icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
28. nov 2012

@lucka771 ja nehovorim že clostil je zly, ale mne nepomohol

azzura
28. nov 2012

@janap76 ty nerieš ziadne IVF, pockaj co sa z toho vykluje, vsak je december a idu sa diat zazraky 😀 😀 😀 . Mna IVF stalo 1098EUR+160 Eur mrazacik.
No dobre tak ked z jedla? co si vcera takeho baštila???????

lucka771
28. nov 2012

@azzura no ved uvidím ešte mám doma 5 tabliet z prvého balenia, a to tiež mám začat užívat od 3-7 DC,kurník ale mám tie bolesti auuuuuu, pane na nebi , musím byt tak zohnutá, lebo ked som vystretá tak to bolí ako šlak, aj ked si tak prudko sadnem tak mna to bolí, a na wecku ked sa vytieram, tak bolest preveliká, toto čo je pane bože 😲 😲 😲 😲

dievčatá je to tak, že človek mieni a pán boh mení / aj ked ja neni som prudko veriaca / mám svoj názor na farárov a šetko okolo toho, ale nebudem sa rozpisovat, lebo zbytočne bych sa rozčulila, tak.
Mám bolest veliku , musím si ist lahnut.

azzura
28. nov 2012

@lucka771 ovulka dievca.......ak mas viacvajok zrelych tak može prebehnut aj druha ovu do 24 hodin, reso, bolest je ked praskne vajko a potom z neho vyteka tekutina ktora sa meni na zlte teliesko

janap76
28. nov 2012

@azzura pani doktorka moja 🙂 včera som jedla brokolicovú polievku, ale tú som jedla aj deň predtým, MILU 😀 😀 😀 a špenátové halušky so smotanou a trošinku dukátové buchtičky .... fuj teraz by som nezjedla NIČ 😀 😀 😀 mohol by sa udiať zázrak 😀 😀 😀 to by bol najkrajší darček na svete ...aj k narodeninám 🙂 🙂 🙂

janap76
28. nov 2012

@lucka771 ešte dobre že sme doma a môžeme si ľahnúť 😉 jasné že služobný mobil nonstop zvoní - za chvíľku ho presmerujem a dovi 🙂 najradšej by som si už ľahla....

janap76
28. nov 2012

@azzura najradšej by som si tiež ľahla ....ale chcem vedieť čo tie naše baby .... myslíš že to už majú za sebou ?

azzura
28. nov 2012

@janap76 noooo, to ale nevyzera na dovod na grc...smotana vsade kde si dala bola prevarena, puding tiež uvareny.....iba ak by si sa prežrala, ale to by ti uz vcera bolo tak zle.....takže doktorka nariaduje vyckavat a hlavne byt v klude a nic neocakavat, ale pritom tajne dufat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 strasne ti to prajem

azzura
28. nov 2012

@janap76 no lubka si ano, ale gelinka ta este spina po narkoze alebo este len caka kedy pride na nu rad 😀 😀 😀

azzura
28. nov 2012

@janap76 chod si lahnut, aj tak skor ako poobede sa nic nedozvieme.....ved este maju cestu domov a nebyvaju za rohom CAR 😉

janap76
28. nov 2012

@azzura ako si to pekne napísala .....vyckavat a hlavne byt v klude a nic neocakavat, ale pritom tajne dufat 🙂 🙂 🙂

azzura
28. nov 2012

@janap76 😀 po tom mojom neuspesnom IVF som si to nejak v hlavne poriesila. Preto aj piatok beriem z nadhladom a ked povie ano budem stastna a potom zas budem cakat co mrazacik a tak furt stale dookola......celyz ivot je o tom, nic neplanovat, proste len zit a uzivat si a co ma prist pride, aj tak ten zivot je kratky a my si ho zbytocne zneprijemnujemem a okrdame sa o pekne chvile

lucka771
28. nov 2012

@azzura dievčatá moje, tak som sa uhniezdila v obyvačke s paplonkom, už nech to prejde, to je bolest

azzura
28. nov 2012

@lucka771 zapni TV a relaxuj, ozaj zavolaj mm aby kupil ananasovy dzus resp. ananas -ten stred je dobry na uhniezdnenie 😉 😉 😉

lucka771
28. nov 2012

@azzura azzurka moja on mi doniesol včera 5 kusov ananasov, lebo cyklus predtým som pila po ovu ananasový džus, tak na mna myslel, lubim ho ako kona 😵 a prosím kukni si ovu test....zasa ho mám pozitívny, šlak mna trafí či čo....inak bolest jako šlak, ani sedet nic, dakujem za tip 🙂

lucka771
28. nov 2012
azzura
28. nov 2012

@lucka771 ovu testy su krasne, ale riad sa instiktom.....proste len sexikuj a sexikuj. Papaj hlavne ten stred 😉 . Drz sa tvojho chlapa, mame ich uzasnych 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucka771
28. nov 2012

@azzura áno máme ich užasných, tá bolest mna ničí ale vydržím

azzura
28. nov 2012

@lucka771 daj si nieco teple na brucho, skrc sa do klbka, skusk cokolvek, asi ti praskaju po jednom 😀

lucka771
28. nov 2012

@azzura mala som tam 3 velké povedal dr, idem sa teda sklbit , no čo ja budem robit pri porode .......musím ist. lebo mi lavý bok praskne. večer sa sem nakuknem, čo gelinka a lubanka...

azzura
28. nov 2012

@lucka771 😀 neboj vecer už bude ok 😉

janap76
28. nov 2012

@lucka771 to budeš mať možno aj viac ako tri vajka 🙂 🙂 🙂 🙂 bude dobre 😵 😵 😵

janap76
28. nov 2012

@azzura moja máš dnes veľa práce ?

azzura
28. nov 2012

@janap76 ee...ale poobede mam rokovanie s verejnostou. Preco? pozyvas ma na coko 😀 😀 😀

janap76
28. nov 2012

@azzura mhm 🙂 keď ľúbiš horkú čoko 😉 rokovanie s verejnosťou ...hmmmm tak len nech su k tebe slušní 🙂 vieš čo je sranda.....pokiaľ som nestretla môjho mm, tak som si fakt myslela že vštci chlapi stoja za prd .... a v moje okolie mi to nechtiac potvrdzovalo .... a teraz je to také super, že mi tu snažilky sme väčšina fakt mali šťastie .... 😵 😵 😵 no asi letíííííííííííííím...tam ☹

azzura
28. nov 2012

@janap76 može byť aj horka 😉. Moc vela ludi na prerokovanie zamerov nechodi, dufam že to nebude na dlho. No mas pravdu, ja som tiež vsetkych chlapov hadzala do jedneho vreca, po poslednom fiasku ked sa rozisiel po sms a povedal že sme len spolu travili cas dokym si nenajdeme tych pravych, tak ma skoro vystrelo....to som si na taky akože vztah mohla najst zenaca. A potom ked som uz nic neriesila a vlastne som uz ani chlapa nechcela tak dosiel ten moj, vlastne ten bol furt v mojej blizkosti, sme si vykali a atd, ale nejak som ho neriesila, ved starsi, vdovec so synom, co by chcel s takou sisi mladou 😀
Pozdrav zachodovu misu 😉

lexus77
28. nov 2012

@janap76 ahoj,nie nezvykne mi meškať,ale už som to takto mala,však ono sa to snad spustí,len vždy som z toho debil,lebo neviem kedy mam ratať 1 DC?🙂🙂🙂

azzura
28. nov 2012

@lexus77 1DC je ked krvacas a nie spinis

lexus77
28. nov 2012

@janap76 mm sesternica bola nedávno v Brne na IVF v Unica a stálo ich to celé se vším všudy na naše 3000 eur ako samoplatcov....bohužial bolo to neúspešné:(

lexus77
28. nov 2012

@azzura ok a ked som v nedelu špinila,v pondelok ružove,utorok špinenie,dnes špinenie,tak ktory den je 1 DC ? 😒