela že som ho našla ...Nellinka 🙂 🙂 🙂 tak by som ju chcela 😉

azzura
28. nov 2012

@lucka771 ale na SR sa beru lieky na rast sliznice ked ides na KET, ale mna foki kukol a povedal že ok, lebo že na 7 DC´=7mm som mala krasnu, taku som nikdy nemala na 13DC....len ani moc velka nie je dobra, tak som zvedava aka bude na 14DC t.j. piatok

lucka771
28. nov 2012

@janap76 jejda peknunký, tvoj ?

lucka771
28. nov 2012

@azzura no tak ? sliznica maternicu super výška, načo chceš dávat do seba lieky ?

janap76
28. nov 2012

@azzura
@lucka771 hormóny som brala keď sme boli na IUI ...inak aj mm vravel či nie sme tehu....nezdá sa mi to ...hnačka príznak tehu ? ....bola by som najšťastnejšia na svete ...ale nezdá sa mi to .... 😖

azzura
28. nov 2012

@janap76 jezinko, ale je chutny ale vychudnuty...hned by som ho brala k nam, lebo u mm nemam ale doma u nasim mamm Maxa....stale sa vyhraam že si kuim psa ked nebude dieta, ale ja chcem aj aj 😀 😀 😀

azzura
28. nov 2012

@lucka771 to sa pytaj lekarov, preco furt len cpu do teba lieky. Len CR robia priodzene aj umelel aj KET, resp. s min. stuimulkou IVF, ale ked robia bez liekov, to som sa docitala a preto som sa na to spytala dokiho, i ked baby ma odhovarali že ma posle kade tade 😀 😀 😀

lucka771
28. nov 2012

@janap76 urob test, mamatest by už mal ukázat , neni si chorá ? hnačka neni príznak, skor zápcha.....ale mešká Ti a to vracanie.......v den očakávanej menštruácie už sa môže urobit mamatest, ten by ti už ukázal nejakého dušíka 😵 😵 😵

azzura
28. nov 2012

@janap76 hnačka je u mna priznak prichadzajucej mrchy 😒 ale ktovie, mozno sa len cistis a potom pride totalna zacpa

azzura
28. nov 2012

@janap76 ale tento cyklus bol IUI alebo prirodzene?????

lucka771
28. nov 2012

@azzura lieky = business , ale tak aj pomôžu, moje kamošky otehotneli po clostile všetky, takže k niečomu lieky su dobré

lucka771
28. nov 2012

@azzura áno aj u mna je hnačka príznak prichádzajucej mrchy

janap76
28. nov 2012

@lucka771
@azzura aj u mňa bola predtým hnačka príznek mrchy ... ale už cca rok to tak nemám, možno sa to vrátilo, uvidíme.... ale 28DC mám až v sobotu .... tento cyklus som nebrala lieky ..... ovulka bola silná, snažilkovanie tiež ...ale toto čo mi je teraz mi pripadá akoby z jedla ... inak ja som povedala mm že na Slovensku dáme 1x IVF a keby to nevyšlo, na druhé ideme do Brna....Monička myslím že si vravela že ťa to stálo cca 1000v ČR bez poisťovne vraj 1500 !!!

lucka771
28. nov 2012

@janap76 kedy si mala ovulku ? a kolko dnový cyklus máš ? nejako skoro by sa to ukázalo vracaním.....skus o tých pár dni testnut 😉