icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
28. nov 2012

@gelinka75 a nie len ty si myslela, aj ja som na teba myslela... aj mm keď sme sedeli v čakárni a aj keď sme boli už po vklade a mala som ešte ležať som povedala, že už má asi po... a že kto vie ako pochodila... že či ti nie je zle a pod... povedal, že nás nechápe, že sa nepoznáme a pritom o sebe vieme možno viac ako niektoré kámošky, ktoré sa dennodenne stretávajú... 😵

gelinka75
28. nov 2012

@azzura pisem zajta a myslim na piatok, viem ze vtedy ides...neviem preco mam dnes stvrtok 😨

lucka771
28. nov 2012

@gelinka75 aha, preto tak vela vajok 😉 , no tak teraz len pekne nech sa to všetko spojí ako má a potom už len vklad a nožky vyložené mat 😉

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 dufam že po vklade budes doma a nikam sa nebudes trepat, ozaj kolko vlozis? 2?

gelinka75
28. nov 2012

@lubanka zlaty mm 😀 no ved sa tu pozname a v zivote vobec...ale pismenka vedia velmi pomoct, lebo inak nas asi nikto nepochopi cim prechadzame

azzura
28. nov 2012

@lubanka lubka ...ananás ten stred, resp. ananas.dzus a pekne nohy vyložene 🙂

gelinka75
28. nov 2012

@azzura nebudem sa trepat, planujem ist na PN aj ked dusevne som proti PN, ale zas si potom nechcem vycitat..ja fakt pridem o nervy v tych BA zapchach a niekedy idem do prace aj vyse hodku az do petrzalky a vecer domov, to je o drzku, stres

gelinka75
28. nov 2012

@azzura dame asi 2, ako minule 😔

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 tak tak, PN aj ja ked nahodou pojdem na vklad tak teraz pojdem na pN a nie na dovolenku, aby zas nesirili hovadiny, že som chora a som na dovolenke, ale u mna je to vsetko este vo hviezdach.

janap76
28. nov 2012

@gelinka75
@lubanka baby teraz som sa zobudila.... som šťastná že máš Lubanka jedno mimi 😵 😵 😵 čarovanie pomohlo ....ty si teraz tehu ...jeeeej, Angelika ty si ale trieda ....ako vravela Monička.... mohla by si nám helfnúť 😵 zajtra budeš volať.... babenky pekne si oddychujte, zaslúžite si to 🙂 🙂 🙂

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 super, kociky pre 2jky su uzasne, moj mm by si hned vybral 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. nov 2012

@janap76 dakujem a uz ti je lepsie? a neskusis testik? mozno si fakt tehu...ved ti nemoze byt len tak zle

azzura
28. nov 2012

@janap76 a tebe je ako? pomohol spanok? ci????? etse si navstivila WC??

gelinka75
28. nov 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 aku znacku ste kukali?

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 vselijake.....mne sa pacili pure, ale boli strasne lacne a sme zistili že to preto že je zakladna výbava. Proste musis ist do obchodu a omakat na vlastnej kozi, vyskusat a vidiet, co sa mi pacilo na obrazku v skutku bolo ble......treba riesit aj kade budes chodit a ci vies s takymi ci onakymi kolieskami nanevrovat.....proste musis zazit na vlastne oci 😵 😵 😵 😵
a zistila som že sa mi pacia tmave kociky...cierne, hnede a nejakou malou farebnou kombinaciou........

janap76
28. nov 2012

@gelinka75
@azzura kočky moje, to nebude tehu ...nechcem zachádzať do nechutných detailov, ale takú hnačku mať .... ako príznak tehu, no nezdá sa mi .... celý deň som na čaji a 2 banánoch .... a dnes som 25DC ....uvidíme ako to bude. Inak ja som dááááávno niečo také mala a bolo to zo zmrzliny .... ale včera som žiadnu nemala. Aspoň že nemám teplotu....Angelika a už ťa nebolí bruško ? @lubanka usmievaš sa ? 😵 😵 😵 😲

gelinka75
28. nov 2012

@azzura ja som na farebne veci, este som v reali kociky nekukala, len na nete.. cakam kedy budem moct a budem mat v brusku miminko potom sa rozsupnem 😝

gelinka75
28. nov 2012

@janap76 troska citim a musim opatrne sa hybat aj pri chodzi, ale dnes budem lezat, to prejde, mm som poprosila o chleba vo vajci tak mi spravil 🙂

lucka771
28. nov 2012

@janap76 Jani nikdy nevieš, vracanie ......kolko si DPO ? už by mohlo byt zahniezdené....a relatívne by ti mohlo byt až takto zle....takže na nič sa nenamotávaj a tušulinko 😵 😵 😵

azzura
28. nov 2012

@janap76 a z coho to možeš mať, ved to co si vcera jedla nie je možne? zeby vyroza vo vzduchu???

azzura
28. nov 2012

@gelinka75 ahaaa, takže ty budes mat farebny 😀 😀 😀 😀 😀 uz som zvedava aky 😀 😀 😀

lucka771
28. nov 2012

@janap76 ozaj a Bazálnu teplotu si nemeriaš ? tá by ti vela napovedala 😉

gelinka75
28. nov 2012

@azzura ked bude dievcatko tak urcite ruzovy a ked chlapcek ta skor sedy, alebo sivy 🙂

lubanka
28. nov 2012

@janap76 áno... 😀 😀 😀 práve obedujem a táááák sa usmievam, že mi pomedzi zuby vidno kúsky zeleniny z rizota... 😀 😀 😀 určite by bol na mňa rozkošný pohľad... 😝 😀

lubanka
28. nov 2012

@gelinka75 aháááá... ja už som nato prišla... 😝 prečo ty máš toľko vajec... veď ty vkuse na chlebe vo VAJCI fičíš... 😀 😀 😀

gelinka75
28. nov 2012

@lubanka len tak dalej 😀 😀 😀

janap76
28. nov 2012

@gelinka75 aj s kečupom ! 🙂 🙂 🙂 máme radi obe 😉

gelinka75
28. nov 2012

@lubanka neviem co furt mam nato chut 😀 vyskusajte si spravit slnecnicovy chlieb vo vajci a urobeny na BIO slnecnicovom oleji, ze ake to je super 😀 😀 😀

janap76
28. nov 2012

@lucka771 už nevraciam, som 25DC...Lucka BT nemeriam, lebo nemám s čím...meriavala som si s tým starým teplomerom, ten sa mi šikovnici podarilo rozbiť a digi ...ja asi neviem používať.... 😀 😀 😀 😀 😀 ty máš aký ?...rozmýšľam nad tým, dala si mi chrobáka do hlavy....žeby som ráno zmerala ?

janap76
28. nov 2012

@azzura môže byť moja aj viróza, nezabudni že som hodinu sedela v čakárni u dr ...a tam žúrujú všelijaké vviróóóźy