Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no ved uvidím ešte mám doma 5 tabliet z prvého balenia, a to tiež mám začat užívat od 3-7 DC,kurník ale mám tie bolesti auuuuuu, pane na nebi , musím byt tak zohnutá, lebo ked som vystretá tak to bolí ako šlak, aj ked si tak prudko sadnem tak mna to bolí, a na wecku ked sa vytieram, tak bolest preveliká, toto čo je pane bože 😲 😲 😲 😲
dievčatá je to tak, že človek mieni a pán boh mení / aj ked ja neni som prudko veriaca / mám svoj názor na farárov a šetko okolo toho, ale nebudem sa rozpisovat, lebo zbytočne bych sa rozčulila, tak.
Mám bolest veliku , musím si ist lahnut.
@azzura pani doktorka moja 🙂 včera som jedla brokolicovú polievku, ale tú som jedla aj deň predtým, MILU 😀 😀 😀 a špenátové halušky so smotanou a trošinku dukátové buchtičky .... fuj teraz by som nezjedla NIČ 😀 😀 😀 mohol by sa udiať zázrak 😀 😀 😀 to by bol najkrajší darček na svete ...aj k narodeninám 🙂 🙂 🙂
@janap76 noooo, to ale nevyzera na dovod na grc...smotana vsade kde si dala bola prevarena, puding tiež uvareny.....iba ak by si sa prežrala, ale to by ti uz vcera bolo tak zle.....takže doktorka nariaduje vyckavat a hlavne byt v klude a nic neocakavat, ale pritom tajne dufat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 strasne ti to prajem
@janap76 😀 po tom mojom neuspesnom IVF som si to nejak v hlavne poriesila. Preto aj piatok beriem z nadhladom a ked povie ano budem stastna a potom zas budem cakat co mrazacik a tak furt stale dookola......celyz ivot je o tom, nic neplanovat, proste len zit a uzivat si a co ma prist pride, aj tak ten zivot je kratky a my si ho zbytocne zneprijemnujemem a okrdame sa o pekne chvile
@azzura azzurka moja on mi doniesol včera 5 kusov ananasov, lebo cyklus predtým som pila po ovu ananasový džus, tak na mna myslel, lubim ho ako kona 😵 a prosím kukni si ovu test....zasa ho mám pozitívny, šlak mna trafí či čo....inak bolest jako šlak, ani sedet nic, dakujem za tip 🙂
@azzura mhm 🙂 keď ľúbiš horkú čoko 😉 rokovanie s verejnosťou ...hmmmm tak len nech su k tebe slušní 🙂 vieš čo je sranda.....pokiaľ som nestretla môjho mm, tak som si fakt myslela že vštci chlapi stoja za prd .... a v moje okolie mi to nechtiac potvrdzovalo .... a teraz je to také super, že mi tu snažilky sme väčšina fakt mali šťastie .... 😵 😵 😵 no asi letíííííííííííííím...tam ☹
@janap76 može byť aj horka 😉. Moc vela ludi na prerokovanie zamerov nechodi, dufam že to nebude na dlho. No mas pravdu, ja som tiež vsetkych chlapov hadzala do jedneho vreca, po poslednom fiasku ked sa rozisiel po sms a povedal že sme len spolu travili cas dokym si nenajdeme tych pravych, tak ma skoro vystrelo....to som si na taky akože vztah mohla najst zenaca. A potom ked som uz nic neriesila a vlastne som uz ani chlapa nechcela tak dosiel ten moj, vlastne ten bol furt v mojej blizkosti, sme si vykali a atd, ale nejak som ho neriesila, ved starsi, vdovec so synom, co by chcel s takou sisi mladou 😀
Pozdrav zachodovu misu 😉

@lucka771 ja nehovorim že clostil je zly, ale mne nepomohol