icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
28. nov 2012

@lexus77 pockaj ty si mala clostil teraz?

azzura
28. nov 2012

@lexus77 takto ja ked som brala clostil tak som len spinila cely cyklus, ziadna krv. Potom dalsi cyklus bil spinenie a potom krv a a až nasldny bol moj klasicky krv z vodovodu

gelinka75
28. nov 2012

babiky moje zlate, dakujem za podporu, prezila som to 😀 dala som 26 klackov, zajtra mam volat kolko z toho bolo oka a kolko je embryjok 😀

lexus77
28. nov 2012

@azzura toto už bude druha mrcha po neúspešnom 3 IUI a ta predchádzajúca bola normálna,čiže som bez akychkolvek liekov ☹ 😒 😉 🙂

lexus77
28. nov 2012

@gelinka75 čože?.....až 26?🙂....tak to je aká produkcia🙂držím place🙂

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 čože?????????????????????????????? ty si co za kvočnu, pocuj a kamoske nedarujes???? Infuzka nebola, že ci ti nehrozi OHSS, ozaj narkoza????

azzura
28. nov 2012

@lexus77 tak to je cudne, tak to potom nechapem ani ja

gelinka75
28. nov 2012

@lexus77 @azzura no 26, ja len dufam, aby aspon daco z toho bolo dobre..lebo ani to nie je ok ked je vela a nekvalitne, tak cakam, davali mi infuzku aj nato aby nebolo zle, ale aj taku cervenu na prevenciu ohss, ale sestricka nespominala, ze preco mi ju dava..tak neviem asi len pre istotu kedze som toho mala dost, zle mi zatial nie je

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 a na co ta nahovorila embriologicka 😉 ???

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 inac ma nestvi........ja som mala len 10 a prd z toho, takže im pekne ver...nikdy nevies co je dobre

gelinka75
28. nov 2012

@azzura zatial na nic, embryoskop nedavame a hovorila som jej ze neverim PK, tak ze dobre kukne ako sa nam delili minule a podla toho usudi, ci riskneme vklad na treti den alebo nechame PK, aby sa selektovali, som povedala, ze maximalne 5 by som dala PK a ostatne hned mrazit, keby ich bolo viac, takze zajtra sa rozhodneme co

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 kto ta robil???

lubanka
28. nov 2012

čaute! práve som sa zobudila 😵 KET bol o 10,30h. no a kým sme dorazili, tak som bola nejaká unavena, tak som hneď odkvacla... 😀 Pán Božko ma vyslyšal... rozmrazilo sa iba jedno embryjko 😵 a to mi aj vložili... ešte mi ostalo 8ks... 😵 takže momentálne som tehotná 😵 a dúfam, že tento stav mi vydrží ešte 40týždňov 😀 😀
ďakujem zato, že ste mi držali palce a za ďalšie SRDIEČKO 😵 😉

lucka771
28. nov 2012

@gelinka75 bože , sedela si na tých vajkách 😉 , 26 kuskov, dobrá samica-nosnica si 😉 😉 😉 , klobuk dole

lucka771
28. nov 2012

@lubanka no tak aj ty musíš byt dobrá samica nosnica 😀 😉 , celých 40 tt drž a nepusti 😀 , prepáč , ale musím to brat takto s jemnučkým humorom , dufam, že som sa Ta nedotkla ? za kolko máš ist na krv ? baby vy tuna progresujete všetky....

lubanka
28. nov 2012

@gelinka75 gratulujem 😵 úroda skvelá! a určite aj kvalitná... 😵 som rada, že aj narkóza sa v pohode zvládla a že si neblinklala... 😉

gelinka75
28. nov 2012

@azzura habrulak a bol strasne zlaty, vysmiaty a srandoval s nami 😀
@lubanka myslela som na teba pocas mojho pobytu, ze isto to uz mas za sebou, poslala som ti srdiecko nech pri tebe malinke ostane a nech sa mu zapaci 😵

gelinka75
28. nov 2012

@lucka771 😀 tolko vajec, aj minule som mala vela ale teraz aj ja ziram

lubanka
28. nov 2012

@lucka771 až za 14 dní... 😖 dovtedy tu zdivejem, zošediviem, zjančím sa, osprostiem, zbesniem, trafí ma, šľahne ma o zem.... a podobbne 😀 😀 😀

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 ak bol harbulak tak on je vzdy taky mily pocas zakrokov 🙂 som zvedava na zajtrajsom

lucka771
28. nov 2012

@gelinka75 juuuuj jaké samičky tuna máme, nebolelo Ta bruško ? a čím si stimulovala, že si mala tak vela vajíčok ? alebo folikulov ? lebo ja som mala teraz clostil a bolest neskutočná, asi mi praskaju po jednom, ale ani sedet ani ležat nic, chodím ohnutá jak starenka, už som horšia ako moja 83 ročná starenka 😀

azzura
28. nov 2012

@lubanka gratulujem, vidis je to tak ako si chcela.....takže naša tehula len a len na pekne veci mysliet 😉 😉

lucka771
28. nov 2012

@lubanka budeš doma ležkat, alebo vhupneš do života / tým myslím do práce /, ale ne ne ne nezbesnieš, zmaminkuješ 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , papaj z ananasu ten stred, obsahuje bromelain, to je dobré na uhniezdenie....každý den to papaj 😉

lubanka
28. nov 2012

@gelinka75 jéééj ďakujem 😵 a sa ti o mne aj snívalo? 😀 😀 😀
srdiečko si zatiaľ podržím a pošlem ti ho, keď pôjdeš na vklad s tým istým prianím 😵 😉

lucka771
28. nov 2012

dievčence vidím velký Progres v tejto témičke......páči sa mi to 😵 😵 😵 😵 😵 , aj slniečko svieti, no len keby mna to tak nebolelo

lubanka
28. nov 2012

@lucka771 do práce neidem... mám dovču 😉 a ananás sa chystám jesť, mám nakúpený... momentálne sa nalievam 100% ananásovým džúsom... dúfam, že to zaberie ...

gelinka75
28. nov 2012

@azzura bol super aj na chodbe pozdravil celu chodbu 😀 asi tu citali v GF teme, ze aki su hnusni niekedy tak uz zmenili styl 😀 ale zajtra mas kontrolu to kolky je DC? potom by ti vklad vysiel asi na pondelok?

gelinka75
28. nov 2012

@lucka771 ja som mala menopur a fostimon, to su silne hormony a to davaju len pri IVF...ja som clostyl nebrala nikdy, neviem akoby ucinkoval na mna

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 zaltko až piatok mam kontrolu, to bude 14DC....ale on je celkovo taky mily, zdravi vsetkych...len obcas znervoznie ked je niekto mudrejsi nez on, resp. da otazku na ktoru ani on sam nevie odpoved

lucka771
28. nov 2012

@lubanka aj ja mám doma, včera mi moj doniesol 5 kusov ananásu, hej čítala som o tom, ten stred obsahuje látku, ktorá blahodarne pôsobí na uhniezdovanie 😉